Προς το περιεχόμενο

El Camino: A Breaking Bad Movie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η χαρά μου δεν περιγράφεται εδώ και λίγη ώρα που είδα το teaser! Ελπίζω (και είμαι σίγουρος) να το έχουν περιποιηθεί στοργικά και με τον δέοντα σεβασμό που του αρμόζει. Δεν περνάνε οι μέρες πλέον...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Skinny Pit!

Και παρατηρήστε σε ποιους ανήκουν οι φωτογραφίες ( κορνίζες ) στον τοίχο έξω από το δωμάτιο ;)

Διαβάζω στα σχόλια, " El Camino " ( Chevrolet ) ήταν το αμάξι που οδηγούσε ο Jesse, στη τελευταία σκηνή.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
Δημοσ.

Έχοντας δει και το Better Call Saul έχω μεγάλη πίστη στο Vince Gilligan. Θα φερθεί με το δέοντα σεβασμό στον ήρωα αντιήρωα Jesse Pinkman και θα κλείσει το story του.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω απλά στο τέλος της ταινίας, να δείξει πλάνα από το νοσοκομείο με τον Walter White στην εντατική αλλά ζωντανό. Τίποτε άλλο.

Αν και στο trailer λένε για 9 νεκρούς... 😥

• Like 4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως δεν ηταν κατι το τρομερο,θεωρω οτι ο vince εκανε μια ταινια ''τοσο-οσο'' ωστε και για να μην επηρεασει το bcs(παρολο π ειναι prequel) και για να μην χαλασει ολο το κλιμα των 5 σεζον για μια ταινια 2 ωρων.Δεν μπορω να πω ωστοσο οτι με χαλασε αλλο ενα επεισοδιο breaking bad τοσα χρονια μετα,

spoilers:

Spoiler

αφου μπηκε στον κοπο να κανει flashbacks των βαρβατων χαρακτηρων ας το εκανε σε μεγαλυτερη διαρκεια τουλαχιστον,το να βαλω τον walt να λεει δυο ατακες-φιλοσοφιες μονο για να τον βαλω στην ταινια με χαλασε ομολογω.

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πως να το κρίνω. Σίγουρα στη φάση που είμαι ως fan της σειράς, ότι και να έβλεπα θα μου άρεσε. Η ταινία πάντως δεν είναι για τους μη fans, δεν θα καταλάβουν τίποτα και θα το θάψουν χωρίς λόγο. Προσωπικά περίμενα κάτι λίιιιιγο καλύτερο, δεν ξέρω τι, να πω την αμαρτία μου, αλλά όπως είπε και ο προλαλήσαντας δεν με χάλασε σε καμιά περίπτωση ένα ακόμα "επεισόδιο" BB.

Καταλήγω ότι είναι ένα tribute στη σειρά, να μας φέρει γλυκές αναμνήσεις να θυμηθούμε τα παλιά σαν ένα reunion όπως είπαν και οι ηθοποιοί (στην κυριολεξία στο μυαλό μου έπαιζαν συνεχώς εικόνες απ' το BB παρά έδινα προσοχή σε όσα διαδραματίζονταν), δίνει και μια οπτική στη συνέχεια του χαρακτήρα του Τζέσι που τον είχε αφήσει ξεκρέμαστο και έζησαν αυτοί καλά...

Του βάζω ένα τίμιο 7,5/10 με πόνο ψυχής.

Και πάνω που λες ότι το είχες αφήσει πίσω σου για πάντα, έρχεται αυτός ο άτιμος ο Βινς και σου λέει "γλύψε πάλι λίγο μέλι"! Τώρα θέλω να ξαναδώ τη σειρά, πφφφ!!!

Spoiler

Κατάλαβε κανείς στη σκηνή με τον Γουόλτ και τον Τζέσι στο εστιατόριο, σε ποιο περίπου timeline τοποθετείται; Από την εμφάνιση τους μοιάζει να είναι σε αρκετά προχωρημένη φάση (έχει επιστρέψει ο καρκίνος στον Γουόλτ?), αλλά ο τρόπος που μιλάει δεν είναι Χάιζενμπεργκ, οπότε με μπέρδεψε αρκετά.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Δεν ξέρω πως να το κρίνω. Σίγουρα στη φάση που είμαι ως fan της σειράς, ότι και να έβλεπα θα μου άρεσε. Η ταινία πάντως δεν είναι για τους μη fans, δεν θα καταλάβουν τίποτα και θα το θάψουν χωρίς λόγο. Προσωπικά περίμενα κάτι λίιιιιγο καλύτερο, δεν ξέρω τι, να πω την αμαρτία μου, αλλά όπως είπε και ο προλαλήσαντας δεν με χάλασε σε καμιά περίπτωση ένα ακόμα "επεισόδιο" BB.

Καταλήγω ότι είναι ένα tribute στη σειρά, να μας φέρει γλυκές αναμνήσεις να θυμηθούμε τα παλιά σαν ένα reunion όπως είπαν και οι ηθοποιοί (στην κυριολεξία στο μυαλό μου έπαιζαν συνεχώς εικόνες απ' το BB παρά έδινα προσοχή σε όσα διαδραματίζονταν), δίνει και μια οπτική στη συνέχεια του χαρακτήρα του Τζέσι που τον είχε αφήσει ξεκρέμαστο και έζησαν αυτοί καλά...

Και πάνω που λες ότι το είχες αφήσει πίσω σου για πάντα, έρχεται αυτός ο άτιμος ο Βινς και σου λέει "γλύψε πάλι λίγο μέλι"! Τώρα θέλω να ξαναδώ τη σειρά, πφφφ!!!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κατάλαβε κανείς στη σκηνή με τον Γουόλτ και τον Τζέσι στο εστιατόριο, σε ποιο περίπου timeline τοποθετείται; Από την εμφάνιση τους μοιάζει να είναι σε αρκετά προχωρημένη φάση (έχει επιστρέψει ο καρκίνος στον Γουόλτ?), αλλά ο τρόπος που μιλάει δεν είναι Χάιζενμπεργκ, οπότε με μπέρδεψε αρκετά.

Δεν ξερω παρολο που ειμαι φαν της σειρας ηταν και λιγο αχρειαστο ολο αυτο.Ολοι λιγο πολυ ειχαμε στο μυαλο μας τι θα γινοταν μετα απο εκεινη την τελευταια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου με τον τζεσι ,περιμενα κατι πιο ''ιδιαιτερο''.

Spoiler

η σκηνη που μιλανε ειναι στην 2η σεζον εκει που μετρουσε ποσα λεφτα χρειαζοταν ο γουολτ και δεν ηξερε αν θα προλαβει να τα δωσει στην οικογενεια του.Βοηθαει και το μουσι-μαλλι-ποσο αδυνατος ειναι ο τζεσι εκει .

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Του βάζω ένα τίμιο 7,5/10 με πόνο ψυχής.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Για το σποιλερ που ρωτάς είναι στη πρώτη σεζόν 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Για το σποιλερ που ρωτάς είναι στη πρώτη σεζόν 

Είναι στην δεύτερη.

Spoiler

Στη πρώτη δεν έπαιζαν με τόσο μεγάλα ποσά όσο αυτό που αναφέρουν στην κουβέντα τους. 

Δημοσ.

Επίσης κάτι άλλο, η σκηνή του τρέιλερ με τον Σκίνι Πιτ που τον ανακρίνουν...

Spoiler

γιατί δεν ήταν στην ταινία, τι φάση; :unsure:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...