Phoenix7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ομάδα, θα ήθελα τις προτάσεις σας για λάμπες πορείας και μεγάλη σκάλα H7 και H1! Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι: 1) Να έχει λευκό χρώμα (αντί του κλασικού κίτρινου) 2) Να φωτίζει επαρκώς 3) Να μην τυφλώνει τους απέναντι Αυτές που έχω ξεχωρίσει μετά από ψάξιμο είναι τις Philips Extreme Vision +130% αλλά θα ήθελα και τις δικές σας απόψεις. Να τονίσω ότι ναι μεν θέλουμε το λευκό χρώμα, αλλά να μην χάσουμε πάρα πολύ σε φωτεινότητα Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Phoenix7
piiii Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Πρέπει να τις φοράω αυτή την στιγμή στο αμάξι μου. Εχουν αρκετό φως για αλογόνου, αλλά όπως και οι ποιό πολλές σε αυτή την κατηγορία δεν έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Αν θες ποιό extreme πράγματα μπορείς να δοκιμάσεις και τις racing +150% Τις έχω δοκιμάσει και αυτές και βγάζουν απίστευτο φως αλλά η αντοχή τους είναι 0 Ζήτημα να μου βγάλανε δύο χρόνια και με πολύ μέτρια χρήση. 1
plasTOST Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Αυτές που έχω ξεχωρίσει μετά από ψάξιμο είναι τις Philips Extreme Vision +130% αλλά θα ήθελα και τις δικές σας απόψεις. Να τονίσω ότι ναι μεν θέλουμε το λευκό χρώμα, αλλά να μην χάσουμε πάρα πολύ σε φωτεινότητα Αυτές έχω και εγώ. Ευχαριστημένος από την απόδοσή τους το βράδυ. Τοποθετήθηκαν μετά από την χρήση των Osram NightBraker. Τώρα είμαι σε αναζήτηση νέων γιατί πλησιάζει ο καιρός τους. Το Α & το Ω στον φωτισμό είναι τα ρεύματα και τα φανάρια να είναι καθαρά κλπ 1
Haldol Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Οι RacingVision έχουν χρόνο ζωής έως 200 ώρες. Δε τις προτιμούσα για το ελάχιστο παραπάνω φως που δίνουν. Οι X-tremeVision (+130%) και οι WhiteVision (+60%) έχουν χρόνο ζωής έως 450 ώρες, οπότε είναι πολύ καλύτερο value. Και τις δύο (X-tremeVision και WhiteVision) τις είχα βάλει στο παλιό μου αυτοκίνητο (Polo 1.4). Ωραίες λάμπες. Απλά, κάηκαν σε λιγότερο από 2 χρόνια (αναμενόμενο) και τα δύο σετ. Δε θα έβαζα όμως τις -ακριβότερες- RacingVision για να ψάχνω λάμπες στους 10 μήνες... 1
Phoenix7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μιλάμε πάντα και για τα πορείας και για την μεγάλη σκάλα σε Extreme Vision +130% σωστά; ή για την μεγάλη σκάλα να δω κάτι άλλο; https://www.skroutz.gr/s/14279812/Philips-H7-X-tremeVision-130-12V-2τμχ.html https://www.skroutz.gr/s/14258239/Philips-H1-X-tremeVision-130-12V-2τμχ.html Οι H7 έχουν και τις ψείρες για τα θέσεως μέσα; ή θα χρειαστεί επιπλέον αγορά; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Phoenix7
teddy71 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Για την μεγάλη σκαλα γιατί να αλλάξεις λάμπες αφού σπάνια χρησιμοποιείται αφού και ο φωτισμος της ακομη και με απλές λάμπες είναι ικανοποιητικος. Μόνο για τη μεσαία σκάλα αλλαξε. Βtw τα φώτα πορείας είναι η μεγάλη σκαλα, τα διασταυρώσεις η μεσαία και τα θέσεως η μικρή σκαλα
bromiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Την Osram Night Breaker Laser +150% την απέρριψες ή όχί;;;
Phoenix7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Την Osram Night Breaker Laser +150% την απέρριψες ή όχί;;; Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη. Θα κάνω μια αναζήτηση να την ελέγξω
bromiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη. Θα κάνω μια αναζήτηση να την ελέγξω 1
alexakos89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 LED H7 κάτασπρο. Πολύ δυνατό φως και δεν τυφλώνει . Επώνυμο με αντοχή στον χρόνο. https://www.profitstore.gr/products/lamptires-led-poreias/led-fota-autokinitou-nighteye-eco-h7-6000k-8000lm-2x4000-50w-2x25w-can-bus/617-37138?skr_prm=WyI5ZTNlMGEwZi0wYmY1LTQ0YWMtYWIwMS1kNjkyMWVlY2JlYjMiLDE1NjczNTIzMjczMzkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0
bromiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε LED H7 κάτασπρο. Πολύ δυνατό φως και δεν τυφλώνει . Επώνυμο με αντοχή στον χρόνο. https://www.profitstore.gr/products/lamptires-led-poreias/led-fota-autokinitou-nighteye-eco-h7-6000k-8000lm-2x4000-50w-2x25w-can-bus/617-37138?skr_prm=WyI5ZTNlMGEwZi0wYmY1LTQ0YWMtYWIwMS1kNjkyMWVlY2JlYjMiLDE1NjczNTIzMjczMzkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Τις δοκίμασες? Αν ναι σε τι φώτα τις έβαλες…??? Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες από τον φωτισμό σε σκοτεινό δρόμο για μεσαία και μεγάλη σκάλα? Έχεις θέμα με αντανακλάσεις, σκιές κλπ κλπ?
kostantisgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Σε LED κοιτάς; Κοιτάω τώρα τελευταία τις Philips Ultinon (H7 φοράω και γω). Από το λίγο που κοίταξα έχουν καλές κριτικες αλλά ξεφεύγουν λίγο σε τιμή.
alexakos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, bromiaris είπε Τις δοκίμασες? Αν ναι σε τι φώτα τις έβαλες…??? Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες από τον φωτισμό σε σκοτεινό δρόμο για μεσαία και μεγάλη σκάλα? Έχεις θέμα με αντανακλάσεις, σκιές κλπ κλπ? Τις Φοραω σε Beverly 300 και ειναι καταπληκτικες. Δεν ζεστενεται το φαναρι , μετα απο ωρα δεν πεφτει η αποδοση τους , κανουν την νυχτα μερα και δεν τυφλωνουν. Σκιες και και τετοια δεν κανουν οχι. 12 ώρες πριν, kostantisgr είπε Σε LED κοιτάς; Κοιτάω τώρα τελευταία τις Philips Ultinon (H7 φοράω και γω). Από το λίγο που κοίταξα έχουν καλές κριτικες αλλά ξεφεύγουν λίγο σε τιμή. Πολυ καλες και αυτες. Ημουν αναμεσα σε αυτες και σε αυτες που πηρα. Ειχαν 100 ευρω διαφορα. Πηρα τις NIGHTEYE να της δ οκιμασω και εμεινα φουλ ικανοποιημενος.
bromiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, alexakos89 είπε Τις Φοραω σε Beverly 300 Να υποθέσω ότι το Beverly 300 δεν έχει φανάρια projector… οπότε δώρων άδωρον για εμένα… Πάντως τραγικό το κατάστημα απ΄όπου τις αγόρασες… «Το προιόν δεν επιστρέφεται εφόσον εγκατασταθεί ενώ όλα τα μέρη του θεωρούνται αναλώσιμα και δεν καλύπτονται από εγγύηση» Και πως ρε Καραμήτρο θα διαπιστώσουμε την καλή λειτουργία τους αν δεν το εγκαταστήσουμε??? Τι είναι κιλότες και φοβάσαι μην πιάσουν μικρόβια και δεν τις αλλάζεις??? Βρε ούστ..... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από bromiaris
alexakos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bromiaris είπε Να υποθέσω ότι το Beverly 300 δεν έχει φανάρια projector… οπότε δώρων άδωρον για εμένα… Πάντως τραγικό το κατάστημα απ΄όπου τις αγόρασες… «Το προιόν δεν επιστρέφεται εφόσον εγκατασταθεί ενώ όλα τα μέρη του θεωρούνται αναλώσιμα και δεν καλύπτονται από εγγύηση» Και πως ρε Καραμήτρο θα διαπιστώσουμε την καλή λειτουργία τους αν δεν το εγκαταστήσουμε??? Τι είναι κιλότες και φοβάσαι μην πιάσουν μικρόβια και δεν τις αλλάζεις??? Δεν τις αγορασα απο εκει. Αυτο βρηκα μονο σε 6000κ. Δεν το ξερω το καταστημα να σου πω. Αλλα ενδιαφερον αυτο που προσθεσες. Δεν εχει projector οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα