p4n0s86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fan είπε Πώς έβγαλα κατεστραμμένο το Breaking Bad όταν γράφω ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης; Ίσως σε μπέρδεψε διότι κατα λάθος έγραψα " Αντικειμενικά η σειρά κειμαίνεται από 5,5 έως 6 " αντί να γράψω "Αντικειμενικά, ως συνέχεια της σειράς, κειμαίνεται από 5,5 έως 6". Μου ξέφυγε σόρρυ. Κατανοώ το πόσο δύσκολο ήταν να γίνει αντιληπτό (για ορισμένους) αυτό που ήθελα να πω εξαιτίας του λάθους μου στη σύνταξη. Επίσης, δεν χρειάζεται κάποιοι να λάβετε σοβαρά υπόψη σας την κριτική μου για την ταινία. Υπάρχουν πιο πίσω αρκετές κριτικές και μπορείτε να τις διαβάσετε, αλλά δεν διαφέρουν και πάρα πολύ νομίζω. Τώρα, εάν ορισμένοι θεωρούν την αντικειμενικά μετριότατη ταινία ως καταπληκτική, ίσως έχουν τους λόγους τους. Την αναφέρεις 2 φορές ως "σειρά", όχι μία, άρα λογικό να παρερμηνευτούν όσα είπες. Κανένα θέμα με την άποψή σου πάντως, σεβαστή, απλά σου είπα ότι το να κάθονται κάποιοι που δεν έχουν δει BB να δουν το El Camino δεν έχει νόημα. Δεν θα τους άρεσε ακόμη κι αν ήταν ταινιάρα, γιατί πολύ απλά δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν. Δεν μπορώ εγώ που δεν μου αρέσουν οι σούπερ ήρωες ας πούμε να δω μια ανάλογη ταινία και να την κρίνω σωστά, γιατί δεν έχω το κατάλληλο backstory. Κοινή λογική είναι.
Arkin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σαν μεγαλος φαν του Breaking Bad δεν θα μπορουσα να μην δω και την ταινια που εβγαλε φετος το Netflix. Η σκηνοθεσια η φωτογραφια και οι διαλογοι κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι Gilligan και εδω περνει αριστα. Παρολο που δεν με ενοχλησε οτι ηταν αρκετα αργη το γεγονος οτι δεν προχωρησε καθολου το story αλλα αναλωθηκε αποκλειστικα στον Jesse και τι εκανε μετα το τελος της σειρας δεν μου αρεσε και καπου εκει το εχασε. Ειχε προοπτικες για κατι πολυ καλυτερο. Εκλεισε το κεφαλαιο BB και καποια ερωτηματα που ειχε αφησει η σειρα και μεχρι εκει. Σαν να ειδα 2 επεισοδια της βασικης σειρας και μαλιστα οχι απο τα καλα. 7.3/10 Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Arkin 1
p4n0s86 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Arkin είπε το γεγονος οτι δεν προχωρησε καθολου το story αλλα αναλωθηκε αποκλειστικα στον Jesse και τι εκανε μετα το τελος της σειρας δεν μου αρεσε και καπου εκει το εχασε. Το ξέραμε από πριν ότι ήθελε να επικεντρωθεί σε αυτό. Μάλιστα τα παράπονα των περισσότερων είναι για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες, ότι δηλαδή... Spoiler δεν μας έδειξε και τίποτα σημαντικό για τη ζωή του στο μετά, αλλά εστίασε σε ένα flashback όπου ήταν φυλακισμένος και στην ουσία δεν πρόσφερε τίποτα στο story. 1
Arkin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Το ξέραμε από πριν ότι ήθελε να επικεντρωθεί σε αυτό. Μάλιστα τα παράπονα των περισσότερων είναι για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες, ότι δηλαδή... Απόκρυψη περιεχομένων δεν μας έδειξε και τίποτα σημαντικό για τη ζωή του στο μετά, αλλά εστίασε σε ένα flashback όπου ήταν φυλακισμένος και στην ουσία δεν πρόσφερε τίποτα στο story. Να πω την αληθεια δεν γνωριζα τιποτα για την ταινια και με τι θα ασχοληθει. Δεν ηταν κακη αλλα περιμενα περισσοτερα μιας και μιλαμε για συνεχεια σε μια απο τις καλυτερες σειρες εκει εξω. Spoiler Ολα απο την πρωτη σκηνη με τον mike μεχρι το τελος με τον walter και το μελαχρινο μωρο μαζι με τα flashback μιλανε για τον Jesse τι ηθελε να κανει και πως εξελιχθηκε τελικα. Θα μπορουσε η ταινια να λεγετε αλλιως αλλα real breaking bad δεν το λες. Η ζωη του στο μετα στην Αλασκα λογικα θα ζησει ηρεμα χωρις εντασεις με τα χρηματα που εχει. Ο Gilligan ηθελε να βαλει ενα τελος και επελεξε αυτο τον τροπο. Χαιρομαι που εχουμε ακομα το better call saul περιμενω πολλα απο εκει.
p4n0s86 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Να πω την αληθεια δεν γνωριζα τιποτα για την ταινια και με τι θα ασχοληθει. Δεν ηταν κακη αλλα περιμενα περισσοτερα μιας και μιλαμε για συνεχεια σε μια απο τις καλυτερες σειρες εκει εξω. Απόκρυψη περιεχομένων Ολα απο την πρωτη σκηνη με τον mike μεχρι το τελος με τον walter και το μελαχρινο μωρο μαζι με τα flashback μιλανε για τον Jesse τι ηθελε να κανει και πως εξελιχθηκε τελικα. Θα μπορουσε η ταινια να λεγετε αλλιως αλλα real breaking bad δεν το λες. Η ζωη του στο μετα στην Αλασκα λογικα θα ζησει ηρεμα χωρις εντασεις με τα χρηματα που εχει. Ο Gilligan ηθελε να βαλει ενα τελος και επελεξε αυτο τον τροπο. Χαιρομαι που εχουμε ακομα το better call saul περιμενω πολλα απο εκει. Μα λέγεται αλλιώς, El Camino είναι ο τίτλος, όχι Breaking Bad. Απλά το κόλλησαν δίπλα για προφανείς λόγους εμπορικότητας και διευκρίνισης περί τίνος πρόκειται (δεν είναι για μη-fans της σειράς δηλαδή). Από εκεί και πέρα όσον αφορά... Spoiler τη ζωή του, δεν λέω για το τέλος στην Αλάσκα, αλλά γενικά δεν πρόσφερε τίποτα στην εξέλιξη της πλοκής μετά την απόδραση του. Επικεντρώθηκε κυρίως σε flashback και μάλιστα σε κάτι πολύ άστοχο κατά τη γνώμη μου, όπως ένα διήμερο με τον Τόντ όταν ήταν φυλακισμένος (ο ηθοποιός επίσης έπρεπε να χάσει αρκετά κιλά για να φέρει πίσω τον ρόλο του). Όλα τα υπόλοιπα απλά γέμισαν το 2ωρο. Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα τέτοια "προχειρότητα" απ' τον Gilligan και με απογοήτευσε κάπως, αλλά όπως είπα και στον φίλο πιο πάνω, δεν χρειάζεται να το κουράζουμε και πολύ, ας το πάρουμε ως ένα tribute να θυμηθούμε τα παλιά κι αν σε κάποιον δεν άρεσε καθόλου, μπορεί εύκολα να το αγνοήσει, δεν αλλάζει κάτι στο σύμπαν της σειράς. Όπως είπες έχουμε και το Better Call Saul, το οποίο δεν ξέρουμε αν έπαιξε και ρόλο για να μην δούμε πολλά πράγματα στο El Camino, ίσως τα κρατάει για εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα