Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ναι οι πελωριες πωλήσεις των κινητών Huawei βασίζονται στο ψηστιρι του κάθε πιτσιρικά σε μια μεγάλη αλυσίδα.... 😑 (έλεγε υπερβολές μπας και σπρώξει κανένα κινητο και πάρει κανένα μπόνους, αλλά δεν βασίζονται οι πωλήσεις σε κάθε έναν που τρώει πίεση να πουλήσει κινητά συγκεκριμένα, όταν πας να σκάσεις πολλά €€€ ξέρεις τι θέλεις να πάρεις όπως πχ εσύ) 

Όταν κάποιος πάει να δωσει κοντά στο 1000αρικο για κινητό το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών ξέρει τι θέλει,ξερει τα specs κτλπ. Δεν είναι κινητά των 50 ευρώ turbo x η πάνε να το πάρουν τίποτα 70χρονων. 

Οπότε οι τεράστιες πωλήσεις της εταιρίας βασίζονται στα καλά χαρακτηριστικά που βάζει στα κινητά και σχετικά χαμηλές τιμες

Έτσι έχει κρατήσει ψηλά ένα όνομα, που παρόλο τον πόλεμο που δέχθηκε ακόμα είναι ψηλά. Οποιαδήποτε άλλη εταιρία θα είχε διαλυθεί. 

Αντικειμενικά, αν εξαιρέσουμε την apple που οι τιμές είναι απαγορευτικές για πολλούς, σε όλες τις κατηγορίες (low-mid-flagship), οι συσκευές όλων των εταιριών είναι σε πολύ καλά επίπεδα τιμής/απόδοσης. Ο ίδιος πιτσιρικάς όταν πάει ο οποιοσδήποτε να αγοράσει smartphone ,  άσχετος, παππούς, θείος, κάποιος που απλά θέλει ένα smartphone για να κάνει τη δουλειά του, δεν θα τον παροτρύνει να αγοράσει κάποιο huawei αντί για xiaomi ας πούμε?  Δεν είδα κανέναν με t-shirt της samsung, xiaomi, apple πουθενά. Μπορεί να έτυχα στην περίπτωση αλλά παρατηρώ ότι σπρώχνουν πολύ τα huawei. Και όχι μόνο στην συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arvien είπε

Αντικειμενικά, αν εξαιρέσουμε την apple που οι τιμές είναι απαγορευτικές για πολλούς, σε όλες τις κατηγορίες (low-mid-flagship), οι συσκευές όλων των εταιριών είναι σε πολύ καλά επίπεδα τιμής/απόδοσης. Ο ίδιος πιτσιρικάς όταν πάει ο οποιοσδήποτε να αγοράσει smartphone ,  άσχετος, παππούς, θείος, κάποιος που απλά θέλει ένα smartphone για να κάνει τη δουλειά του, δεν θα τον παροτρύνει να αγοράσει κάποιο huawei αντί για xiaomi ας πούμε?  Δεν είδα κανέναν με t-shirt της samsung, xiaomi, apple πουθενά. Μπορεί να έτυχα στην περίπτωση αλλά παρατηρώ ότι σπρώχνουν πολύ τα huawei. Και όχι μόνο στην συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων.

Μην το λες, έχω πάει σε μεγάλες αλυσίδες και 2-3 φορές με "έσπρωχναν" προς xiaomi  για vfm όπως έλεγαν, και 2 άλλες φορά προς Samsung

Εν ολίγοις το θέμα είναι ότι όταν πας να σκάσεις πολλά €€€ για κινητό καλό θα ήταν να το βλέπεις από πριν και να το ψάχνεις, και να μην ακούς κανέναν από καταστήματα γιατι ο καθένας προωθεί τα συμφέροντα του. 😉

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Μην το λες, έχω πάει σε μεγάλες αλυσίδες και 2-3 φορές με "έσπρωχναν" προς xiaomi  για vfm όπως έλεγαν, και 2 άλλες φορά προς Samsung

Εν ολίγοις το θέμα είναι ότι όταν πας να σκάσεις πολλά €€€ για κινητό καλό θα ήταν να το βλέπεις από πριν και να μην ακούς κανέναν από καταστήματα γιατι ο καθένας προωθεί τα συμφέροντα του. 😉

Στην τελευταία σου παράγραφο θα συμφωνήσω απόλυτα.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arvien είπε

Δεν είδα κανέναν με t-shirt της samsung, xiaomi, apple πουθενά.

Απλα ετυχε γιαυτο.

Σιγουρα δεν θα πετυχεις καποιον με μπλουζακι Apple(εκτος αν αλλαξει αυτο τελευταια)γιατι η εταιρεια δεν εχει τοσο αναγκη απο διαφημιση οσο οι αλλες εταιρειες.

Το ονομα της λιγο πολυ εχει καθιερωθει στον χωρο εδω και χρονια.

Οι αλλες εταιρειες(Samsung,Huawei,Xiaomi)ειναι που τρωγονται μεταξυ τους για το ποιος θα ανεβει σε πωλησεις να παρει την θεση του αλλου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλάχιστον αυτοί το μάτι κουζίνας το έβαλαν στο κέντρο και φαίνεται πιο ωραίο από ότι στο iphone. Το πρόβλημα για εμένα στο iPhone είναι ότι στο σημείο που βρίσκεται το μάτι είναι λίγο "εκεί μας βόλευε εκεί μπήκε". Για να δούμε αν αυτή την φορά θα κάνει πάλι μεγάλο άλμα στην κάμερα (η Huawei).

Επίσης... Face unlock με αισθητήρα τύπου iphone και mate 20 pro χωρίς notch απλά δεν γίνεται... Οπότε υπομονή (μεγάλη υπομονή).

Επεξ/σία από Xviper13
Δημοσ.

Αυτά τα εξογκώματα είναι η μεγαλύτερη βλακεία ψάχνεις να δεις θήκη μη τυχόν και το αφήσεις και σπάσει κάνα τζαμί καμερας. Από εκεί και πέρα δε βλέπω για ποιο λόγο φαγωνονται όλοι να βγάλουν καινούρια κινητά με ελάχιστες αναβαθμίσεις σ σχέση με τους προκατόχους τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νοτς ποτέ δεν μου άρεσε , ούτε σε μορφή σταγόνας . Οι κάμερες πίσω το ίδιο . Αυτό είναι σχετικό , θέμα γούστου είναι αλλά καταλαβενω έπρεπε να παρουσιάσουν κάτι κάπως διαφορετικό . Περιμένω πιο πολύ να δω τι βαθμό θα πάρει η κάμερα στο dxo.

Επεξ/σία από nikcrf
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arvien είπε

Λοιπόν, ξέρω ότι βγαίνω εκτός topic αλλά θα σας πω ένα σκηνικό που έζησα πρόσφατα. Πηγαίνω σε γνωστή αλυσίδα με σκοπό να δώσω το δεξί μου νεφρό για να αγοράσω smartphone. Ήμουν εξ'αρχής ανάμεσα σε iPhone x, xs και xr. Αλωνίζω λοιπόν στο σημείο που υπάρχουν τα apple smartphone και σκάει πωλητής με t-shirt που γράφει HUAWEI. Ωχ λέω από μέσα μου... Μου λέει ενδιαφέρεστε για κάποια συσκευή? Του απαντώ ευγενικά ναι, είμαι ανάμεσα στις τάδε...  Ε όχι και iOS ρε φίλε μου λέει, θα δώσεις τόσο χρήματα για μια συσκευή που είναι 1 χρόνο πίσω από τον ανταγωνισμό? Δες εδώ μια κινητάρα... Και μου δείχνει το Mate 20 Pro. Του λέω ότι δεν μου αρέσει. Ξεκινάει ένα mini rage για την apple και για το ότι σε κλέβουν, και ότι τα huawei είναι τα καλύτερα και διάφορες χαζομάρες επί 10-15 λεπτά, καθώς εγώ σκεφτόμουν τι να πάρω από τα 3 προαναφερόμενα smartphone. Σε κάποια φάση αγανακτώ και του λέω, πάντως και το S10 είναι ωραίο. Και ξεκινάει τα ίδια απλά αντί για την apple έκραζε τη Samsung. Μετά γέλαγα στα μούτρα του και αυτός φάνηκε να παρεξηγήθηκε. Τελικά αποφάσισα να πάρω το xs και στο τέλος μου λέει, φιλαράκι την καλύτερη επιλογή έκανες, εννοείται πως αγοράζοντας τέτοιο τηλέφωνο πρέπει να το ασφαλίσεις. Για άλλα 10 λεπτά προσπαθούσε λοιπόν να με πείσει να το ασφαλίσω. Δεν τα κατάφερε, είχε γίνει κόκκινος, έτοιμος να εκραγεί και στο τέλος φεύγοντας μου λέει σιγά, ρε φίλε θα με απολύσουν αν μου τύχουν άλλα 2 άτομα σαν εσένα.

Και σκέφτομαι μετά από όλο αυτό τι τραβάνε τα παλικάρια εκεί μέσα από τους προϊστάμενους για να πουλήσουν ένα τηλέφωνο που έχει δωθεί εντολή να πουληθεί σώνει και καλά. BTW κάπως έτσι φαντάζομαι ότι η Huawei έχει ανεβάσει τις πωλήσεις τις κατακόρυφα.

Τώρα λύθηκε το μυστήριο πως κατάφερε η Huawei να περάσει την apple και να είναι δευτερη.Εσυ όμως βράχος.σταθερός σπόνσορας

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Ότι κ να λέμε παιδιά τούμπανο θ βγάλει πάλι

Κ όσο δε μπορούμε ν το πάρουμε day one

Υπομονή,μεγάλο προσόν!!

Δημοσ.

Συγγνώμη πέραν του ότι δεν υπάρχει καν γούστο σε αυτό το τηλέφωνο αλλά και το έτερο της apple τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστούν επίσημα και τα δυο, ειδικά ομως το συγκεκριμένο μου θυμίσει τάπα για μπανιέρα...

tapa.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε

Τώρα λύθηκε το μυστήριο πως κατάφερε η Huawei να περάσει την apple και να είναι δευτερη.Εσυ όμως βράχος.σταθερός σπόνσορας

Πολύ σταθερός έχεις δίκιο, η δεύτερη συσκευή apple που αγοράζω. Τα σκάω δεκαετίες τώρα. Κι εσύ φαντάζομαι είσαι από εκείνους με τα τηλέφωνα των 200 ευρώ που είναι καλύτερα από flagships έτσι παιχταρά μου?

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Άσχημο πολύ άσχημο για εμένα  το πίσω μέρος. ..αλλά αν συνουσιάζει και ραπίζει σε φώτο και βίντεο ...χαλάλι του!!!

Πάντως, μια λύση για έχουν όλο το μπροστά μέρος οθόνη είναι να βάλουν μια μικρή οθόνη στον πίσω μέρος που είναι οι βασικές κάμερες και έτσι θα έχει και selfie & fAce unlock και ότι άλλο θες 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Anaisthitos είπε

η πλατη μου θυμιζει lumia 1020, ας γυρισει παλι το trend να παμε σε πιο photography-oriented smartphones

πλακα κάνεις? μια φωτογραφική με οθόνη εχουν καταντησει. ολο το βαρος εκει πεφτει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...