Προς το περιεχόμενο

El Camino: A Breaking Bad Movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Δεν ξέρω πως να το κρίνω. Σίγουρα στη φάση που είμαι ως fan της σειράς, ότι και να έβλεπα θα μου άρεσε. Η ταινία πάντως δεν είναι για τους μη fans, δεν θα καταλάβουν τίποτα και θα το θάψουν χωρίς λόγο. Προσωπικά περίμενα κάτι λίιιιιγο καλύτερο, δεν ξέρω τι, να πω την αμαρτία μου, αλλά όπως είπε και ο προλαλήσαντας δεν με χάλασε σε καμιά περίπτωση ένα ακόμα "επεισόδιο" BB.

Καταλήγω ότι είναι ένα tribute στη σειρά, να μας φέρει γλυκές αναμνήσεις να θυμηθούμε τα παλιά σαν ένα reunion όπως είπαν και οι ηθοποιοί (στην κυριολεξία στο μυαλό μου έπαιζαν συνεχώς εικόνες απ' το BB παρά έδινα προσοχή σε όσα διαδραματίζονταν), δίνει και μια οπτική στη συνέχεια του χαρακτήρα του Τζέσι που τον είχε αφήσει ξεκρέμαστο και έζησαν αυτοί καλά...

Του βάζω ένα τίμιο 7,5/10 με πόνο ψυχής.

Και πάνω που λες ότι το είχες αφήσει πίσω σου για πάντα, έρχεται αυτός ο άτιμος ο Βινς και σου λέει "γλύψε πάλι λίγο μέλι"! Τώρα θέλω να ξαναδώ τη σειρά, πφφφ!!!

Απόκρυψη περιεχομένων

Κατάλαβε κανείς στη σκηνή με τον Γουόλτ και τον Τζέσι στο εστιατόριο, σε ποιο περίπου timeline τοποθετείται; Από την εμφάνιση τους μοιάζει να είναι σε αρκετά προχωρημένη φάση (έχει επιστρέψει ο καρκίνος στον Γουόλτ?), αλλά ο τρόπος που μιλάει δεν είναι Χάιζενμπεργκ, οπότε με μπέρδεψε αρκετά.

Spoiler

Η σκηνή στην οποία αναφέρεσαι είναι αμέσως μετά από το συμβάν με τη μπαταρία και το κάμπερ. 

Μπορώ να πω οτι η ταινία ήταν πολύ καλή, ειδικά για τους fan!! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Επίσης κάτι άλλο, η σκηνή του τρέιλερ με τον Σκίνι Πιτ που τον ανακρίνουν...

Απόκρυψη περιεχομένων

γιατί δεν ήταν στην ταινία, τι φάση; :unsure:

Λογικά τα τρέιλερ δεν ήταν 100% τρέιλερ.  Ίσως περισσότερο κάτι σαν "in medias res"

Δημοσ.
Spoiler

Τα extra κιλάκια του Todd πάντως ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή στη ταινία. Λεπτομέρεια, αλλά μου χτύπησε πολύ άσχημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanasismen76 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τα extra κιλάκια του Todd πάντως ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή στη ταινία. Λεπτομέρεια, αλλά μου χτύπησε πολύ άσχημα.

Spoiler

Όλοι την ίδια παρατήρηση έχουμε. Πιστεύω πως ήταν επίσης μια χρονοβόρος ιστορία, δε χρειαζόταν τόσο βάση εκεί. 

Δημοσ.

Δεν την λέω κακή αλλά δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με το δεος του BB. Αδικαιολόγητο hype ίσως τελικά.

Θα είχε ουσιαστικό λόγο ύπαρξης ένα χρόνο μετα το τέλος της σειράς. Η χρονική στιγμή που διάλεξαν είναι τελείως άκυρη 

Σε θέμα πλοκής υπήρξε επιτέλους αίσθημα πληρότητας αλλά η διάρκεια της ήταν τραβηγμένη αρκετά. Περισσότερο tribute θα το χαρακτήριζα και περισσότερο στον jesse

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χαλάστηκα πολύ με τη ταινία. Ήθελα να δω και την άλλη πλευρά, Σκάιλερ, γιο τους κλπ, τι απέγιναν μετά το ντόρο που θα προκλήθηκε με μίντια, ειδήσεις κλπ κλπ. Τι αντίκτυπο είχε πάνω τους. Εδώ η μισή ταινία αναλώθηκε στο να βλέπουμε τα παραπανήσια κιλά του Τοντ. Τετράγωνο είχε γίνει το πρόσωπό του

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρεπιπτόντως RIP Robert Forster.Η τελευταία του ταινία ίσως και το θυμήθηκα σήμερα ότι ήταν ο τύπος με τις σκούπες. την ίδια ημέρα που πέθανε

Επεξ/σία από kti23
  • Like 2
Δημοσ.
Spoiler

Είχα μια κρυφή ελπίδα ότι ο WW θα ήταν ακόμα ζωντανός και θα είχε περισσότερε σκηνές με αυτόν. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο πάντως σαν ταινία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...