billkosyf Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Καλημερα, Πηρα το ΝΟΤΕ 10+. Παρατήρησα όμως οτι στα δυο email που διατηρώ στο κινητο μου, τις μισες επαφες ειναι στο ενα email και οι αλλες μισες στο αλλο email αποθηκευμενες (ονοματα-τηλεφωνα). Μπορω να αντιγραψω του ενος στο αλλο και αντιστροφα, προκειμενου να εχω το αθροισμα τους και στους δυο λογαριασμους?
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Αποθήκευσε τα όλα στο τηλέφωνο και μετά κάνε έναν συγχρονισμό. Αλλιώς δες στην διαχείριση επαφών πρέπει να έχει προτεινόμενες συγχωνεύσεις.
billkosyf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Και εφόσον εχω αποθηκευσει ολες της επαφες στο τηλεφωνο, πως μπορω να της αντιγραψω και στα 2 email? Γιατι μου εχει μονο μεταφορα απο τηλεφωνο προς email και οχι αντιγραφη?
saruman123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billkosyf είπε Και εφόσον εχω αποθηκευσει ολες της επαφες στο τηλεφωνο, πως μπορω να της αντιγραψω και στα 2 email? Πρώτα βάζεις το ένα και μετά το άλλο. Δεν ξέρω το λογισμικό του Note αν τα έχει αυτα ή όχι..... Στο δικό μου(δεν έχω Samsung) τα έχει όλα αυτά που σου είπα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα