stafaf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με τα xiaomi airdots, στη μισή τιμή απ'ότι είχαν (19,99€). € 9,10 50%OFF | UMIDIGI Upods TWS Bluetooth 5.0 Wireless Earphone Auto Pairing Noice Reduction with Charging box Αυτονομία 4 ώρες με μια φόρτιση, συνολική διάρκεια charging box, 24 ώρες.
klainmein Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ΟΚ, θέλει να προσθέσεις διεύθυνση πρώτα, γιατί στην αρχή βγάζει ότι δε στέλνει σε αυτήν την περιοχή ενώ έχει επιλεγεί Ελλάδα. (Πρώτη φορά παραγγέλνω από Ali) Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από klainmein
stafaf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, klainmein είπε ΟΚ, θέλει να προσθέσεις διεύθυνση πρώτα, γιατί στην αρχή βγάζει ότι δε στέλνει σε αυτήν την περιοχή ενώ έχει επιλεγεί Ελλάδα. (Πρώτη φορά παραγγέλνω από Ali) Εγώ χθες το βράδυ έκανα μια παραγγελία εκτελέστηκε κανονικά. Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το aliexpress για ψιλολόγια.
stafaf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Παιδιά δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Τα έχω παραγγείλει αλλά θα έχω άποψη όταν παραλάβω.
dali13gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 53 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Τα έχει κάποιος να μας πει άποψη; Χτες κυκλοφόρησαν. Σε presale είναι η προσφορά.
Razor333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Παντως μοιαζουν σατανικα πολυ με τα airdots redmi, με την προσθηκη ομως του battery indicator στην θηκη που ειναι κατι χρησιμο.
Themos3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Όταν τα Xiaomi παίζουν στα 15-17€ συνέχεια η αγορά τους αξίζει μόνο σε περίπτωση που είναι καλύτερα, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω πολύ. Ενδιαφέρον έχει να ακούσουμε τις απόψεις αυτών που θα παραγγείλουν και ειδικά όσων έχουν δοκιμάσει και τα Xiaomi. 1
Phoenix7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Η τιμή είναι καλή, τώρα όσο αναφορά την ποιότητα μιας και είναι νέο, καλύτερα να περιμένουμε Reviews, όπως για παράδειγμα και της Xiaomi έχουν καλή τιμή, αλλά όπου διαβάζω reviews, αναφέρουν μέτρια ποιότητα στον ήχο Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Phoenix7
stefanidisg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Εντάξει 10 € έχουν, δεν κάνουν και 50 €, κάποια καλή ποιότητα θα έχουν , δεν νομίζω η εταιρεία να βγάζει ένα σκάρτο προϊόν. Αλλιώς αν δεν αξίζουν 2 καφέδες είναι.
Themos3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Εντάξει 10 € έχουν, δεν κάνουν και 50 €, κάποια καλή ποιότητα θα έχουν , δεν νομίζω η εταιρεία να βγάζει ένα σκάρτο προϊόν. Αλλιώς αν δεν αξίζουν 2 καφέδες είναι. Μ αυτή την λογική είσαι να σηκώσεις το μισό Aliexpress και να κόψεις τον καφέ... 2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Η τιμή είναι καλή, τώρα όσο αναφορά την ποιότητα μιας και είναι νέο, καλύτερα να περιμένουμε Reviews, όπως για παράδειγμα και της Xiaomi έχουν καλή τιμή, αλλά όπου διαβάζω reviews, αναφέρουν μέτρια ποιότητα στον ήχο Λογικά τα reviews που διαβάζεις είναι για αγορά στην τιμή των 40-50 που είχαν όταν πρωτοβγήκαν... για τα 15 που παίζουν τώρα είναι λίγο παραπάνω από σούπερ η ποιότητα κατά την άποψη μου από την μια εβδομάδα που τα χρησιμοποιώ. 2
stefanidisg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Themos3 είπε Μ αυτή την λογική είσαι να σηκώσεις το μισό Aliexpress και να κόψεις τον καφέ... Λογικά τα reviews που διαβάζεις είναι για αγορά στην τιμή των 40-50 που είχαν όταν πρωτοβγήκαν... για τα 15 που παίζουν τώρα είναι λίγο παραπάνω από σούπερ η ποιότητα κατά την άποψη μου από την μια εβδομάδα που τα χρησιμοποιώ. Όταν έρθουν θα σου πω αν αξίζουν 10 € , αλλά τότε θα έχουν διπλάσια τιμή. 1
Themos3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Όταν έρθουν θα σου πω αν αξίζουν 10 € , αλλά τότε θα έχουν διπλάσια τιμή. Μωρέ μακάρι, δε κάνουμε αντιπαράθεση εδώ, αν και δε νομίζω να έχουν ποτέ διπλάσια τιμή. Για να εκφέρει κάποιος γνώμη για το αν αξίζουν ή όχι μάλλον πρέπει να είναι κάτοχος και των 2 ώστε να υπάρχει σύγκριση. Στην τελική μια ξεκάθαρη κόπια των Xiaomi είναι οπότε αν τα φτάνουν έστω και λίγο σε ποιότητα θα ενθουσιαστείς έτσι κ αλλιώς...
mike299 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Προσωπικά τα παραγγείλα ως backup των xiaοmi όταν φορτίζουν, οπότε θα έχω και τα δύο. Δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσω να εκφέρω αξιόπιστη άποψη γιατί ακούω μόνο audio books.
Προτεινόμενες αναρτήσεις