Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες γυρίζοντας από επαρχία και ενώ το αυτοκίνητο πήγαινε μια χαρά σταμάτησα να πάρω καφέ.

Βάζοντας μπροστά να φύγω οι στροφές ανέβηκαν στις 3-4 χιλιάδες και δεν έπεφταν.Έσβησα το έβαλα άλλες δύο φορές μπροστά το ίδιο.Έβγαλα πόλους για επανεκίνηση εγκεφάλου το ίδιο.

Τελικά αναγκάστηκα να καλέσω οδική το φόρτωσα και τη Δευτέρα θα πάει συνεργείο.Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον;;;;;;

Δημοσ.

Τι αμάξι είναι;

Και τα ποτενσιόμετρα κ πεταλούδες εισαγωγής μπορεί να κρατήσουν σταθερά υψηλές στροφές.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλημέρα 

Με βενζίνη ή υγραεριο; 

Γιάννη με υγραέριο δούλευε όταν σταμάτησε όλα μια χαρά.Ξεκινώντας με βενζίνη και πριν γυρίσει το έκανε.

54 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Τι αμάξι είναι;

Και τα ποτενσιόμετρα κ πεταλούδες εισαγωγής μπορεί να κρατήσουν σταθερά υψηλές στροφές.

opel vectra του 2005 είναι μάλλον με ηλεκτρονικό γκάζι.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Δοκιμασες να βγαλεις το υγραεριο ?

Ξεκούμπωσα και τον εγκέφαλο του υγραερίου αλλά τίποτε.Τα ίδια.Πιστεύω στη βενζίνη είναι το πρόβλημα.Δεν σας είπα ότι το πρωί από συνήθεια άνοιξα το καπώ να δω λάδια  νερά και μία γάτα κοιμόταν πάνω στα καλώδια πίσω από τη μηχανή και πιθανώς τράβηξε ή ξήλωσε κάτι με τα νύχια της κατά τη διάρκεια της νύχτας και μου εμφάνισε το πρόβλημα στην πρώτη στάση.

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι απλή η βλάβη.Στον πανικό μου δεν δοκίμασα να βάλω μπροστά απευθείας με υγραέριο να δω αν το κάνει και εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Πεταλουδα εχεις καθαρισει προσφατα; Θα μπορουσε να ειναι και αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Πεταλουδα εχεις καθαρισει προσφατα; Θα μπορουσε να ειναι και αυτο.

Καθάρισα αλλά σε γενικό συνεργείο και όπως μου είπαν αυτή μετά θέλει καλιμπράρισμα και ο μάστορας δεν είχε ειδικό μηχάνημα να κάνει κάτι τέτοιο.Τι να πω ενδεχομένως φταίει και αυτό. Άσε έπεσα και σε περίπτωση άδειας και κλειστού συνεργείου οπότε είμαι στο ψάξιμο να δω που θα το πάω.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Καθάρισα αλλά σε γενικό συνεργείο και όπως μου είπαν αυτή μετά θέλει καλιμπράρισμα και ο μάστορας δεν είχε ειδικό μηχάνημα να κάνει κάτι τέτοιο.Τι να πω ενδεχομένως φταίει και αυτό. Άσε έπεσα και σε περίπτωση άδειας και κλειστού συνεργείου οπότε είμαι στο ψάξιμο να δω που θα το πάω.

Η πεταλόυδα μπορεί να έχει και λειτουργία επαναφοράς στην αρχική θέση ,ψάξε για ecu reset για το αμάξι σου.

Τα κολαρα του αέρα τα έχεις ελέγξει;

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά κολλημένη πεταλούδα ήταν παιδιά.Μπήκε στον εγκέφαλο ελέγχθηκε βρέθηκε και μία αρυθμία στα μπεκ βενζίνης η οποία ενδεχομένως προκάλεσε το κόλημα.

Έγινε και μία αναβάθμιση εγκεφάλου που δεν είχε γίνει ποτέ έκανα ταξιδάκι όλα τέλεια.Και το ρελαντί πιο αθόρυβο από ποτέ.Κόστος 70 ευρώ τα οποία έδωσε και δεν στεναχωρέθηκα.

• Like 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τελικά κολλημένη πεταλούδα ήταν παιδιά.Μπήκε στον εγκέφαλο ελέγχθηκε βρέθηκε και μία αρυθμία στα μπεκ βενζίνης η οποία ενδεχομένως προκάλεσε το κόλημα.

Έγινε και μία αναβάθμιση εγκεφάλου που δεν είχε γίνει ποτέ έκανα ταξιδάκι όλα τέλεια.Και το ρελαντί πιο αθόρυβο από ποτέ.Κόστος 70 ευρώ τα οποία έδωσε και δεν στεναχωρέθηκα.

Μια χαρα λοιπν !!! Μικρη η ζημια !!!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Μια χαρα λοιπν !!! Μικρη η ζημια !!!

Ναι Γιάννη ευτυχώς και εγώ φοβήθηκα για κάτι χειρότερο.

Για καλή μου τύχη το δικό μου συνεργείο ήταν κλειστό και έπεσα τυχαία σε αυτόν στη Χαλκίδα (δίπλα από εκεί που ήταν φυλαγμένο το αμάξι να έρθει Αθήνα) Ήρθε επιτόπου το είδε το πήρε μόνος το πήγε συνεργείο και εκεί ανακάλυψα ότι είχε επίσημο εγκέφαλο συνδεδεμένο μέσω ίντερνετ με opel που ο δικός μου δεν είχε.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ναι Γιάννη ευτυχώς και εγώ φοβήθηκα για κάτι χειρότερο.

Για καλή μου τύχη το δικό μου συνεργείο ήταν κλειστό και έπεσα τυχαία σε αυτόν στη Χαλκίδα (δίπλα από εκεί που ήταν φυλαγμένο το αμάξι να έρθει Αθήνα) Ήρθε επιτόπου το είδε το πήρε μόνος το πήγε συνεργείο και εκεί ανακάλυψα ότι είχε επίσημο εγκέφαλο συνδεδεμένο μέσω ίντερνετ με opel που ο δικός μου δεν είχε.

Για τα μπεκ βενζίνη να φουλαρετε με βενζίνη και ρίξτε ένα καθαριστικό μπεκ μέσα.

Εάν υπάρχει δυνατότητα αλλάξτε και φίλτρο καυσίμου.

Μην πειράξετε ακόμη τα μπεκ με ογκομέτρηση και καθαρισμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...