Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, έχω αυτό το πρόβλημα και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ο υπολογιστής μου αποτελείται από τα υποσυστήματα της υπογραφής. Παίζω παιχνίδια, έχω κάνει ατέλειωτες ώρες video rendering και exporting από premiere αυτόν τον καιρό, όλα μια χαρά. Όταν όμως πάω να κάνω μια απλή αναπαραγωγή βίντεο με mpc-hc, κάποιες φορές φριζάρει και με σώζει μόνο το reset.

Έχω βάλει τελευταίους drivers amd chipset και κάρτας γραφικών. Μετά τους τελευταίους drivers αντί απλά να κολλάει, μου πετάει μπλε οθόνη και πάλι κολλάει το σύμπαν, το μήνυμα που πετάει είναι "thread stuck in device driver". Με την προηγούμενη κάρτα GTX 970 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Τί στον κόρακα φταίει; Παίζει να είναι προβληματική η κάρτα γραφικών;

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.

Δοκίμασα τώρα τον Pot player και βλέπω πως παίζει καλύτερα τα βίντεο χωρίς tearing και κολλήματα που είχα πριν, οπότε υποθέτω κάτι δε γινόταν καλά στην αποκωδικοποίηση με τον MPC-hc και υποθέτω δε θα έχω τώρα θέμα. Θα δείξει.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, planetman είπε

Δοκίμασα τώρα τον Pot player και βλέπω πως παίζει καλύτερα τα βίντεο χωρίς tearing και κολλήματα που είχα πριν, οπότε υποθέτω κάτι δε γινόταν καλά στην αποκωδικοποίηση με τον MPC-hc και υποθέτω δε θα έχω τώρα θέμα. Θα δείξει.

Αυτό θα σου λεγα. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τελείως τους codecs (K-lite;) και να τους ξαναβάλεις. Λογικά θα λυθεί το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...