Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι τη συμβουλή και τη γνώμη σας σε ένα ζήτημα! Χρωστούσα στο ρεύμα 190 ευρώ! Έδινα μικρά ποσά των 50 με 90 ευρώ ανάλογα με το πόσα μπορούσα να δώσω  και αυξανόταν για περίπου ένα χρόνο! Είχα ειδοποιήσεις για διακοπή ρεύματος πάνω στον λογαριασμό μου. Το προηγούμενο μήνα (Ιούλιο) πλήρωσα από συνολική οφειλή 191 ευρώ τα 141 μετά όμως από την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού! Τώρα στο νέο λογαριασμό δεν γράφει ειδοποίηση για διακοπή και συνολική οφειλή 101 ευρώ από τα οποία τα 50 είναι εκπρόθεσμα! Κινδυνεύω με διακοπή ρεύματος άμεσα λόγω των νέων μετρων? Και επιπλέον επειδή λείπω από το διαμέρισμα αυτό. Ο λογαριασμός που έλαβα δεν γράφει ούτε για διακοπή ούτε για ειδοποίηση διακοπής! Μπορεί να έχει συμβεί ήδη? Πήγα στη ΔΕΗ και ζήτησα το λογαριασμό δεν μου είπαν κάτι για διακοπή. Παρόλα αυτά εχω άγχος! Ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 2:25 ΠΜ, Deep2deep είπε

Μην εχεις. Το ποσο ειναι γελοιο. Εδω ειναι αλλοι μεχρωστουμενα χιλιαρικο

Ευχαριστώ που με καθησυχασατε! Απλά ακόμη με αγχώνει το γεγονός ότι στο τελευταίο λογαριασμό με προηγούμενο ανεξοφλητο 50 ευρώ δεν μου έχει ειδοποίηση για τη διακοπή ρεύματος! Έχει ανακληθεί? Γιατί πλήρωσα μια εβδομάδα μετά από την ημερομηνία λήξης τα 140 από τα 190 που χρωστούσα! Πάντως τώρα πλήρωσα και τα υπόλοιπα. Και ουσιαστικά δεν χρωστάω τίποτα και ο λογαριασμός λήγει στις 10 Σεπτέμβρη! Σίγουρα δεν παίζει να μου το έχουν ήδη κόψει έτσι? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...