Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω ποιες επιλογές έχω για θέρμανση δωματίων με ηλεκτρικό, δεδομένου ότι θα ήθελα αντικαταστήσω θερμοσυσσωρευτές. Το σπίτι είναι 40 ετών δεν έχει εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης μιας και οι θερμοσυσσωρευτές είχαν τοποθετηθεί από την αρχή. Με την αύξηση στο ρεύμα δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να τους χρησιμοποιήσω ξανά γιατί ο λογαριασμός του χειμώνα ήταν υπερβολικά υψηλός. Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικές ποιο οικονομικές λύσεις. Οι θερμοπομποί είναι καλύτεροι σε κατανάλωση;

Δημοσ.

Αφου θες αποκλειστικά με ρεύμα το κλιματιστικό είναι η καλύτερη λύση νομίζω. Εκτός αν μιλάμε για περιοχή με πολύ βαρύ χειμώνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για φυσικό αέριο. Είμαι Αθήνα οπότε δεν τίθεται θέμα πολύ βαρύ χειμώνα.

Οπότε προσανατολίζομαι σε κλιματιστικά, να αποκλείσω θερμοπομπούς τελείως;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, athinamj είπε

Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για φυσικό αέριο. Είμαι Αθήνα οπότε δεν τίθεται θέμα πολύ βαρύ χειμώνα.

Τα κλιματιστικά είναι πιο οικονομικά και τα έχεις και για ψύξη το καλοκαίρι.

Απλά σε κάποιους δεν αρέσει η ζέστη που βγάζουν, συν ότι ξεραίνουν λίγο την ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

Μιας και το σπίτι είναι παλιό, και αρκετά πιθανό να μπάζει από παντού, ίσως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις καλύτερα για θερμομόνωση για αρχή? Ειδικά εάν χρειάζεσαι θέρμανση/ψύξη αρκετές ώρες την ημέρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, athinamj είπε

Ναι.

Inverter & όσο πιο πολλά "Α" μπορεί η τσέπη σου.

Τους θερμοσυσσωρευτές θα τους ξηλώσετε ή θα μείνουν για εφεδρεία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Ναι.

Inverter & όσο πιο πολλά "Α" μπορεί η τσέπη σου.

Τους θερμοσυσσωρευτές θα τους ξηλώσετε ή θα μείνουν για εφεδρεία;

Θα θέλαμε πολύ να τους χρησιμοποιήσουμε αλλά μετά θα πρέπει να βγούμε στο δρόμο για να πληρώσουμε την ΔΕΗ. Το ποσό του λογαριασμού ήταν υπέρογκο τον χειμώνα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, athinamj είπε

Θα θέλαμε πολύ να τους χρησιμοποιήσουμε αλλά μετά θα πρέπει να βγούμε στο δρόμο για να πληρώσουμε την ΔΕΗ. Το ποσό του λογαριασμού ήταν υπέρογκο τον χειμώνα.

Με αυτά που διαβάζω για τη ΔΕΗ, φέτος θα πάει από υπέρογκο σε "εξωφρενικό".

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Doubt είπε

Με αυτά που διαβάζω για τη ΔΕΗ, φέτος θα πάει από υπέρογκο σε "εξωφρενικό".

Με κεριά λοιπόν...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, flienky είπε

Χωρίς να γνωρίζω. Σόμπες πέλλετ είναι άσχημη ιδέα;

Αν μπορείς να βγάλεις μπουρι και να βρεις τρόπο να σου ζεσταίνουν όλο το σπίτι δεν είναι κακή ιδέα 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και η λύση υγραερίου που δεν σε νοιάζει η ΔΕΗ.Ειδικά αν έχεις σε κάποιο βενζινάδικο άκρη και σου γεμίζει φιάλη είναι η πιο φθηνή λύση θέρμανσης και πλήρως ελεγχόμενη από οικονομικής άποψης.

Δοκιμασμένη από μένα σαν συμπληρωματική του καλοριφέρ γιατί και το πετρέλαιο μας το δίνουν ακριβό οι Άραβες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...