spongebobgal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.co.uk/Kaspersky-Security-Devices-Android-Activation/dp/B074SP8KYT Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Snoob Δεν επιτρέπονται τα referral links, διαβάστε τους όρους χρήσης 1
chocorello Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Αναρωτιέμαι, εκτός εξαιρέσεων γονιών κλπ. γιατί να αγοράζει κανείς antivirus σήμερα και δεν τσεκάρει μόνο τα ύποπτα αρχεία στο virustotal.com; (απλό hash check κάνει στο 99% των περιπτώσεων). Δεν είναι το σωστό μέρος για συζήτηση εδώ βέβαια Ασχέτως του quote, φαίνεται τίμια προσφορά. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από chocorello
john_shadow Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Ξέρει κανείς μέχρι πότε πρέπει να γίνει ενεργοποίηση;
andreasece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Άντε πάλι με τα λαγωνικά. Δεν δοκιμάζετε κάτι, απλά τρέχετε να το ποστάρετε κι εδώ, ούτε καν τα σχόλια δεν διαβάζετε εκεί... Δεν παίζει στην ελλάδα. edit: Μέχρι και το ref του site υπάρχει στο link! New kind of laziness... ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από andreasece
Billator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, andreasece είπε Άντε πάλι με τα λαγωνικά. Δεν δοκιμάζετε κάτι, απλά τρέχετε να το ποστάρετε κι εδώ, ούτε καν τα σχόλια δεν διαβάζετε εκεί... Δεν παίζει στην ελλάδα. edit: Μέχρι και το ref του site υπάρχει στο link! New kind of laziness... ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ Τι εννοείς δεν παίζει στην Ελλάδα;
andreasece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Billator είπε Τι εννοείς δεν παίζει στην Ελλάδα; Ότι δεν μπορείς να το αγοράσεις στην ελλάδα. Δεν δοκίμασα να βάλω αγγλική διεύθυνση γιατί στο λαγωνικά λένε ότι ούτε έτσι παίζει. Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ, μήπως βρεις καμία λύση.
grandebill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Εγώ μόλις το αγόρασα κανονικά με διεύθυνση Ελλάδας
andreasece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, grandebill είπε Εγώ μόλις το αγόρασα κανονικά με διεύθυνση Ελλάδας Screenshot?
Themos3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, grandebill είπε Εγώ μόλις το αγόρασα κανονικά με διεύθυνση Ελλάδας Εμένα πάλι με αφήνει να πάρω μόνο με send by post και η τιμή πάει με τα μεταφορικά στις 21.15 λίρες. 1
grandebill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, Themos3 είπε Εμένα πάλι με αφήνει να πάρω μόνο με send by post και η τιμή πάει με τα μεταφορικά στις 21.15 λίρες. Κι εμένα, αλλά και πάλι 10 άδειες για 24 € αξίζει
Billator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 44 λεπτά πριν, andreasece είπε Screenshot? Κάτι κάνεις λάθος και εγώ αγόρασα http://prntscr.com/oxmqpu
mpokwsths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Ποιος ο λόγος να αγοράζει κάποιος anitvirus; Το Windows Defender (ενσωματωμένο στα Windows 10) πλέον είναι ανάμεσα στα 3 καλύτερα AV. https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ Μόνο για χρήση στα Windows 7 (αν και εκεί το Security Essentials κάνει καλή δουλειά). 3
andreasece Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Billator είπε Κάτι κάνεις λάθος και εγώ αγόρασα http://prntscr.com/oxmqpu Όμως η προσφορά είναι για το by mail, όχι by post. 19 γράφει ο τίτλος κι εσύ προφανώς δεν πλήρωσες τόσο.
Billator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, andreasece είπε Όμως η προσφορά είναι για το by mail, όχι by post. 19 γράφει ο τίτλος κι εσύ προφανώς δεν πλήρωσες τόσο. Το τι πλήρωσε ο καθένας είναι σχετικό, εμένα σχεδόν τσάμπα μου βγήκε, 2 κομμάτια 10 ευρώ το κομμάτι. αλλά για τα 3,5-3,7ευρώ που βγαίνει παραπάνω στον μέσο αγοραστή δεν χαλάει το Deal. Απλά ο TS έχει λάθος τιμή στο τι μπορεί να αγοράσει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα