Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω λάπτοπ κυρίως για προγραμματισμο, και μελλοντικά για machine learning λόγω μεταπτυχιακού. Παιχνίδια δεν έχω σκοπό να παίζω. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι καλή ποιότητα οθόνης-καλό πληκτρολόγιο και 15.6 ιντσες. Μπορω να διαθέσω ως 850-900 ευρώ. Έχω δει γενικά στη τιμή αυτή παίζει i7-8ram-256ssd αλλά για ποιότητα κατασκευής-οθόνης δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, forgotten είπε

Eυχαριστώ για την απάντηση. Το βρήκα και σκρουτζομάγαζο στο 900αρι με ι7 και συν 128ssd. Είχα διαβάσει όμως ότι είχε θέμα με την θερμοκρασία. Ισχύει?

https://www.skroutz.gr/s/15488268/Lenovo-Legion-Y530-15ICH-i7-8750H-8GB-1TB-128GB-GeForce-GTX-1050-FHD-W10.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, podaraskostis είπε

Eυχαριστώ για την απάντηση. Το βρήκα και σκρουτζομάγαζο στο 900αρι με ι7 και συν 128ssd. Είχα διαβάσει όμως ότι είχε θέμα με την θερμοκρασία. Ισχύει?

https://www.skroutz.gr/s/15488268/Lenovo-Legion-Y530-15ICH-i7-8750H-8GB-1TB-128GB-GeForce-GTX-1050-FHD-W10.html

οχι σε αυτη την εκδοση ,με δυνατερες καρτες γραφικων ειχε θεμα ,ωστοσο σε σχεση με asus ειναι σε ανωτερο επιπεδο...

για αυτα που ζητας ο i5 ειναι υπεραρκετος....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, forgotten είπε

οχι σε αυτη την εκδοση ,με δυνατερες καρτες γραφικων ειχε θεμα ,ωστοσο σε σχεση με asus ειναι σε ανωτερο επιπεδο...

για αυτα που ζητας ο i5 ειναι υπεραρκετος....

Τέλεια. Και κάτι τελευταίο. Οι ραμ ειναι upgratable? 

Ευχαριστώ και παλι για τον χρόνο σου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, podaraskostis είπε

Τέλεια. Και κάτι τελευταίο. Οι ραμ ειναι upgratable? 

Ευχαριστώ και παλι για τον χρόνο σου

ναι ειναι αναβαθμισιμο τοσο σε ραμ οσο και σκληρο δισκο 

• Thanks 1
Δημοσ.

Κατά σύμπτωση  είμαι ακριβώς στην ίδια περίπτωση (προγραμματισμός- machine learning λόγω μεταπτυχιακού).

Βρήκα και αυτό: https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-pavilion-156-i7-8565u16gb1tb-and-128gb-ssdmx150-4gb-15-cs1008nv/prod9891623pp/

Αξίζει για τη συγκεκριμένη χρήση; 

Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 2:26 ΜΜ, fonzi είπε

Κατά σύμπτωση  είμαι ακριβώς στην ίδια περίπτωση (προγραμματισμός- machine learning λόγω μεταπτυχιακού).

Βρήκα και αυτό: https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-pavilion-156-i7-8565u16gb1tb-and-128gb-ssdmx150-4gb-15-cs1008nv/prod9891623pp/

Αξίζει για τη συγκεκριμένη χρήση; 

στα λεφτα που ζητανε βρισκεις δυνατοτερο...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, forgotten είπε

στα λεφτα που ζητανε βρισκεις δυνατοτερο...

Κάποια πρόταση με ips, ssd και αρκετή μνήμη;

Δημοσ.
Στις 29/8/2019 στις 4:40 ΜΜ, fonzi είπε

Κάποια πρόταση με ips, ssd και αρκετή μνήμη;

Lenovo legion y530 ή y540 με λίγα λεφτά παραπάνω. Το μόνο που με προβλημάτισε είμαι η οθόνη του επειδή βγαίνει σε 250 nits και 300 nits. Τα σκρουτζομαγαζα δεν έχουν αυτή την πληροφορία, ούτε την ξέρουν. 

Δημοσ.

Και εγώ πάντως Machine learning και data science μεταπτυχιακό, πήρα το legion y530 με i7 και την 1050

Πιστεύω είναι υπεραρκετό.

Μήπως είστε και στο ΕΜΠ και θα είμαστε συμφοιτητές;😂

Δημοσ.
Στις 31/8/2019 στις 9:16 ΜΜ, Nikos_kozi είπε

Και εγώ πάντως Machine learning και data science μεταπτυχιακό, πήρα το legion y530 με i7 και την 1050

Πιστεύω είναι υπεραρκετό.

Μήπως είστε και στο ΕΜΠ και θα είμαστε συμφοιτητές;😂

Εγώ αρχές του 2019 ξεκινάω. Αν σε δω σε κανένα conference με legion θα καταλάβω ποιος είσαι :) Ερώτηση. Η οθόνη σου είναι 300 η 250 nits? Είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα οθόνης? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, podaraskostis είπε

Εγώ αρχές του 2019 ξεκινάω. Αν σε δω σε κανένα conference με legion θα καταλάβω ποιος είσαι :) Ερώτηση. Η οθόνη σου είναι 300 η 250 nits? Είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα οθόνης? 

Για την οθόνη δεν το έχω ψάξει,από επιδόσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος και από θερμοκρασίες επίσης. Δεν παίζω παιχνίδια βέβαια . έχω κάνει undervolt 150mv,  σε idle είμαι 37-42 βαθμούς 

Με χαλαρή χρήση πάω 50-60.

Μπαταρία δεν νομίζω ότι κρατάει πολύ αλλά περισσότερη ώρα είμαι σε Μπριζα

Επεξ/σία από Nikos_kozi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...