Προς το περιεχόμενο

El Camino: A Breaking Bad Movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα είδα και το El Camino. Δε προσέφερε τίποτα ουσιαστικό στην ιστορία του Breaking Bad, αλλά πέρασε ευχάριστα ένα δίωρο γεμάτο αγαπημένες φιγούρες της σειράς. 7/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην ειδα χτες .

Κατωτερη των προσδοκιων που ηταν πολυ μεγαλες ,αλλα  δυνατο   fan service.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
Spoiler

Νταξει, καλη ηταν αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Θα μπορουσε να ειναι ενα εξτρα επεισοδιο οταν παιζοταν η σειρα. Δεν ειχε και πολυ νοημα σαν ταινια δηλαδη αφου δεν παρουσιασε κατι καινουργιο. Ειχε αρκετο drag αφου αυτα που ειχε να πει θα μπορουσε να τα πει στην μιση ωρα... Θα ηταν ωραιο να μας επιφυλλασει μια εκπληξη για το τελος δινοντας ελπιδα σε συνεχεια με νεα σειρα ή ταινια αλλα τπτ.. Πολυ ρεαλιστικο για ταινια, αλλα αυτη ηταν και η ουσια της σειρας: Ρεαλισμος μεχρι τερμα! Εμεινε πιστη δηλαδη στις αρχες της κι εκλεισε τη σειρα δινοντας μας και καποιο νοημα: Ουσιαστικα δηλαδη ειχε μεινει η εκρεμμοτητα με το μελλον του Τζεσι ο οποιος πηρε μια δευτερη ευκαιρια. Κατι καλο δηλαδη βγηκε απο την θυσια του Walter γιατι ηταν πολυ μαυριλα τα τελευταια επισοδια. Κριμα που τελειωσε μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει ποτε! 

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει και το Better Call Saul το οποίο σίγουρα προς το φινάλε του θα δείξει post-bb γεγονότα, οπότε ίσως κράτησαν πολλά για εκεί. Θεωρώ πως υπάρχουν ακόμα πράγματα να δούμε γύρω απ' το "σύμπαν" της σειράς.

• Like 3
Δημοσ.

Είδα το El camino με μεγάλη παρέα που είτε δεν είχαν δει BB, είτε δεν ήταν μεγάλοι fans της σειράς, το αντίθετο δηλαδή από εμένα.

Περιττό να σας πω αντιδράσεις.

Αντικειμενικά η σειρά κειμενεται από 5,5 έως 6, μία μετριότατη σειρά του Netflix δηλαδή. Παράξενη η αρκετά μεγάλη βαθμολογία στο imdb.

Δύο άτομα γκρίνιαζαν ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να βλέπουμε, ένας άλλος άρχισε να παίζει παιχνίδια με το κινητό, γενικά στην παρέα χάθηκε το ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά. Τα σχόλια που διαβάζω στο ίντερνετ το επιβεβαιώνουν.

Από την άλλη εμένα δεν με χάλασε, είχε και μερικές σκηνές που μου άρεσαν.

Έχω δύο απορίες όμως. Πρώτον για ποιο λόγο κατέστρεψαν μία ταινία που ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια μίας από τις δέκα καλύτερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης; Δεύτερον, πώς είναι δυνατόν να δημιουργήθηκε τέτοιο hype και μάλιστα να παίρνει και (σχετικά) υψηλή βαθμολογία, παρά τα αρνητικά σχόλια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Fan είπε

Είδα το El camino με μεγάλη παρέα που είτε δεν είχαν δει BB, είτε δεν ήταν μεγάλοι fans της σειράς, το αντίθετο δηλαδή από εμένα.

Αντικειμενικά η σειρά κειμενεται από 5,5 έως 6, μία μετριότατη σειρά του Netflix δηλαδή. Παράξενη η αρκετά μεγάλη βαθμολογία στο imdb.

Δύο άτομα γκρίνιαζαν ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να βλέπουμε, ένας άλλος άρχισε να παίζει παιχνίδια με το κινητό, γενικά στην παρέα χάθηκε το ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά. Τα σχόλια που διαβάζω στο ίντερνετ το επιβεβαιώνουν.

Έχω δύο απορίες όμως. Πρώτον για ποιο λόγο κατέστρεψαν μία ταινία που ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια μίας από τις δέκα καλύτερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης; Δεύτερον, πώς είναι δυνατόν να δημιουργήθηκε τέτοιο hype και μάλιστα να παίρνει και (σχετικά) υψηλή βαθμολογία, παρά τα αρνητικά σχόλια;

Περιττό να μας πεις αντιδράσεις, γιατί δεν λαμβάνονται και σοβαρά υπόψιν όπως τα περιγράφεις. Γιατί κάποιος που δεν έχει δει το BB να δει το El Camino? Με τι υπόβαθρο θα καταλάβει τι γίνεται για να κρίνει σωστά; Και δεν είναι σειρά, είναι ταινία, κάπου τα μπέρδεψες μάλλον. Την καταστροφή που την βλέπεις, ήταν απλά κάτι συμπληρωματικό για έναν χαρακτήρα που είχε μείνει χωρίς κλείσιμο με αρκετή δόση fan service.

Το ότι εν τέλει ήταν μέτριο είναι πραγματικότητα, αλλά δεν αλλάζει και τίποτα στην ουσία, μπορείς απλά να το παραβλέψεις, όπως έκανες μέχρι σήμερα που δεν υπήρχε καν. Το hype που είχε δημιουργηθεί πριν παιχτεί ήταν απόλυτα λογικό, τι ακριβώς σε παραξενεύει σε αυτό; Πιο πολύ για αγγαρεία μοιάζει η όλη φάση που περιέγραψες, από άτομα που δεν ήξεραν τι βλέπουν και δεν τους ένοιαζε κιόλας και εσένα που τα έβαλες όλα σε μια κατσαρόλα και τα ανακάτεψες και για κάποιο λόγο έβγαλες κατεστραμμένο το BB.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Fan είπε

Μα κάθεσαι να δεις ταινία που είναι η συνέχεια μιας σειράς 5 σεζόν, τη θεωρείς ότι είναι του 5,5 - 6, μαζί με ανθρώπους που δεν έχουν δει κανένα επεισόδιο από τις 5 σεζόν και μας γράφεις δε τους άρεσε.

Μάλιστα... θα ληφθεί σοβαρά υπ όψιν

Επεξ/σία από Edel
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως άλλα εννοεί και άλλα έγραψε ο φίλος. Αναφέρεται στο El Camino ως "σειρά" οπότε εκεί μάλλον πάει το 5,5-6 γιατί νωρίτερα έγραψε πως είναι μεγάλος φαν του Breaking Bad.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Περιττό να μας πεις αντιδράσεις, γιατί δεν λαμβάνονται και σοβαρά υπόψιν όπως τα περιγράφεις. Γιατί κάποιος που δεν έχει δει το BB να δει το El Camino? Με τι υπόβαθρο θα καταλάβει τι γίνεται για να κρίνει σωστά; Και δεν είναι σειρά, είναι ταινία, κάπου τα μπέρδεψες μάλλον. Την καταστροφή που την βλέπεις, ήταν απλά κάτι συμπληρωματικό για έναν χαρακτήρα που είχε μείνει χωρίς κλείσιμο με αρκετή δόση fan service.

Το ότι εν τέλει ήταν μέτριο είναι πραγματικότητα, αλλά δεν αλλάζει και τίποτα στην ουσία, μπορείς απλά να το παραβλέψεις, όπως έκανες μέχρι σήμερα που δεν υπήρχε καν. Το hype που είχε δημιουργηθεί πριν παιχτεί ήταν απόλυτα λογικό, τι ακριβώς σε παραξενεύει σε αυτό; Πιο πολύ για αγγαρεία μοιάζει η όλη φάση που περιέγραψες, από άτομα που δεν ήξεραν τι βλέπουν και δεν τους ένοιαζε κιόλας και εσένα που τα έβαλες όλα σε μια κατσαρόλα και τα ανακάτεψες και για κάποιο λόγο έβγαλες κατεστραμμένο το BB.

Πώς έβγαλα κατεστραμμένο το Breaking Bad όταν γράφω ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης;

Ίσως σε μπέρδεψε διότι κατα λάθος  έγραψα " Αντικειμενικά η σειρά κειμαίνεται από 5,5 έως 6 " αντί να γράψω "Αντικειμενικά, ως συνέχεια της σειράς, κειμαίνεται από 5,5 έως 6". Μου ξέφυγε σόρρυ.

Κατανοώ το πόσο δύσκολο ήταν να γίνει αντιληπτό (για ορισμένους) αυτό που ήθελα να πω εξαιτίας του λάθους μου στη σύνταξη.

Επίσης, δεν χρειάζεται κάποιοι να λάβετε σοβαρά υπόψη σας την κριτική μου για την ταινία. Υπάρχουν πιο πίσω αρκετές κριτικές και μπορείτε να τις διαβάσετε, αλλά δεν διαφέρουν και πάρα πολύ νομίζω.

Τώρα, εάν ορισμένοι θεωρούν την αντικειμενικά μετριότατη ταινία ως καταπληκτική, ίσως έχουν τους λόγους τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...