cpgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Aν δε βαλουν 120hz οθονες παντου δεν αγοραζω τιποτα...πραγματικα ειναι το μονο που ισως αξιζει να αγορασεις .. 3 1
alexakos89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ΕΛΑΤΕΕΕΕΕ με τα σαπακια σας! σας ρίχνει ενός έτους κινητό φανταστείτε τι θα κάνει ο Α13. Και έχετε και 8gb ραμ παραπανω και παλι δεν μπορειτε! Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από alexakos89 4 3 6
gripakos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 54 λεπτά πριν, blueakamah είπε Εχει περίπου 1100 ευρω και εχει τα μισα χαρακτηριστικα απο το τελευταιο Samsung 10s. Επιπλέον αυτη η τιμη ειναι απαγορευτική για αγορά κινητου τηλεφωνου για μενα κι εσυ πηρες το σ10 1000 ευρω και μετα απο 2 μηνες κανει 400 πανασχετε κι εσυ!!λαγκντροιντς αςχετοι 3 2 5
crashnburn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 καλα ολα αυτα αλλα εγω εχω βαλει στο ματι το σταντ
billman12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε μου έχει 12gb ram γιατί μόνο έτσι μπορεί να τρέξει λόγω σάπιου λειτουργικού,το iOS μπορεί να τρέξει και με 2gb αυτή είναι η μαγκιά για αυτό θα πάρει και το iPhone 6s το iOS 13 για πήγαινε βάλε Android 9 σε μια συσκευή με 2gb και άμα ανοίξει ποτέ σφύρα μου,πχ όπως το golf gti 2004 ήθελε τουρμπίνα για να φτάσει 200 άλογα οταν η Honda έβγαζε ατμόσφαιρα 200+ εκεί είναι η μαγκιά !!! Δεν σε σώζει η Ράμ αλλα όλο το πακέτο hardware+software μαζί. Όσο αναφορά τον επεξεργαστή δεν θα πω κάτι A12 Bionic 7nm 2018 χαχαχαχαχ και για μερικούς έχουν περάσει πολλές συσκευές από τα χέρια μου δεν είμαι apple fanboy κάτοχος s8+ για να προλάβω μερικούς. Η παροιμία είναι ξεκάθαρη <<όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια >> Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από billman12 7 2 2 1
basilis5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δεν υπαρχει καποιο gateway or linking του bloomberg με το insomnia, γιατι οι αναλυτες εδω δινουν πονο σε σχεση με τα γατακια του.
mezzanine Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Κινητό χιλιαρικου με νοτς το 2020!! Τι ντεκαντανς!!!
sm4rt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, billman12 είπε Φίλε μου έχει 12gb ram γιατί μόνο έτσι μπορεί να τρέξει λόγω σάπιου λειτουργικού,το iOS μπορεί να τρέξει και με 2gb αυτή είναι η μαγκιά για αυτό θα πάρει και το iPhone 6s το iOS 13 για πήγαινε βάλε Android 9 σε μια συσκευή με 2gb και άμα ανοίξει ποτέ σφύρα μου,πχ όπως το golf gti 2004 ήθελε τουρμπίνα για να φτάσει 200 άλογα οταν η Honda έβγαζε ατμόσφαιρα 200+ εκεί είναι η μαγκιά !!! Δεν σε σώζει η Ράμ αλλα όλο το πακέτο hardware+software μαζί. Όσο αναφορά τον επεξεργαστή δεν θα πω κάτι A12 Bionic 7nm 2018 χαχαχαχαχ και για μερικούς έχουν περάσει πολλές συσκευές από τα χέρια μου δεν είμαι apple fanboy κάτοχος s8+ για να προλάβω μερικούς. Συγκρινεις ανόμοια πραγματα, το οτι ειναι πιο βαρυ λειτουργικο δε σημαινει οτι ειναι σαπιο, τροποποιειται απο ολες τις εταιρειες φορτωνονται επιπροσθετες εφαρμογες τύπου bixby της samsung, widgets κλπ τα google maps ειναι πολυ μπροστα το google assistant δε συγκρινεται με το siri. Στο ios, ακομα μονο τα εικονιδια των εφαρμογων υπαρχουν, προφανως δε θελει ιδια ram, αλλα ακομα κ ετσι στο multitasking, με τα 4 gb ram δεν αρκει για να κρατησει τις εφαρμογες. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από sm4rt 2
Antonis_V Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Tokyo είπε Εν έτη 2019 και ακόμα έχουμε άτομα στο φόρουμ που θεωρούν το iPhone καλό κινητό. Σίγουρα θα είναι τυποι που θα χαίρονται με animoji σαν αυτό💩 να μιλάνε στις συνομιλίες τους. Το καλύτερο βασικά. Και εγώ αυτό πιστεύω. Όχι γιατί θαυμάζω τι κάνει η Apple, αλλά γιατί συχαίνομαι τα σάπια "Smartphone" που κάνουν οι Ασιάτες. Να σχολιάζουμε επί του θέματος όμως. Αντί να έχουμε OnTopic συζητήσεις, το καταντάμε εδώ ποδοσφαιρική εκπομπή ραδιοφώνου, όπου κάθε πικραμένος ξέρει καλύτερα από τον προπονητή. 1 1
paolo.catti Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μερικοί εδώ μέσα είστε πραγματικά στενόμυαλοι για ποιο λόγο να κάθεστε να σχολιάζετε και να ενοχληστε με το τι λειτουργικό και τι Κινητο προτιμάει ο καθένας... είναι προσωπική επιλογή και δεν θα έπρεπε να δίνει λογαριασμό σε κανένα τι και αν πήρε το XS MAX και τι και αν πήρε το S10 Plus και κυρίως αναφέρομαι στους υποστηρικτές του Android οι οποίοι για κάποιο λόγο γίνονται πολύ ευέξαπτοι με όσους χρησιμοποιούν iOS αλλά εννοείται τα ίδια αναφέρονται και για αυτούς που χρησιμοποιούν εκφράσεις του τύπου λαγκνροιντ... Αυτό που θέλω να πω είναι πως μια απλή σοβαρή συζήτηση θα ήταν ότι καλύτερο χωρίς φανατισμούς. Και για να ολοκληρώσω χρησιμοποιώ iPhone 6s και όχι επειδή δεν υπάρχουν καλύτερες συσκευές iPhone να το αλλάξω αλλά επειδή δεν έχω τα λεφτά να το αλλάξω (δυστυχώς αλλά τι να κάνουμε) και ο βασικός μου Υπολογιστης είναι MacBook και χρησιμοποιώ κάθε μέρα για δουλειά iPad. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από paolo.catti 5 3
vagosd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ΕΛΑΤΕΕΕΕΕ με τα σαπακια σας! σας ρίχνει ενός έτους κινητό φανταστείτε τι θα κάνει ο Α13. Και έχετε και 8gb ραμ παραπανω και παλι δεν μπορειτε! Εγώ προφανώς και δε θα κάνω reload για να αισθανθώ καλύτερα . Εσυ μήπως να βάλεις wallpaper τα αποτελέσματα του Geekbench για να νιώθεις πιο γρήγορος ?
360kias Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ΕΛΑΤΕΕΕΕΕ με τα σαπακια σας! σας ρίχνει ενός έτους κινητό φανταστείτε τι θα κάνει ο Α13. Και έχετε και 8gb ραμ παραπανω και παλι δεν μπορειτε! Ποιο 8 ??12 έχουν 😂😂😂😂😂
alexakos89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, vagosd είπε Εγώ προφανώς και δε θα κάνω reload για να αισθανθώ καλύτερα . Εσυ μήπως να βάλεις wallpaper τα αποτελέσματα του Geekbench για να νιώθεις πιο γρήγορος ? Εσύ ανέβασες βίντεο για να μας δείξεις ότι κάνει reload ποιο γρηγορα τις εφαρμογες. Εγώ απλά παρέθεσα τα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να βάλω κάτι . ξέρω ποσό καλύτερο είναι.
billman12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, sm4rt είπε Συγκρινεις ανόμοια πραγματα, το οτι ειναι πιο βαρυ λειτουργικο δε σημαινει οτι ειναι σαπιο, τροποποιειται απο ολες τις εταιρειες φορτωνονται επιπροσθετες εφαρμογες τύπου bixby της samsung, widgets κλπ τα google maps ειναι πολυ μπροστα το google assistant δε συγκρινεται με το siri. Στο ios, ακομα μονο τα εικονιδια των εφαρμογων υπαρχουν, προφανως δε θελει πολλα ιδια ram, αλλα ακομα κ ετσι στο multitasking, με τα 4 gb ram δεν αρκει για να κρατησει τις εφαρμογες Δεν διαφωνώ ότι έχει κάποια extra παραπάνω το Android άλλωστε αυτός είναι ο λογοσ που Λαγκάρει το σύμπαν όταν η κάθε εταιρεία το μοντάρει για την εκάστοτε συσκευή για αυτό άλλωστε οι περισσότεροι θέλουν καθαρό Android πχ nexus αλλά και πάλι αν κάναμε το πείραμα που περιγράφω δεν υπάρχει σύγκριση,από θέμα εφαρμογών ανετοτατα τις κρατάει και με τα 4ραμ.
alexakos89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, 360kias είπε Και έχετε και 8gb ραμ παραπανω και παλι δεν μπορειτε! 1 λεπτό πριν, 360kias είπε Ποιο 8 ??12 έχουν 😂😂😂😂😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα