Προς το περιεχόμενο

Entiposeis apo Winxp Service Pack 2!

giannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To katevasa shmera kai mporo na po oti einai teleios apotyxeia to prama.

To pc sernotan kai to firewall ama faei ena kolleima to service tou den sikonete me tipota para mono me restart.

Den ksero an to exei dokimasei kaneis allos alla ego mporo na po oti den emeina katholou eyxaristimenos.

An kapois to exei dokimasei as mas pei thn gnomh tou.

Elpizo to kanoniko sp2 na min einai to idio.

THNX.

Δημοσ.
entometaxy o Bill tha einai toso perifanos pou katafere i Ms na vgalei kai 2o sp gia ta X:P

axxaaxxaaxaxaxxaax

kalo kalo!!!!! Egw pantws den prokeite na perasw to sp2 gia XP, mia xara doulevoun kai etsi ;)

Δημοσ.

Kai to wraio einai oti h Microsoft kata pasa pithanothta apo ena shmeio kai meta tha kanei to idio pragma pou kanei me to sp1 twra.Tha to enswmatwnei katheutheian sto cd pou tha agorazeis.Kai kala na ksereis kai na to kaneis remove (An tha sou dinetai fusika auth h eukairia....).An den ksereis omws?http://www.winsupersite.com/reviews/windowsxp_sp2_preview2.asp exei mia sunenteuksoula kai me enan upethuno ths Microsoft gia to thema

Δημοσ.

Paidia egw pou to evala pantws se 3 PCs, douleuoun ola mia xara. Mono provlima oti ekane ena psiloconflict me to Internet Shield tou F-Secure, kai kollouse to PC teleiws, mono kleisimo apo koumpi. To ebgala to Firewall toy F-Secure, kai ola mia xara. Diladi, oute ta kollimata pou lete, oute tipota. Auta se laptop Celeron 2.4Ghz, desktop Celeron 1.3GHz kai desktop P4 - 2.4GHz.

Δημοσ.

Gia pia version milate?

Ebala to SP2 v2096 (273mb) kai einai ola ok. Douleyoun ola opos kai prin.

Kai exo kanei kai Windows Updates.

Exei Critical Updates Beta 1, 2, 5 kai 9, Security batch beta 7 kai March update 4, 6 kai 10.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...