Mhlogiatros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε σεις κανένας δε νομίζω να πάρει σε αυτή τη τιμή. αν σας έρθει μιλάμε για μισή τιμή σχεδόν ! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
koukis hlias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Τους πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται μιας και χρειάζομαι μια κάρτα, υπήρχε μόνο 1 όπου ήταν ήδη σε παραγγελία, μπράβο σε όποιον την πρόλαβε
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Καλη τιμη αλλα θα προτιμουσα να περιμενω προς black friday μπας και δω καμια RTX 2060 κανα 250€αρι
chocorello Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έτοιμος ήμουν να ξενερώσω μιλάμε. Τόσα έδωσα για Vega 56 (Hynix) και παρέλαβα λίγες μέρες πριν. Ουφφφφφ... 😅😆 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από chocorello
jimmys30 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, koukis hlias είπε Τους πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται μιας και χρειάζομαι μια κάρτα, υπήρχε μόνο 1 όπου ήταν ήδη σε παραγγελία, μπράβο σε όποιον την πρόλαβε Aμα ειμαι αυτος ο ενας που λες κερναω like Ελπιζω να βγει αξιοπιστη καρτα γιατι απο παλια η καρτες μου ηταν Asus - Gigabyte αλλα τα τελευταια χρονια που εχουν μπει αρκετοι στο παιχνιδι δεν με νοιαζει και τοσο το τι θα γραφει στο κουτι!
koukis hlias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, jimmys30 είπε Aμα ειμαι αυτος ο ενας που λες κερναω like Ελπιζω να βγει αξιοπιστη καρτα γιατι απο παλια η καρτες μου ηταν Asus - Gigabyte αλλα τα τελευταια χρονια που εχουν μπει αρκετοι στο παιχνιδι δεν με νοιαζει και τοσο το τι θα γραφει στο κουτι! Από ότι έψαξα μια χαρά καρτουλα είναι με ledακια στους ανεμιστήρες και στο logo όμως από τύπου αξιοπιστίας δεν μπόρεσα να βρω κάτι μιας και δεν υπάρχει ίχνος review στα αγγλικά και δυστυχώς και αυτά που βρήκα ήτα πολύ κακής ποιότητας 1
Tsoukos87 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά πρόλαβε κανένας να παραγγείλει γιατί από ότι είδαν την απέσυραν την αγγελία. Εγώ πάντως μια χαρά τιμή την βρίσκω πέρυσι Black Friday πήρα την δικιά μου Gigabyte 1070TI στα 400 και πριν κάνα 4 μηνο στο 2ο πισι στο σαλόνι πήρα στα 250 ευρώ την 1660 Gigabyte για αυτό και ανάρτησα την προσφορά γιατί πιστεύω ότι αξίζει. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Tsoukos87 1
alexgr21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Η galax η kfa2 ειναι γνωστη για τις hall of fame (hof) custom nvidia που ειναι η ναυαρχιδα της εταιριας.Ειναι αποκλειστηκα πρασινη και ειναι μια χαρα.
mg444 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Καλημέρα μόλις μου ήρθε μήνυμα για αποστολή της κάρτας. Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω λογικά αύριο Ευχαριστώ τον TS 5 1
Deathy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ρε σεις κανένας δε νομίζω να πάρει σε αυτή τη τιμή. αν σας έρθει μιλάμε για μισή τιμή σχεδόν ! μαλλον τοσο την αγορασε το μαγαζι
jimmys30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, mg444 είπε Καλημέρα μόλις μου ήρθε μήνυμα για αποστολή της κάρτας. Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω λογικά αύριο Ευχαριστώ τον TS Καλησπερα φιλε μου εμενα με ακυρωσαν γιατι ειχανε μονο μια και η δικη σου παραγγελια επεσε 1η (2 λεπτα ) απο την δικη μου! Καλοριζη και καλο gaming!
evansicaria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Ρε γαμωτο ήθελα κάρτα γραφικών και βλέπω ότι έχουν ανέβει παρά πολύ οι τιμές σε σχέση με πριν 3 μήνες! Τι πεχτηκε;
venuets Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 35 λεπτά πριν, evansicaria είπε Ρε γαμωτο ήθελα κάρτα γραφικών και βλέπω ότι έχουν ανέβει παρά πολύ οι τιμές σε σχέση με πριν 3 μήνες! Τι πεχτηκε; νομιζω λογο καλοκαιριου
Salvation81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αν οντως παραλαβει καποιος (το Αν μονο και μονο γιατι δεν θα ηταν τραβηγμενο καποιος εκ του καταστηματος να ποσταρει και καλα πως παρελαβε - πλεον ολοι εχουν λογαριασμους εδω λογικο εξαλλου) ηταν απλα ωστε να μπορουν να πουν "να την μια που ειχαμε την πηρε καποιος". Τουλαχιστον απο το τιποτα βεβαια κατι ειναι και αυτο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από Salvation81 1
dicto Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, evansicaria είπε Ρε γαμωτο ήθελα κάρτα γραφικών και βλέπω ότι έχουν ανέβει παρά πολύ οι τιμές σε σχέση με πριν 3 μήνες! Τι πεχτηκε; Δεν ξέρω από που ακριβώς βλέπεις τιμές αλλά γενικά βαδίζουμε σε εκπτωτική περίοδο και ίσως κάποια μαγαζιά ανεβάζουν από πριν τις τιμές ώστε αργότερα να φαίνεται μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα