Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 12:07 ΜΜ, spectaculator είπε

Το έκανα μόλις χθες σε υπολογιστή που μόλις αγόρασα χωρίς λειτουργικό. Έβαλα τα Win 7 Pro γρήγορα από USB χωρίς ανανεώσεις, απλά για το πέρασμα των 10. Κατά την εγκατάσταση έβαλα το Pro κλειδί και μετά κατά την αναβάθμιση σε 10 δεν ζητήθηκε καν η ενεργοποίηση τους. Στο τέλος τα 10 είναι ήδη activated.

Δεν υπήρχε λόγος να βάλεις τα 7 πρώτα . 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν το κλειδί που έχω για τα 7άρια είναι οκ?

Δεν βρίσκω τα γνήσια dvd αλλά έχω βρει τον κωδικό κάτω απο το λαπτοπ που όμως δεν φαίνονται καλά 3 γράμματα

Είπα να σιγουρευτώ οτι ο κωδικός είναι εντάξει και μετά να κάνω φορμάτ και να περάσω τα δεκάρια με τον κωδικό απο τα εφτάρια

Δημοσ.

Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και αν βρεις κάποιες σελίδες που λένε ότι το κάνουν εγώ δε θα τους εμπιστευόμουν. Ο μόνος τρόπος είναι να προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις τα 10άρια και να δεις αν είναι σωστό το serial.

Γιατί όμως δεν προσπαθείς να ανακτήσεις το κλειδί με το Magical Jelly Bean Keyfinder;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και αν βρεις κάποιες σελίδες που λένε ότι το κάνουν εγώ δε θα τους εμπιστευόμουν. Ο μόνος τρόπος είναι να προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις τα 10άρια και να δεις αν είναι σωστό το serial.

Γιατί όμως δεν προσπαθείς να ανακτήσεις το κλειδί με το Magical Jelly Bean Keyfinder;

Γιατί έχω άλλα windows περασμένα τώρα

Θα δοκιμάσω κατευθείαν στα δεκάρια

Δημοσ.

Ναι στο τέλος αν δεν περάσει θα αγοράσω απο εκεί

Κάποιος είχε ανεβάσει ενα site που πουλούσε απο την Microsoft κάποια κλειδιά νομίζω

Δημοσ.

Τελικά δεν χρειάστηκε

Έκανα μια δοκιμή σήμερα με τον κωδικό που φαινόταν κάτω από το laptop και ενεργοποιήθηκαν με την 2η-3η προσπάθεια. Έκανα λάθος σε ένα νούμερο που δεν φαινόταν καλά.

Στις 15/10/2019 στις 2:33 ΜΜ, micos000 είπε

Ebay. Τα πιο φθηνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...