Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω η gigabyte δεν έχει sticker στις βίδες,που αν ισχύει μια χαρά την ανοίγεις και αλλάζεις paste,χωρίς ρίσκο για την εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν διαφορά ακόμα και με liquid metal οι υλοποιήσεις της gigabyte

Spoiler

Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις max temp limit με το rivatuner και να τρέξεις το curve του για να σου φτιάξει ένα ωραίο profile.

To δικό μου του έχω δώσει max 72C και δεν το ξεπερνάει ΠΟΤΕ, με core αφού ζεσταθεί να κάθεται στα 1980Μhz (2070)

Επεξ/σία από GRat
Δημοσ.
10 ώρες πριν, G.Tritech είπε

Τελικά βρήκα λύση παιδιά, άνοιξα την κάρτα προσεκτικά μιας και να πω την αλήθεια τζάμπα την πήρα από ένα φιλαράκι άλλαξα την πάστα η οποία σχεδόν δεν υπήρχε μπορώ να πω και σαν αποτέλεσμά τίποτα απολύτως δεν άλλαξε τίποτα και για δοκιμή βγάζω τα πλαϊνά καπάκια του tower και βάζω έναν μεγάλο τετράγωνο ανεμιστήρα της γιαγιάς στο τέρμα και ιδού max temp 62c.

Δεν με πειράζει καθόλου η εμφάνιση οπότε το αφήνω έτσι,είναι και αυτό μια λύση νομίζω για το καλοκαίρι.

Αποτέλεσμα; Κακό airflow + μεγάλη εσωτερική θερμοκρασία του χώρου δηλαδή

Δημοσ.

Ναι όντως δεν είχε κανένα sticker,απλά είναι μαύρες οι βίδες και φαίνεται λίγο ασημί τώρα. Τελικά ίσως αλλάξω tower αργότερα.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, πουλάει ένας φίλος μου μια κάρτα Nvidia Titan X 350euro δεν έχει δουλέψει γιατί ήταν για μια εταιρία που θα δούλευε κάτι προγράμματα τύπου AutoCAD η οποία τελικά δεν άνοιξε. Αξίζει να την πάρω;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Νομίζω η gigabyte δεν έχει sticker στις βίδες,που αν ισχύει μια χαρά την ανοίγεις και αλλάζεις paste,χωρίς ρίσκο για την εγγύηση.

To επιβεβαιώνω και αλλάζεις πάστα ανοίγεις όσες φορές θες βάζεις watreblock και το RMA γίνεται κανονικά αντίθετα asus, msi εκτός του sticker υπάρχει και το χρώμα στην βίδα όπου αν ποτέ ξεβιδωθεί φαίνεται ότι έχει ανοιχτεί ότι και να κάνει κάποιος και σε περιοχές εκτός ΗΠΑ σημαίνει αυτόματα ότι είσαι και εκτός εγγύησης

Δημοσ.

Αν η κάρτα έχει πρόβλημα και είναι σε εγγύηση γυρνά πίσω. Δε παίζουμε με αυτά. Εκτός εγγύησης κάντε ταρζανιές, μήπως και στρώσει με κανένα reballing για 5-6 μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...