teotsigourakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω την εξής ερώτηση. Αν αντιληφθεί κάποιος για μια αγγελία ότι είναι σίγουρη απάτη μπορούμε να απευθυνθούμε σε moderator και να του διαγράψουν το λογαριασμό ή απλά δεν γίνεται τίποτα και μένει στο έλεος του κουτοπόνηρου;
s1mplement Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλό θα ήταν να υπήρχε κάποιου είδους report ίσως, ώστε οι χρήστες που βλέπουν ότι η αγγελία είναι ύποπτη να μπορούν να κάνουν κάτι για να μην προκαλέσει ζημιά στους άλλους, αρχαρίους. Αλλιώς μπορεί να απαιτεί το σύστημα να γίνονται οι ελάχιστες πράξεις από τον δημιουργό της αγγελίας για να φαίνεται αξιοπρεπώς αυτή και να επιβάλλονται οι συνθήκες για ασφαλή συναλλαγή(π.χ. για καινούρια μέλη ο μόνος τρόπος συναλλαγής είναι η αντικαταβολή). Βέβαια δεν εξασφαλίζει τίποτα αλλά θα ήθελα να μην κυκλοφορούν αγγελίες όπου το ποσό που ζητάνε ήταν σημαντικά κάτω από αυτήν της αγοράς, τα μέλη που δημοσιεύουν αυτές τις αγγελίες έχουν σε απόκρυψη τους επισκέπτες σελίδας τους και επίσης καμιά φορά κάνουν μία ψέυτικη αξιολόγηση με βοήθεια ενός άλλου προφίλ "ημέρας". Αν είσαι έμπειρος χρήστης πολλές φορές αντιλαμβάνεσαι όταν είναι ευκαιρία και όταν είναι ένας που θέλει να σε γ*μησει. Μπορεί να κάνεις λάθος μια δυο φορές αλλα στις περισσότερες θα πετύχεις αυτούς τους "κακούς"(συγκεκριμένα αυτούς που δεν προσπαθούν καθόλου να φανούν γνήσιοι) Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από s1mplement
teotsigourakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Και πως το αντιλαμβανεσε? Όταν κάποιος βάζει rtx 2060 100 ευρώ και του στέλνεις και σου λέει ότι μένει Κύπρο και του λες να κανονίσετε να πας να τη δεις και φεύγει απ τη συζήτηση και έχει ήδη μια αρνητική αξιολόγηση. Πόσο άλλο θέλει;;; ΥΓ: Σόρρυ δεν θέλω να προσβάλλω αλλά το βλέπω παντού και πάντα και κανείς δε λέει τίποτα και τυχαίνει να είσαι ο πρώτος που απευθύνει το λόγο με αυτό το γραμματικό λάθος. Όταν το ρήμα είναι στην παθητική φωνή τελειώνει με "αι" δηλαδή -> αντιλαμβάνεσαι. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από teotsigourakos 4 1
stelios18120 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Κάνεις report την αγγελία και Θ το δει ένας mod να του ρίξει το ανάλογο Ban
teotsigourakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Κάνεις report την αγγελία και Θ το δει ένας mod να του ρίξει το ανάλογο Ban Σωστός μόλις τώρα το είδα με πολύ μικρά γράμματα κάτω απ την αγγελία. Thanks!
tz_aristotelis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε Όταν κάποιος βάζει rtx 2060 100 ευρώ και του στέλνεις και σου λέει ότι μένει Κύπρο και του λες να κανονίσετε να πας να τη δεις και φεύγει απ τη συζήτηση και έχει ήδη μια αρνητική αξιολόγηση. Πόσο άλλο θέλει;;; ΥΓ: Σόρρυ δεν θέλω να προσβάλλω αλλά το βλέπω παντού και πάντα και κανείς δε λέει τίποτα και τυχαίνει να είσαι ο πρώτος που απευθύνει το λόγο με αυτό το γραμματικό λάθος. Όταν το ρήμα είναι στην παθητική φωνή τελειώνει με "αι" δηλαδή -> αντιλαμβάνεσαι. Είσαι φιλόλογος? 1
teotsigourakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, tz_aristotelis είπε Είσαι φιλόλογος? Όχι απλά είναι σύνηθες λάθος και έπρεπε κάποια στιγμή να το πω. 10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε Όταν κάποιος βάζει rtx 2060 100 ευρώ και του στέλνεις και σου λέει ότι μένει Κύπρο και του λες να κανονίσετε να πας να τη δεις και φεύγει απ τη συζήτηση και έχει ήδη μια αρνητική αξιολόγηση. Πόσο άλλο θέλει;;; ΥΓ: Σόρρυ δεν θέλω να προσβάλλω αλλά το βλέπω παντού και πάντα και κανείς δε λέει τίποτα και τυχαίνει να είσαι ο πρώτος που απευθύνει το λόγο με αυτό το γραμματικό λάθος. Όταν το ρήμα είναι στην παθητική φωνή τελειώνει με "αι" δηλαδή -> αντιλαμβάνεσαι. Δεν ξερω τα περι ban κλπ, αλλα δεν στοιχειοθετει απατη αυτο. Ειναι ενδειξη, δεν ειναι αποδειξη. Παραδειγμα, πώς γνωριζεις οτι δεν την κρατησε για καποιον αλλον; Θα μου πεις ειναι επανω η αγγελια οποτε το επομενο ερωτημα ειναι πως ξερεις οτι απλα δεν ηθελε να την πουλησει σε εσενα για τους δικους του λογους; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
teotsigourakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Δεν ξερω τα περι ban κλπ, αλλα δεν στοιχειοθετει απατη αυτο. Ειναι ενδειξη, δεν ειναι αποδειξη. Παραδειγμα, πώς γνωριζεις οτι δεν την κρατησε για καποιον αλλον; Θα μου πεις ειναι επανω η αγγελια οποτε το επομενο ερωτημα ειναι πως ξερεις οτι απλα δεν ηθελε να την πουλησει σε εσενα για τους δικους του λογους; Μπορώ να ανεβάσω τη συνομιλία μας ή θα φάω εγώ το ban στο τέλος;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, teotsigourakos είπε Μπορώ να ανεβάσω τη συνομιλία μας ή θα φάω εγώ το ban στο τέλος; Θα ελεγα να το αποφυγεις... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
talibanakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε Μπορώ να ανεβάσω τη συνομιλία μας ή θα φάω εγώ το ban στο τέλος; Πως το αισθανεσαι εσυ;
teotsigourakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, BackFromHell είπε Θα ελεγα να το αποφυγεις... Ωραία θα σου παραθέσω την εξέλιξη των πραγμάτων τότε και βγάλε συμπέρασμα. Του στέλνω για την αγγελία και στην ερώτηση του που μένει μου λέει Κύπρο. Του απαντάω να μου δώσει διεύθυνση για να βρεθούμε και με ρωτάει " Κύπρο μένεις;" Το συνεχίζω και του λέω πως μένω Κύπρο και πως αν δεν μπορέσω να βρω χρόνο θα στείλω τον ξάδερφό μου.(που τυχαίνει όντως να είναι Κύπρο λόγω φανταρικού). Ενώ μου απαντούσε κανονικά και άμεσα στη δεύτερη ερώτησή μου για τη διεύθυνση απλά έφυγε απ τη συζήτηση. Στην τελική είδα τις αξιολογήσεις του και μίλησα με το παιδί που έκανε συναλλαγή μαζί του και μου είπε ότι δεν μένει Κύπρο γιατί δεν έστειλε εκεί το δέμα. Πόσο άλλο...; 3 λεπτά πριν, talibanakos είπε Πως το αισθανεσαι εσυ; Εγώ θέλω απλά να διαγραφεί ο λογαριασμός αυτός γιατί τρελαίνομαι όταν βλέπω κάτι τέτοια.... όταν μιλάμε για απάτη μου ανάβουν τα λαμπάκια γιατί έχω βρεθεί κι εγώ θύμα κλοπής!
talibanakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε Εγώ θέλω απλά να διαγραφεί ο λογαριασμός αυτός γιατί τρελαίνομαι όταν βλέπω κάτι τέτοια.... όταν μιλάμε για απάτη μου ανάβουν τα λαμπάκια γιατί έχω βρεθεί κι εγώ θύμα κλοπής! Δε δουλευει ετσι το πραμα ομως. Ban γινεται μονο σε περιπτωση αποδειξης οτι καποιος εχει δευτερο λογαριασμο. Επειδη εσυ νομιζεις οτι ο αλλος ειναι κλεφτης,δε μπορει να γινει ban.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα