venuets Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, dicto είπε Δεν ξέρω από που ακριβώς βλέπεις τιμές αλλά γενικά βαδίζουμε σε εκπτωτική περίοδο και ίσως κάποια μαγαζιά ανεβάζουν από πριν τις τιμές ώστε αργότερα να φαίνεται μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή . Βαδιζουμε; Γιατι εγω νομιζω οτι τελειωσαν η εκπτωσεις και αργουμε αρκετα για τις επόμενες
Tsoukos87 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, tsoubas είπε Βαδιζουμε; Γιατι εγω νομιζω οτι τελειωσαν η εκπτωσεις και αργουμε αρκετα για τις επόμενες Ναι ουσιαστικα οι καλοκαιρινες εκπτωσεις ειναι μεχρι το Σαββατο, μετα ειναι οι ενδιαμεσες τον Νοεμβριο για κανα δεκαπενθημερο και μετα το BF .
mg444 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Παρελαβα προχθές βασικά την πήρε ένας φίλος από την μεταφορική και σήμερα μου την έφερε 11
alexgr21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, mg444 είπε Παρελαβα προχθές βασικά την πήρε ένας φίλος από την μεταφορική και σήμερα μου την έφερε Μπραβο φιλος καλοπαιχνιδι!!! 1
petran91 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, mg444 είπε Παρελαβα προχθές βασικά την πήρε ένας φίλος από την μεταφορική και σήμερα μου την έφερε Τουμπανος. Να την χαρείς! 1
Tsoukos87 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Καλό παίξιμο φίλε μου, χαίρομαι που έστω κάπως βοήθησα!! 😊 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα