gbras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 27/8/2019 στις 12:07 ΜΜ, spectaculator είπε Το έκανα μόλις χθες σε υπολογιστή που μόλις αγόρασα χωρίς λειτουργικό. Έβαλα τα Win 7 Pro γρήγορα από USB χωρίς ανανεώσεις, απλά για το πέρασμα των 10. Κατά την εγκατάσταση έβαλα το Pro κλειδί και μετά κατά την αναβάθμιση σε 10 δεν ζητήθηκε καν η ενεργοποίηση τους. Στο τέλος τα 10 είναι ήδη activated. Δεν υπήρχε λόγος να βάλεις τα 7 πρώτα .
spectaculator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, gbras είπε Δεν υπήρχε λόγος να βάλεις τα 7 πρώτα . Το ξέρω. Το έμαθα κατόπιν εορτής. Μπορούσα κατευθείαν να δώσω το κλειδί των 7.
ronnie79 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν το κλειδί που έχω για τα 7άρια είναι οκ? Δεν βρίσκω τα γνήσια dvd αλλά έχω βρει τον κωδικό κάτω απο το λαπτοπ που όμως δεν φαίνονται καλά 3 γράμματα Είπα να σιγουρευτώ οτι ο κωδικός είναι εντάξει και μετά να κάνω φορμάτ και να περάσω τα δεκάρια με τον κωδικό απο τα εφτάρια
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και αν βρεις κάποιες σελίδες που λένε ότι το κάνουν εγώ δε θα τους εμπιστευόμουν. Ο μόνος τρόπος είναι να προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις τα 10άρια και να δεις αν είναι σωστό το serial. Γιατί όμως δεν προσπαθείς να ανακτήσεις το κλειδί με το Magical Jelly Bean Keyfinder;
ronnie79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, micos000 είπε Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και αν βρεις κάποιες σελίδες που λένε ότι το κάνουν εγώ δε θα τους εμπιστευόμουν. Ο μόνος τρόπος είναι να προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις τα 10άρια και να δεις αν είναι σωστό το serial. Γιατί όμως δεν προσπαθείς να ανακτήσεις το κλειδί με το Magical Jelly Bean Keyfinder; Γιατί έχω άλλα windows περασμένα τώρα Θα δοκιμάσω κατευθείαν στα δεκάρια
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Όπως και να είναι, ένα κλειδάκι από ebay κοστίζει πλέον λιγότερο από έναν καφέ στο χέρι. 1
ronnie79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ναι στο τέλος αν δεν περάσει θα αγοράσω απο εκεί Κάποιος είχε ανεβάσει ενα site που πουλούσε απο την Microsoft κάποια κλειδιά νομίζω
ronnie79 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Τελικά δεν χρειάστηκε Έκανα μια δοκιμή σήμερα με τον κωδικό που φαινόταν κάτω από το laptop και ενεργοποιήθηκαν με την 2η-3η προσπάθεια. Έκανα λάθος σε ένα νούμερο που δεν φαινόταν καλά. Στις 15/10/2019 στις 2:33 ΜΜ, micos000 είπε Ebay. Τα πιο φθηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα