Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους . Μετά απο καίρο στο ψάξιμο και στο research κατέληξα με το παρακάτο build και επειδή δεν είμαι κανένας μεγάλος γνώστης θα ήθελα την γνώμη σας 

CPU -> AMD RYZEN 5 2600 X 
Motherboard -> Gigabyte B450M DS3H 
GPU -> MSI Radeon RX 570 8GB 
RAM -> G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz
Hard drive -> Crucial BX500 240GB
Power -> Corsair CX Series CX650M
Case -> Corsair Carbide Spec-02 

ΥΓ πληκτρολόγιο , ποντίκι κλπ εχω .

ΥΓ 2 στο κοντινό μέλλον θέλω να προσθέσω ακόμα μια ίδια ram αλλα και έναν σκληρό 1 ΤΒ . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Amd R5 3600 (210€)

Msi rx 580 8gb (167€)

PNY SC3030 NVME 240GB (35€)

Corsair rx 550M

Cougar Mx 330-G (39€)

Και προσπάθησε για Crucial 16gb ddr4 3200 (2x8gb) 

Μητρική θα διάλεγα μια MSI B450 A Pro

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Giorgos Paparrigas είπε

Καλησπέρα σε όλους . Μετά απο καίρο στο ψάξιμο και στο research κατέληξα με το παρακάτο build και επειδή δεν είμαι κανένας μεγάλος γνώστης θα ήθελα την γνώμη σας 

CPU -> AMD RYZEN 5 2600 X 
Motherboard -> Gigabyte B450M DS3H 
GPU -> MSI Radeon RX 570 8GB 
RAM -> G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz
Hard drive -> Crucial BX500 240GB
Power -> Corsair CX Series CX650M
Case -> Corsair Carbide Spec-02 

ΥΓ πληκτρολόγιο , ποντίκι κλπ εχω .

ΥΓ 2 στο κοντινό μέλλον θέλω να προσθέσω ακόμα μια ίδια ram αλλα και έναν σκληρό 1 ΤΒ . 

- Για 3DS κλπ εφαρμογές επέλεξε κάρτα γραφικών NVIDIA και όχι AMD λόγο καλύτερης υποστήριξης και τεχνολογιών για αυτά τα προγράμματα ειδικά.

- Εκτός από την κάρτα γραφικών καλύτερα να βάλεις μπόλικη μνήμη και στο πισί. Από 16Gb και πάνω.

- Η μητρική που επέλεξες δεν είναι κακή αλλά δεν έχει πολύ καλή ψύκτρα στα mosfet της και θα ταλαιπωρήτε από το πολύωρο rendering.
Επέλεξε καλύτερα άλλη.
Ενδεικτικά: https://www.skroutz.gr/s/15598886/Asrock-B450M-Pro4.html ή την MSI που πρότειναν παραπάνω.

- Δώσε βάση στο καλό airflow με κουτί που να έχει ανεμιστήρες ή αγόρασε έξτρα και το αυτό ισχύει για τον επεξεργαστή με καλή aftermarket ψύκτρα.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το κουτί έχει δύο ανεμιστήρες ενσωματωμένους και έλεγα να βάλω έναν ακόμα . Για την μητρική είχα πολλούς ενδοιασμούς από την αρχή . Όσο για την κάρτα γραφικών θα το κοιτάξω απλά επειδή λογικά πιο πολύ θα παίζω και λιγότερο θα τρέχω AutoCAD και 3ds max την διάλεξα ! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...