Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ.

Μου χαρήσανε ένα παλιό PC με τα υλικά του έξω από το κουτί.

Όταν το συναρμολογώ δεν μου δίχνει εικόνα αλλά ακούω ένα περίεγο ήχο από το speaker όπως θα ακούσετε από το αρχείο.

Επίσης, αν βγάλω την κάρτα γραφικών πάλη το ίδιο κάνει. Αν βγάλω τις ραμ δεν μου το κάνει και δοκήμασα και με μία ραμ.

Τα υλικά του pc είναι:

Motherboard: GA-EP45T-EXTREME Rev 1.0

Ram: DDR 3 - 2 x Corsair XMS3 (CM3X2G1600C9DHX)

Intel CPU: Q9550

sound.m4a

Δημοσ.
Στις 26/8/2019 στις 11:29 ΠΜ, alexgr10 είπε

Γεια σας.

Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ.

Μου χαρήσανε ένα παλιό PC με τα υλικά του έξω από το κουτί.

Όταν το συναρμολογώ δεν μου δίχνει εικόνα αλλά ακούω ένα περίεγο ήχο από το speaker όπως θα ακούσετε από το αρχείο.

Επίσης, αν βγάλω την κάρτα γραφικών πάλη το ίδιο κάνει. Αν βγάλω τις ραμ δεν μου το κάνει και δοκήμασα και με μία ραμ.

Τα υλικά του pc είναι:

Motherboard: GA-EP45T-EXTREME Rev 1.0

Ram: DDR 3 - 2 x Corsair XMS3 (CM3X2G1600C9DHX)

Intel CPU: Q9550

sound.m4a 210 kB · 9 downloads

Αυτός που σας έδωσε το PC του λειτουργούσε έτσι, γιατί σύμφωνα με τον κατασκευαστή οι RAM δεν είναι συμβατές. Αν έχετε άλλες κάντε μία δοκιμή. Στις 775 μητρικές δουλεύουν μόνο οι RAM με μπρος-πίσω τσιπάκια.

Δημοσ.
Στις 30/8/2019 στις 3:38 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Αυτός που σας έδωσε το PC του λειτουργούσε έτσι, γιατί σύμφωνα με τον κατασκευαστή οι RAM δεν είναι συμβατές. Αν έχετε άλλες κάντε μία δοκιμή. Στις 775 μητρικές δουλεύουν μόνο οι RAM με μπρος-πίσω τσιπάκια.

Αυτό ισχύει βασικά για τις 4άρες μνήμες. Στα 2g συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στα 2g θα έπρεπε κανονικά να δέχεται σχεδόν όλες τις 1066/1333/1600 μνήμες.

Άλλωστε ο ήχος που κάνει η μητρική δεν παραπέμπει σε πρβλ ασυμβατότητας μνήμης αλλά μάλλον σε κάποιου είδους κακή τοποθέτηση της μητρικής στο κουτί/κακής σύνδεσης κάποιου καλώδιου ή περιφερειακού/ βραχυκύκλωμα.

Δοκίμασε ένα clear cmos/βγάλε-ξαναβάλε τη μπαταρία , αφού αποσυνδέσεις εντελώς από το ρεύμα και ξεφορτίσεις πατώντας μερικές φορές το power.

Αν δεν έχεις αποτέλεσμα, ξήλωσέ την και δοκίμασέ την εκτός κουτιού μόνο με επεξεργαστή και μιά μνήμη ή, αν δεν ξέρεις να το κάνεις, ξανατοποθέτησέ την στο κουτί προσεκτικά και κάνε αυτή τη δοκιμή.

Αν εξακολουθεί τα ίδια, μάλλον η μητρική έχει παραδώσει πνεύμα, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για milf μητρική, τα έχει τα χρονάκια της...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, blitzNikos είπε

Αυτό ισχύει βασικά για τις 4άρες μνήμες. Στα 2g συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στα 2g θα έπρεπε κανονικά να δέχεται σχεδόν όλες τις 1066/1333/1600 μνήμες.

Άλλωστε ο ήχος που κάνει η μητρική δεν παραπέμπει σε πρβλ ασυμβατότητας μνήμης αλλά μάλλον σε κάποιου είδους κακή τοποθέτηση της μητρικής στο κουτί/κακής σύνδεσης κάποιου καλώδιου ή περιφερειακού/ βραχυκύκλωμα.

Δοκίμασε ένα clear cmos/βγάλε-ξαναβάλε τη μπαταρία , αφού αποσυνδέσεις εντελώς από το ρεύμα και ξεφορτίσεις πατώντας μερικές φορές το power.

Αν δεν έχεις αποτέλεσμα, ξήλωσέ την και δοκίμασέ την εκτός κουτιού μόνο με επεξεργαστή και μιά μνήμη ή, αν δεν ξέρεις να το κάνεις, ξανατοποθέτησέ την στο κουτί προσεκτικά και κάνε αυτή τη δοκιμή.

Αν εξακολουθεί τα ίδια, μάλλον η μητρική έχει παραδώσει πνεύμα, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για milf μητρική, τα έχει τα χρονάκια της...

Τα υλικα, μου τα εδωσε εκτος κουτιου

Επεξ/σία από alexgr10
  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...