Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια ψηφιακή άδεια  λειτουργικού (ίσως και για office) τα οποία θα εγκατασταθούν σε υπολογιστή

που θα βρίσκεται σε μαγαζί. Θεωρούμε πως είναι νόμιμα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Με ενδιαφέρει να υπάρχει κάποια απόδειξη αγοράς. Οπότε κάποιος

πωλητής απο το ebay αποκλείεται! Εχω βρει 2-3 ιστότοπους που αναφέρουν πως παρέχεται απόδειξη αγοράς αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει...

Έχει κάποιος σχετική εμπειρία με ανάλογη περίπτωση; Ή να μου προτείνει κάποιο ιστότοπο που να πουλάει ψηφιακα κλειδιά (με σίγουρα) απόδειξη-τιμολόγιο;

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Εγω σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμποποιω μονο Ελλαδα και σκαω 150αρια.

Καλά αυτό να λέγεται αλλά ψάχνομαι για τη ψηφιακή λύση.

Δημοσ.

Κάνε το άλλο, αγόρασε ένα Windows 7 Pro κλειδί και αναβάθμισε σε Windows 10 Pro τζάμπα. Το κλειδί αυτό μπορείς να το βρεις για ψίχουλα.

Νόμιμα και οικονομικά.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Κάνε το άλλο, αγόρασε ένα Windows 7 Pro κλειδί και αναβάθμισε σε Windows 10 Pro τζάμπα. Το κλειδί αυτό μπορείς να το βρεις για ψίχουλα.

Νόμιμα και οικονομικά.

Γινεται ακόμα αυτό;

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω το εξής. Αν θέλεις να το έχεις σε μαγαζί και νόμιμα θέλεις τιμολόγιο. Η απλή απόδειξη δε φτάνει. Επίσης θέλεις την pro έκδοση που είναι και ποιο ακριβή καθώς η home εκδόσεις δε δικαιολογούνται για επιχείρηση.

Αν δε θέλεις να σκάσεις τα λεφτά που θέλει η ms για νόμιμη άδεια χρήσης τότε παίρνεις από ebay ένα κλειδάκι και τελειώνεις. Έτσι κι αλλιώς, είτε από ebay είτε από αλλού χωρίς τιμολόγιο,  δε θα είσαι νόμιμος.

Όσο για την αγορά των win7 pro και αναβάθμιση τους στα 10, ρώτα τον λογιστή σου αν οι oem εκδόσεις μπορούν να δικαιολογηθούν και εάν ναι τότε πάρε μια στα 40€ και κάνε την αναβάθμιση.

https://www.skroutz.gr/s/4912179/Microsoft-Windows-7-Professional-SP1-32-64-bit-OEM.html

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spectaculator είπε

Νόμιμα και οικονομικά.

Το σκέφτηκα αυτό. Αλλά δεν έχω ψάξει αν ακόμα μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση!

Δημοσ.

Έχω βάλει κλειδί από 7 σε 10άρια και το δέχτηκε, αρκεί να είναι η ίδια έκδοση. Όπως είπα και πριν όμως πρέπει να σιγουρέψεις την κατάσταση με τον λογιστή σου για το αν δέχεται η εφορία ΟΕΜ κλειδιά και θα πρέπει να έχεις κια τιμολόγιο στο ΑΦΜ της επιχείρησης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Γινεται ακόμα αυτό;

5 λεπτά πριν, alfas είπε

Το σκέφτηκα αυτό. Αλλά δεν έχω ψάξει αν ακόμα μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση!

Το έκανα μόλις χθες σε υπολογιστή που μόλις αγόρασα χωρίς λειτουργικό. Έβαλα τα Win 7 Pro γρήγορα από USB χωρίς ανανεώσεις, απλά για το πέρασμα των 10. Κατά την εγκατάσταση έβαλα το Pro κλειδί και μετά κατά την αναβάθμιση σε 10 δεν ζητήθηκε καν η ενεργοποίηση τους. Στο τέλος τα 10 είναι ήδη activated.

Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 12:07 ΜΜ, spectaculator είπε

Το έκανα μόλις χθες σε υπολογιστή που μόλις αγόρασα χωρίς λειτουργικό. Έβαλα τα Win 7 Pro γρήγορα από USB χωρίς ανανεώσεις, απλά για το πέρασμα των 10. Κατά την εγκατάσταση έβαλα το Pro κλειδί και μετά κατά την αναβάθμιση σε 10 δεν ζητήθηκε καν η ενεργοποίηση τους. Στο τέλος τα 10 είναι ήδη activated.

Ναι, πράγματι ισχύει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 ώρες πριν, alfas είπε

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τη συγκεκριμένη υπηρεσία?

https://www.software-deals.gr/

ελληνικο site με εδρα την τσεχια..

"Εγγύηση Νόμιμου Λογισμικού

Για να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένο λογισμικό, χρησιμοποιούμε μια διαδικασία επαλήθευσης σε 3 βήματα κατά την απόκτηση των χρησιμοποιημένων αδειών χρήσης. Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα όσα πωλούμε είναι 100% νόμιμα."

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KiriosD είπε

ελληνικο site με εδρα την τσεχια..

Εντάξει, αυτό δε λέει τίποτα. Σίγουρα και άλλες Ελληνικές εταιρίες έχουν έδρα σε άλλες χώρες, κυρίως για λόγους φορολογίας. Αν κόβει και τιμολόγιο τότε είναι νόμιμος φαντάζομαι.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Εντάξει, αυτό δε λέει τίποτα. Σίγουρα και άλλες Ελληνικές εταιρίες έχουν έδρα σε άλλες χώρες, κυρίως για λόγους φορολογίας. Αν κόβει και τιμολόγιο τότε είναι νόμιμος φαντάζομαι.

Σε mail που ανταλλάξαμε αναφέρει οτι τιμολόγιο δίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...