Green Dragon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στους φίλους. Για λογαριασμού φίλης μου, ψάχνω για την αγορά ενός Xiaomi - μάλλον. Αν και δεν μου είπε ακριβές budget, κατάλαβα ότι είναι περίπου στα 120-130 ευρώ. Παράλληλα μου είπε μήπως έβρισκα Redmi note 7 ( 64gb )...;;; Τώρα, εγώ από την πλευρά μου ρωτάω τι διαφορά έχει το 7 από το redmi note 6pro ή ακόμη και το redmi note 5;;; Και ένα δεύτερο, αν στο εύρος 120-140, μπορεί να βρει κάποιο καινούργιο ή μτχ άλλης εταιρίας, ισορροπημένο all around κινητό, που να βγάζει ανεκτές φωτογραφίες. Από όλα τα παραπάνω, που νομίζετε ότι αξίζει να προσανατολιστώ;;; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Green Dragon
chios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Redmi note 7, ότι καλύτερο σε φωτογραφίες και γενικά σε αυτά τα λεφτά. 1
Green Dragon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, chios είπε Redmi note 7, ότι καλύτερο σε φωτογραφίες και γενικά σε αυτά τα λεφτά. Καταλαβαίνω ότι το Redmi note 7 είναι ότι καλύτερο, αλλά σε καινούργιο και ετοιμοπαράδοτο, ανεβαίνει στα 170 ευρώ. Οπότε εκεί γύρω στα 120-130 τι επιλογές έχω σε μεταχειρισμένο ή και κάποιο καινούργιο;
ad276 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε Καταλαβαίνω ότι το Redmi note 7 είναι ότι καλύτερο, αλλά σε καινούργιο και ετοιμοπαράδοτο, ανεβαίνει στα 170 ευρώ. Οπότε εκεί γύρω στα 120-130 τι επιλογές έχω σε μεταχειρισμένο ή και κάποιο καινούργιο; Με τιμες Σκρουτζ εχεις το honor 8A στα 115 ευρω και το samsung A20e στα 125 ευρω περιπου. Με καμερες πολυ καλες για τα λεφτα τους (διαφργμα 1,9),αξιοπρεπες μεγεθος (το samsung ειναι ακομη πιο μικρο),εγγυηση 2 ετων. 1
Green Dragon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, ad276 είπε Με τιμες Σκρουτζ εχεις το honor 8A στα 115 ευρω και το samsung A20e στα 125 ευρω περιπου. Με καμερες πολυ καλες για τα λεφτα τους (διαφργμα 1,9),αξιοπρεπες μεγεθος (το samsung ειναι ακομη πιο μικρο),εγγυηση 2 ετων. Στις 27/8/2019 στις 9:15 ΠΜ, chios είπε Τώρα βλέπω ότι το Α2e σε καινούργιο το βρίσκεις στην Αθήνα στα 142 ευρώ, ενώ το Redmi note 7 (64gb), στα 162 ευρώ. Αν την πείσω να ανεβάσει το budget, ανάμεσα στα 2 ποιό να προτιμήσει; Το Samsung έχει στα υπέρ 2 χρόνια εγγύηση. Αλλά σαν συσκευή all around σε σχέση με xiaomi ποιό υπερτερεί;
chios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Τι xiaomi υπερτερεί παντού τι να λέμε τώρα. 1
ad276 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Green Dragon είπε Τώρα βλέπω ότι το Α2e σε καινούργιο το βρίσκεις στην Αθήνα στα 142 ευρώ, ενώ το Redmi note 7 (64gb), στα 162 ευρώ. Αν την πείσω να ανεβάσει το budget, ανάμεσα στα 2 ποιό να προτιμήσει; Το Samsung έχει στα υπέρ 2 χρόνια εγγύηση. Αλλά σαν συσκευή all around σε σχέση με xiaomi ποιό υπερτερεί; Για το note 7 εχουν αναφερθει προβληματα στην μπαταρια,υπαρχει σχετικο νημα εδω με παραπονα χρηστων.
Green Dragon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ad276 είπε Για το note 7 εχουν αναφερθει προβληματα στην μπαταρια,υπαρχει σχετικο νημα εδω με παραπονα χρηστων. Αν μπορείς να ποστάρεις το link΄...
chios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Καμία σχέση, το ρουτερ της cosmote speedport εχει θέμα δεν έχει σχέση το τηλέφωνο, με την τελευταια αναβάθμιση του τηλεφώνου βελτιώθηκε αισθητά η μπαταρία. 1
Justhavocman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ad276 είπε 27 λεπτά πριν, chios είπε Καμία σχέση, το ρουτερ της cosmote speedport εχει θέμα δεν έχει σχέση το τηλέφωνο, με την τελευταια αναβάθμιση του τηλεφώνου βελτιώθηκε αισθητά η μπαταρία. Ηταν συνδιασμος και των δυο , το κινητο ΕΙΧΕ θεμα αλλα και το ρουτερ της cosmote κανει battery drain , με αποτελεσμα μπαταρια 8ωρη και με 2ωρες SOT.
ad276 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, chios είπε Καμία σχέση, το ρουτερ της cosmote speedport εχει θέμα δεν έχει σχέση το τηλέφωνο, με την τελευταια αναβάθμιση του τηλεφώνου βελτιώθηκε αισθητά η μπαταρία. Εχεις το συγκεκριμενο τηλεφωνο; 15 ώρες πριν, Justhavocman είπε Ηταν συνδιασμος και των δυο , το κινητο ΕΙΧΕ θεμα αλλα και το ρουτερ της cosmote κανει battery drain , με αποτελεσμα μπαταρια 8ωρη και με 2ωρες SOT. Μονο το δικο σου κινητο ειχες συνδεδεμενο στο συγκεκριμενο ρουτερ;
Justhavocman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ad276 είπε Εχεις το συγκεκριμενο τηλεφωνο; Το ειχα και το επεστρεψα προφανως. Αναφορά σε κείμενο Μονο το δικο σου κινητο ειχες συνδεδεμενο στο συγκεκριμενο ρουτερ; Και αλλες συσκευες απο τις οποιες 3\4 εχουν αυτο το προβλημα του battery drain η μια που δεν εχει ειναι ενα ipad mini πρωτης γενιας . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα