Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα + Χρονια Πολλα σε ολους. Η αναζητηση συνεχιζεται. Ανασταλτικος παραγοντας του "θελω" είναι φυσικα το "εχω να δινω". Προσπαθώντας να κρατησω το κοστος χαμηλα και διαβαζοντας πανω κατω τι απαιτησεις εχουν τα Pr AE και DR που θα χρησιμοποιω κατεληξα ότι δεν με νοιαζουν τα πολλα μπλιμπλια στην μητρικη ουτε τα πολύ χαμηλα CL sτις RAM. Οποτε εχοντας σταθερες απαιτησεις σκέφτομαι μια "παλια" Β450 και έναν οχταπυρηνο 7/2700 με 16Gb μνημη 3200 dualchannel και 8Gβ GPU. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι αναβαθμισιμο (max 32gb) Ουτε και θα εχει μεταπωλητικη αξια σε ένα χρονο από τωρα αλλα δεν με πολυαπασχολει, δεν το φτιαχνω γα να το δωσω Η ερωτηση μου είναι αν μπορειτε να μου επιβεβαιώσετε (η αν κανω λαθος) στα εξης: a. o R7 2700 είναι "Pinnacle Ridge"? β. η CPU είναι συμβατη με την ASROCK B450M-HDV R4.0 και γενικα με το chipset 450? γ. ΟΙ μνημες DUAL KIT είναι και Dual Channel? Ευχαριστω. Υγεια και δουλεια σε ολους ευχομαι.
tanasen01 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Angelo2 είπε Η ερωτηση μου είναι αν μπορειτε να μου επιβεβαιώσετε (η αν κανω λαθος) στα εξης: a. o R7 2700 είναι "Pinnacle Ridge"? β. η CPU είναι συμβατη με την ASROCK B450M-HDV R4.0 και γενικα με το chipset 450? γ. ΟΙ μνημες DUAL KIT είναι και Dual Channel? Χρόνια πολλά, Η απάντηση είναι Ναι στα α, β. Μην πας όμως σε αυτή τη μητρική, προτίμησε μια B450 με 4 RAM slots και μια στοιχειώδη ψύξη στα vrm (και φυσικά υποστήριξη Μ.2 nvme)https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=20121996%2C15598886%2C15556630. Οι πιο φθηνές μνήμες που μπορείς να βάλεις είναι αυτές https://www.skroutz.gr/comparelists/56?compare=9519501%2C20533668 2x8GB . Τις μνήμες να τις βάλεις στα dimm slots 2 και 4 για να λειτουργούν ως dual channel, αλλιώς στις μητρικές με μόνο 2 θέσεις λειτουργούν ως έχουν σε dual channel mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα