alexgr10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Μου χαρήσανε ένα παλιό PC με τα υλικά του έξω από το κουτί. Όταν το συναρμολογώ δεν μου δίχνει εικόνα αλλά ακούω ένα περίεγο ήχο από το speaker όπως θα ακούσετε από το αρχείο. Επίσης, αν βγάλω την κάρτα γραφικών πάλη το ίδιο κάνει. Αν βγάλω τις ραμ δεν μου το κάνει και δοκήμασα και με μία ραμ. Τα υλικά του pc είναι: Motherboard: GA-EP45T-EXTREME Rev 1.0 Ram: DDR 3 - 2 x Corsair XMS3 (CM3X2G1600C9DHX) Intel CPU: Q9550 sound.m4a
nikoslion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) λαθος Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από nikoslion
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 35 λεπτά πριν, alexgr10 είπε Λάθος σε τι; Λάθος ποστ έκανε ο άνθρωπος!
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Στις 26/8/2019 στις 11:29 ΠΜ, alexgr10 είπε Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Μου χαρήσανε ένα παλιό PC με τα υλικά του έξω από το κουτί. Όταν το συναρμολογώ δεν μου δίχνει εικόνα αλλά ακούω ένα περίεγο ήχο από το speaker όπως θα ακούσετε από το αρχείο. Επίσης, αν βγάλω την κάρτα γραφικών πάλη το ίδιο κάνει. Αν βγάλω τις ραμ δεν μου το κάνει και δοκήμασα και με μία ραμ. Τα υλικά του pc είναι: Motherboard: GA-EP45T-EXTREME Rev 1.0 Ram: DDR 3 - 2 x Corsair XMS3 (CM3X2G1600C9DHX) Intel CPU: Q9550 sound.m4a 210 kB · 9 downloads Αυτός που σας έδωσε το PC του λειτουργούσε έτσι, γιατί σύμφωνα με τον κατασκευαστή οι RAM δεν είναι συμβατές. Αν έχετε άλλες κάντε μία δοκιμή. Στις 775 μητρικές δουλεύουν μόνο οι RAM με μπρος-πίσω τσιπάκια.
alexgr10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Έβαλα άλλες μνήμες και πάλη το ίδιο πρόβλημα.
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, alexgr10 είπε Έβαλα άλλες μνήμες και πάλη το ίδιο πρόβλημα. Ποιες δοκιμάσατε;
alexgr10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ποιες δοκιμάσατε; Δοκίμασα τις TR3X6G1600C8 από την Corsair
blitzNikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 30/8/2019 στις 3:38 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Αυτός που σας έδωσε το PC του λειτουργούσε έτσι, γιατί σύμφωνα με τον κατασκευαστή οι RAM δεν είναι συμβατές. Αν έχετε άλλες κάντε μία δοκιμή. Στις 775 μητρικές δουλεύουν μόνο οι RAM με μπρος-πίσω τσιπάκια. Αυτό ισχύει βασικά για τις 4άρες μνήμες. Στα 2g συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα. Στα 2g θα έπρεπε κανονικά να δέχεται σχεδόν όλες τις 1066/1333/1600 μνήμες. Άλλωστε ο ήχος που κάνει η μητρική δεν παραπέμπει σε πρβλ ασυμβατότητας μνήμης αλλά μάλλον σε κάποιου είδους κακή τοποθέτηση της μητρικής στο κουτί/κακής σύνδεσης κάποιου καλώδιου ή περιφερειακού/ βραχυκύκλωμα. Δοκίμασε ένα clear cmos/βγάλε-ξαναβάλε τη μπαταρία , αφού αποσυνδέσεις εντελώς από το ρεύμα και ξεφορτίσεις πατώντας μερικές φορές το power. Αν δεν έχεις αποτέλεσμα, ξήλωσέ την και δοκίμασέ την εκτός κουτιού μόνο με επεξεργαστή και μιά μνήμη ή, αν δεν ξέρεις να το κάνεις, ξανατοποθέτησέ την στο κουτί προσεκτικά και κάνε αυτή τη δοκιμή. Αν εξακολουθεί τα ίδια, μάλλον η μητρική έχει παραδώσει πνεύμα, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για milf μητρική, τα έχει τα χρονάκια της...
alexgr10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, blitzNikos είπε Αυτό ισχύει βασικά για τις 4άρες μνήμες. Στα 2g συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα. Στα 2g θα έπρεπε κανονικά να δέχεται σχεδόν όλες τις 1066/1333/1600 μνήμες. Άλλωστε ο ήχος που κάνει η μητρική δεν παραπέμπει σε πρβλ ασυμβατότητας μνήμης αλλά μάλλον σε κάποιου είδους κακή τοποθέτηση της μητρικής στο κουτί/κακής σύνδεσης κάποιου καλώδιου ή περιφερειακού/ βραχυκύκλωμα. Δοκίμασε ένα clear cmos/βγάλε-ξαναβάλε τη μπαταρία , αφού αποσυνδέσεις εντελώς από το ρεύμα και ξεφορτίσεις πατώντας μερικές φορές το power. Αν δεν έχεις αποτέλεσμα, ξήλωσέ την και δοκίμασέ την εκτός κουτιού μόνο με επεξεργαστή και μιά μνήμη ή, αν δεν ξέρεις να το κάνεις, ξανατοποθέτησέ την στο κουτί προσεκτικά και κάνε αυτή τη δοκιμή. Αν εξακολουθεί τα ίδια, μάλλον η μητρική έχει παραδώσει πνεύμα, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για milf μητρική, τα έχει τα χρονάκια της... Τα υλικα, μου τα εδωσε εκτος κουτιου Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από alexgr10
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Στις 9/9/2019 στις 4:58 ΜΜ, alexgr10 είπε Τα υλικα, μου τα εδωσε εκτος κουτιου Τελικά τι κάνατε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα