Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

με το κινητό του τίτλου το οποίο το έχω 2 χρόνια ακριβώς, πλέον εδώ κανά δυο μήνες κάνει τα εξής κουλά:

Ενώ η κάρτα μνήμης διαθέτει 8g ελεύθερα από τα 16 η εγγραφή βίντεο είναι προβληματική αφού για βιντεάκι έστω και των 30 sec περιμένω έως και 5 λεπτά  το κινητό να ξεμπλοκάρει, καθώς δυστυχώς μπλοκάρει με την εγγραφή βίντεο. Κάποιες -λίγες- φορές και σε φώτος. Προ ολίγου σε προσπάθεια για βίντεο του 1 λεπτού κόλλησε και όταν συνήλθε μου δείχνει μέσα από το gallery ότι έχουν χαθεί φωτος και βίντεος από σχεδόν όλο τον αύγουστο.

Εχει android 9, ΔΕΝ το έχω φορτώσει με apps, μόνο μία εφαρμογή σκάκι/το Viber/την εφαρμογή του whats up/ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι που χρειάζομαι. Αυτά από την αρχή που το πήρα και τίποτα άλλο.

Η εγγραφή βίντεο και φωτος όμως είναι σημαντικές για μένα, είμαι χαζομπαμπάς και θέλω να μπορώ να καταγράφω κάποιες ωραίες στιγμές από τα 2 μικρά μου.. !  

Οπότε, πείτε οι γνώστες, πάει κουβά?....

Δημοσ.

Τι κάρτα μνήμης έχεις; Αν την βγάλεις μπορεί ο υπολογιστής να την διαβάσει;

Μάλλον η κάρτα μνήμης έπαθε ζημιά, ελπίζω να έκανες τακτικά backup .

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού λύσαμε τα περίεργα που οφείλονταν όπως σωστά συμβούλεψε ο @chios (thanks :) ) σε προβληματική κάρτα μνήμης, πλέον και μετά την τελευταία ενημέρωση το κινητό αργεί πολύ να φορτίσει.

Από το 5% στο 25% θέλει 3 ώρες... και για να φορτίσει στο 100%, δεν ξέρω... κανά μήνα. Είναι θέμα μπαταρίας? Θέλει αλλαγή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μία οδοντοβουρτσα καθαρισε την υποδοχη του κινητου και του φορτιστη από σκόνες.Επίσης μπορεί να έχει θεμα η αναβαθμηση.Σε δικο μου Samsung μετα απο αναβαθμιση δεν φορτιζε πανω απο 85% εαν θυμαμαι καλα.Αργοτερα βγηκε άλλη που το διορθωσε.

Επεξ/σία από Crybal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...