Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα vw passat 2004 μοντέλο ταξί εδώ και μια εβδομάδα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, ενώ δουλεύει καλά καμία φορά αρχίζει να κολλάει και να τρεμοπαιζει η μηχανή και με ανάβει το λαμπακι τι αντισπιν... Έπειτα με ανάβει το λαμπακι της μηχανής για βλάβη και μετά από λίγο αφού το σβήσω και το ξανά βάλω μπρος σβήνει. Έχω πάει στην αντιπροσωπεία και μου λέει το μαφ έβαλα ένα μεταχειρισμένο τίποτα μετά πάο 2 μέρες το ίδιο πάλι, αλλού που πήγα μου ειπαν το πρώτο μπεκ. Ένας συνάδελφος που είχε πει ένα σύρμα κάποτε του είχε κοπεί και του έβγαζε το ίδιο πρόβλημα σε ηλεκτρολόγο που πήγα δεν ανάβει τώρα το λαμπακι της μηχανής δεν μπορεί να διαβάσει την βλάβη ο εγκέφαλος... Καμία γνώμη τι να κοιτάξω ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατι νομιζεις οτι ξερουν τι τους γινεται εκει;Στα τυφλα πανε...Και εσυ πληρωνεις τα πειραματα κ τις δοκιμες..4 φορες με κουβαλησε η οδικη πισω στην αντιπροσωπεια την τελευταια φορα μεχρι να το βρουν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο κάνει όταν ζεσταινεται ή από την αρχή;

Μου φαίνεται για πλεξούδα, το πιθανότερο αλλιώς ίσως να είναι κ εγκέφαλος.

Αν μπορείς δες την πλεξούδα σου σε έναν ηλεκτρολόγο για φθορές.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, stefan123 είπε

Γιατι νομιζεις οτι ξερουν τι τους γινεται εκει;Στα τυφλα πανε...Και εσυ πληρωνεις τα πειραματα κ τις δοκιμες..4 φορες με κουβαλησε η οδικη πισω στην αντιπροσωπεια την τελευταια φορα μεχρι να το βρουν..

Ισχύει.Ποτε δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι νομίζουν ότι στην αντιπροσωπεία μπορούν πάντα να λύνουν προβλήματα. Το μόνο θετικό που έχουν είναι το διαγνωστικό και όλο το σχεδιάγραμμα του αυτοκινήτου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε

Ισχύει.Ποτε δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι νομίζουν ότι στην αντιπροσωπεία μπορούν πάντα να λύνουν προβλήματα. Το μόνο θετικό που έχουν είναι το διαγνωστικό και όλο το σχεδιάγραμμα του αυτοκινήτου.

Και παλι πολλα λες, μερικοι "μηχανικοι" στις αντιπροσωπειες ουτε το manaul εχουν την ικανοτητα να διαβασουν και να κατανοησουν. Να μην μιλησω για το διαγνωστικο που απαξ και ειναι στα αγγλικα το μονο που κανουν ειναι -μηχανικα- να εκτελουν εναν ελεγχο για βλαβες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτρέπονται ακόμα ταξί δεκαπενταετιας ?

Δε γνωρίζω αλήθεια.... Νόμιζα ότι πλέον πρέπει να είναι νεότερα δηλαδή να αποχαρακτηριζονται σε μικρότερη ηλικία

Σόρρυ για το οφτοπικ

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.
16 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Πλέον οποίο συνεργείο σέβεται το πελάτη μη εξουσιοδοτημενο μπαίνει σε προγράμματα και τα βλέπει.

Για παράδειγμα έχω το Autodata και εγώ αγοράσει και ένα διαγνωστικό autel al419.

Δεν υποστηρίζει μόνο βλάβες abs.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Πλέον οποίο συνεργείο σέβεται το πελάτη μη εξουσιοδοτημενο μπαίνει σε προγράμματα και τα βλέπει.

Για παράδειγμα έχω το Autodata και εγώ αγοράσει και ένα διαγνωστικό autel al419.

Άσχετο, συνεργείο έχεις;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, meletis_m είπε

Έχω την εντύπωση ότι στα σύγχρονα τουλάχιστον αυτοκίνητα δεν μπορεί το οποιοδήποτε διαγνωστικό να επέμβει πλήρως στο αυτοκίνητο ή να πάρει πληροφορίες από το επίσημο. Εκτός και αν όντως υπάρχει ένα universal αλλά φαντάζομαι για να αποκτηθεί θα θέλει και το ανάλογο αντίτιμο.

Δημοσ.
Στις 25/8/2019 στις 10:03 ΠΜ, basigani είπε

Καλημέρα έχω ένα vw passat 2004 μοντέλο ταξί εδώ και μια εβδομάδα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, ενώ δουλεύει καλά καμία φορά αρχίζει να κολλάει και να τρεμοπαιζει η μηχανή και με ανάβει το λαμπακι τι αντισπιν... Έπειτα με ανάβει το λαμπακι της μηχανής για βλάβη και μετά από λίγο αφού το σβήσω και το ξανά βάλω μπρος σβήνει. Έχω πάει στην αντιπροσωπεία και μου λέει το μαφ έβαλα ένα μεταχειρισμένο τίποτα μετά πάο 2 μέρες το ίδιο πάλι, αλλού που πήγα μου ειπαν το πρώτο μπεκ. Ένας συνάδελφος που είχε πει ένα σύρμα κάποτε του είχε κοπεί και του έβγαζε το ίδιο πρόβλημα σε ηλεκτρολόγο που πήγα δεν ανάβει τώρα το λαμπακι της μηχανής δεν μπορεί να διαβάσει την βλάβη ο εγκέφαλος... Καμία γνώμη τι να κοιτάξω ευχαριστω

Καλά ταξί έχεις και δεν ξέρεις που να το πας;; 

Στο Περιστέρι ξέρω έναν καλό μάστορα που ασχολείται με Σκόντα wv κτλπ  γίνεται χαμός από ταξί όλοι εκεί πάνε.

Άμα σε βολεύει στείλε πμ να σου πω που είναι.

20 ώρες πριν, nik0laus είπε

Επιτρέπονται ακόμα ταξί δεκαπενταετιας ?

Δε γνωρίζω αλήθεια.... Νόμιζα ότι πλέον πρέπει να είναι νεότερα δηλαδή να αποχαρακτηριζονται σε μικρότερη ηλικία

Σόρρυ για το οφτοπικ

Να τα πεις στο κράτος αυτά...

εδώ υπάρχουν και πιο παλιά οχήματα ταξί λεωφορεία  σε κυκλοφορία

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bill999r είπε

Άσχετο, συνεργείο έχεις;

Όχι δεν έχω συνεργείο.

Απλώς το ψάχνω και το συνεργείο που έχει αναλάβει τη συντήρηση , μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Και στις τιμές είναι εντάξει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...