Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρίτη; 😮

34 λεπτά πριν, prometheas είπε

Επειδή έχω δουλέψει αρκετά χρόνια  στις μεγαλύτερες πολυεθνικές στην Ελλάδα σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι το 70%  (περίπου) όσων έχουν θέσεις ευθύνης είναι απλά άχρηστοι και είτε έχουν μπει στο μιλητό  είτε από κόμματα.

...

Σε πολυεθνικές; Θέλουν να μπουν μέσα δηλαδή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, akourtis98 είπε

Κατι το οποιο συνεχως αναρωτιεμαι, αν και δεν περναει απ το χερι μου να το λυσω, ειναι το ποτε θα ανακαμψει πληρως η οικονομια της Ελλαδας και πχ ποτε θα γυρισει ο βασικος μισθος στο επιπεδο που ηταν πριν την κριση.

Πως βλεπετε το μελλον της χωρας μας? Που θα ειμαστε σε 5, 10, 20 χρονια?

Αξιζει καποιος νεος να φτιαξει τη ζωη του εδω ή να φυγει εξωτερικο και να ερχεται μονο για πχ διακοπες στην Ελλαδα?

Ευχαριστω

Εγώ πιστεύω τα χειρότερα ακόμα δεν τα έχουμε δει.Γιατί παρά την κρίση,βλέπουμε το επίπεδο ζωής να είναι ακόμα σχετικά καλό.Πάρα πολλοί άνεργοι ή ημιαπασχολούμενοι έχουν τώρα τους συνταξιούχους να τους βοηθάνε,να τους πληρώνουν λογαριασμούς κτλ.Σε 10-20 χρόνια που πολλοί συνταξιούχοι θα έχουν πεθάνει,πώς θα ζουν όλοι αυτοί;

Και εξωτερικό για να ζεις αξιοπρεπώς,πρέπει να έχεις κάποια εξειδίκευση σε κάτι.Αν πας ανειδίκευτος,θα δουλεύεις σαν δούλος,θα μένεις σε μια τρύπα,και θα είσαι αχ και βαχ όλη μέρα.

Επεξ/σία από Donovan
Δημοσ.
8 ώρες πριν, akourtis98 είπε

ποτε θα ανακαμψει πληρως η οικονομια της Ελλαδας

Όταν η κυβερνήσει αποφασίσει να εφαρμόσει λιγότερο σοσιαλισμό και περισσότερο καπιταλισμό.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Donovan είπε

Εγώ πιστεύω τα χειρότερα ακόμα δεν τα έχουμε δει.Γιατί παρά την κρίση,βλέπουμε το επίπεδο ζωής να είναι ακόμα σχετικά καλό.Πάρα πολλοί άνεργοι ή ημιαπασχολούμενοι έχουν τώρα τους συνταξιούχους να τους βοηθάνε,να τους πληρώνουν λογαριασμούς κτλ.Σε 10-20 χρόνια που πολλοί συνταξιούχοι θα έχουν πεθάνει,πώς θα ζουν όλοι αυτοί;

ακριβώς αυτό.

Σε όλες τις συζητήσεις που έχω βρεθεί με φίλους και γνωστούς, λέω ακριβώς αυτό το πράγμα.

Κάτι που το βλέπω και από τον κύκλο μου.

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό περνάει καλά επειδή ζει με τα έτοιμα και φυσικά να είναι καλά οι παππούδες με τις συντάξεις. Να ξέρατε πόσα σπίτια στηρίζονται στις συντάξεις...

Βλέπεις τον άλλον να παίρνει μισθό 500€ και να κυκλοφορεί με smartphone 200€+, κάθε σκ να είναι έξω για ποτό και κάθε τριήμερο εκδρομούλα. Και απορούν μερικοί πως γίνεται αυτό.

Πολύ απλά, παππούδες- γονείς πληρώνουν νοίκια, λογαριασμούς.... και τα 500€ το αλάνι τα τρώει για διασκέδαση. Κι έχω πολλάαααα τέτοια παραδείγματα.

Να δούμε όταν θα φύγουν αυτοί και το αλάνι μείνει με τα 500€ τι θα κάνει.

έ ρε κλάμα που έχει να πέσει.......

Φιλική οικογένεια με 2 παιδιά (35 & 25 ετών). Ο ένας δουλεύει αλλά τσοντάρουν και οι γονείς και περνάει πολύ καλά, με τις εκδρομές του, τα gadget του...

το άλλο παιδί, ρεμάλι, πριν 3 μήνες του πήραν καινούργιο αμάξι και κόβει όλη μέρα βόλτες. δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του

Πείτε μου τώρα όταν φύγουν οι γονείς τι θα κάνουν αυτοί.

• Like 2
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...