vaga1um3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Αγορασα την εν λογω τηλεοραση. Μολις μετακομισα σε παλια πολυκατοικία και μεχρι πριν λιγο καιρο χρησιμοποιουσα σε μια παλια tv εναν ο,τι να’ναι παλιο αποκωδικοποιητή για να βλεπω τηλεοραση. Οπως κ σε εκεινον ετσι κ στην καινουργια μου τηλεοραση, τα κρατικα καναλια δεν παιζουν. Πιο συγκεκριμενα, εχω δοκιμασει και manual & automatic συντονισμο. Στην πρωτη περιπτωση, ναι μεν βρισκει τα καναλια, αν επιλεξω να τα δω, θα παιξουν για μερικα δευτερα, μετά θα πιξελιασουν κ μεσα σε δεκατα του δευτερολεπτου θα σκασει οθονη που θα λεει δεν μπορεί να βρεθει η πηγή ελεγξτε το καλωδιο κ προσπαθηστε ξανά. επισης, στην ιδια φαση δεν εντοπιζει το mad και καποια απο τα HD καναλια (τυπου ant1, alpha, skai, κτλ). Στη δευτερη περιπτωση, βρισκει ολα τα ψηφιακά συν ολα οσα εχουν HD + το Mad και τα της ερτ, παρ’ολα αυτα της ερτ και το mad τα πιξελιαζει κατευθείαν ή δεν τα παίζει κ καθολου, τυπου μαυρο! να τονισω οτι υπαρχουν δυο θυρες στο σπιτι που δινουν σημα τηλεορασης (απο κεραία δλδ) και οι δυο ειναι «αρσενικές» . Έπισης η υποδοχη της τηλεορασης ειναι αρσενική, οποτε χρησιμοποιώ προς το παρον αντάπτορα γιατι μου εδωσαν λαθος καλωδιο κατα την αγορά , αλλά θα το αντικαταστησω αμεσα με το σωστό. υπαρχει περιπτωση να φταιει: 1, ο ανταπτορας που χρησιμοποιώ; 2, το καλωδιο; 3, η υποδοχη της κεραίας λογω παλαιοτητας του κτιρίου; 4, λαθος ρυθμισεις κατα το συντονισμο των καναλιών; 5, κάτι αλλο που μου διαφεύγει; Ιδανικά θα ηθελα καποια συμβουλή ή καλύτερα λύση στο πρόβλημα μου γιατι ουσιαστικά πηρα τηλεοραση για να βλεπω καποιες ελληνικές εκπομπές και μεχρι στιγμης δεν το χω καταφερει κ πολυ επιτυχως! μου φαινεται αδιανόητο εν ετει 2019, να μην παιζει η τηλεοραση (καινουργιο μοντελο) ολα τα διαθεσιμα κανάλια της περιοχής.. ευχαριστώ για το χρονο σας.
Fotis_Greece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Καλησπερα, Σε ολες τις περιπτωσεις που δεν επαιζαν\πιξελιαζαν τα καναλια της ΕΡΤ (ενω τα υπολοιπα της DIGEA επαιζαν) ειχε να κανει με 1) Παλαιου τυπου μπριζα 2) Παλιο splitter στην κεραια 3) Παλιος ενισχυτης Ξεκινας απο την κεραια της ταρατσας, αντικαταστησε το splitter\διακλαδωτη. Μου εχει τυχει το πιο κουφο, η τηλεοραση σε ενα δωματιο να μην παιζει ΕΡΤ, ολα τα αλλα παντου να παιζουν, και ο λογος ηταν μια παλια μπριζα διελευσεως στο σαλονι. 1
Doubt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, vaga1um3 είπε Μολις μετακομισα σε παλια πολυκατοικία και μεχρι πριν λιγο καιρο χρησιμοποιουσα σε μια παλια tv εναν ο,τι να’ναι παλιο αποκωδικοποιητή για να βλεπω τηλεοραση. Οπως κ σε εκεινον ετσι κ στην καινουργια μου τηλεοραση, τα κρατικα καναλια δεν παιζουν. Δες τις υποδομές του κτηρίου, ρώτησε το διαχειριστή τι γίνεται κι αν δε βγάλεις άκρη πας για εσωτερική κεραία. 1
vaga1um3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Doubt είπε Δες τις υποδομές του κτηρίου, ρώτησε το διαχειριστή τι γίνεται κι αν δε βγάλεις άκρη πας για εσωτερική κεραία. Καλημερα. ευχαριστω για τις απαντησεις. Ευτυχως, για καλη μου τυχη, μια αλλαγή καλωδιου κ επανασυντονισμος κ επαιξαν ολα μια χαρά. ασχοληθηκα κ με τις χειροκινητες ρυθμισεις της παλιας με τον παλιο αποκωδικοποιητή κ επαιξε κι εκει η ερτ. Οποτε τελος καλό ολα καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα