Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

ήρθε ο καιρός να αλλάξω λάστιχα στο clio. Η οδήγηση θα είναι κυρίως Αθήνα(και καμια εκδρομούλα στα περιξ), Θεσσαλονίκη(καμιά χαλκιδική).

Είμαι ανάμεσα στα Cross Climate και στα Pilot Sport 4.

Τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ! 

• Like 1
Δημοσ.

Τα Pilot Sport 4 που έχω στο Fiesta έχουν πολύ καλό κράτημα αλλά είναι μαλακά και θέλουν προσοχή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι νέος οδηγός οπότε όλο και σε κάποιο πεζοδρομιο θα βρισκω στο παρκάρισμα. Άρα λες οχι στα pilot για μενα?

Όσων αφορά τα crossclimate, αυτό που με κρατάει λίγο πίσω είναι που πολλοί λένε καλά λόγια για χιόνια κτλ και δεν αναφέρουν καθόλου για στεγνό οδόστρωμα.

Επεξ/σία από Re4cTiV3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Re4cTiV3 είπε

Καλημέρα παιδιά,

ήρθε ο καιρός να αλλάξω λάστιχα στο clio. Η οδήγηση θα είναι κυρίως Αθήνα(και καμια εκδρομούλα στα περιξ), Θεσσαλονίκη(καμιά χαλκιδική).

Τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ! 

Τα PS4 τα έχω σε Clk230

Άριστα ελαστικά,σε βρεγμένο και στεγνό,κολλάνε στο δρόμο,άριστη πρόσφυση.Το καλύτερο λάστιχο που έχω δοκιμάσει ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια.

Τώρα για Clio ίσως είναι to much,θέλει τουλάχιστον 16αρα ζαντα.Φοραει τέτοια διάσταση το αμάξι σου;

Τα energy saver θα ταίριαζαν πιο πολύ στο clio.

Τα crossclimate είναι ένα πολύ καλό 4 εποχών,που σημαίνει είναι κυρίως καλοκαιρινό με μια δόση χειμερινού μέσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, jmmys είπε

Τα PS4 τα έχω σε Clk230

Άριστα ελαστικά,σε βρεγμένο και στεγνό,κολλάνε στο δρόμο,άριστη πρόσφυση.Το καλύτερο λάστιχο που έχω δοκιμάσει ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια.

Τώρα για Clio ίσως είναι to much,θέλει τουλάχιστον 16αρα ζαντα.Φοραει τέτοια διάσταση το αμάξι σου;

Τα energy saver θα ταίριαζαν πιο πολύ στο clio.

Τα crossclimate είναι ένα πολύ καλό 4 εποχών,που σημαίνει είναι κυρίως καλοκαιρινό με μια δόση χειμερινού μέσα.

ναι 16άρα έχω. τα λάστιχα που φοράει τώρα πάνω είναι 195/55 R16 και νομίζω είναι τα EcoContract.

Κοιτάω λίγο και προς goodyear vector 4seasons

Επεξ/σία από Re4cTiV3
Δημοσ.

Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νεο θέμα θα γράψω εδώ. 

Για διάσταση 205/55/16 είμαι μεταξύ continental premium contact 6 και michelin primacy 4. Άρα η ερώτηση είναι πιο από τα δύο. 

Αν κάποιος έχει να προτείνει κατι σε αυτή τη διάσταση, θα τον ακούσω ευχαρίστως, αλλά κυρίως θέλω άποψη για αυτά τα δύο γιατί τα έχω βρει να με καλύπτουν σε κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 28/8/2019 στις 1:50 ΜΜ, Hawk_K είπε

Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νεο θέμα θα γράψω εδώ. 

Για διάσταση 205/55/16 είμαι μεταξύ continental premium contact 6 και michelin primacy 4. Άρα η ερώτηση είναι πιο από τα δύο. 

Αν κάποιος έχει να προτείνει κατι σε αυτή τη διάσταση, θα τον ακούσω ευχαρίστως, αλλά κυρίως θέλω άποψη για αυτά τα δύο γιατί τα έχω βρει να με καλύπτουν σε κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. 

Michelin primacy e

Δημοσ.

Michelin primacy 4 και από μένα...προ μηνός τα έβαλα σε 15αρα πολύ ικανοποιημένος. ΣΤα conti νομίζω μείωσαν και το ύψος του πέλματος, μάλλον για να αλλάζει ο κόσμος πιο συχνά ελαστικά.

Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 11:12 ΠΜ, Re4cTiV3 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ! 

https://tiresrev.com/2019/11/28/nokian-weatherproof/

Nokian WeatherProof αν ταξιδεύεις και σε χιόνι ή πάγο!

Μονόδρομος αυτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...