G.Tritech Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μήπως ξέρει κανείς εάν είναι λογικό να δουλεύει σε τέτοιες θερμοκρασίες δεδομένου του ότι έχουμε καλοκαίρι και το δωμάτιο έχει 27 βαθμούς,και μάλιστα ο πύργος έχει 4 ανεμιστήρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Πολλοί είναι. Εγώ με 30-32 εσωτερική μέχρι 72 έχω δει. Ποια υλοποίηση είναι;
Deka013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Είναι όντως πολλοί.Δοκίμασε να βάλεις ένα πιο "επιθετικό" fan profile,γιατί μπορεί να είναι ρυθμισμένα για χαμηλό θόρυβο τα fans από τη gigabyte και να έχουν περιθώριο για περισσότερο cooling. 1 1
outlaw star Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Με ποιο πρόγραμμα μετράς θερμοκρασία, επίσης δοκίμασες να φτιάξεις custom curve για τα fans, όπως και ποια υλοποίηση έχεις, που ρωτάνε τα παιδιά από πάνω. Με μια γρήγορη ματιά στο net πάντως βλέπω και άλλοι να έχουν θέμα με τη gigabyte και να χτυπάνε 85αρια. Προσωπικά θεωρώ ότι max 80 δεν είναι τραγικό, έχω δει για safe να μιλάνε μέχρι 88. Απλά αν έχεις αυτή με τα 2 fans δεν είναι και η καλύτερη υλοποίηση. Αν η κάρτα ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπόμενο, θα αρχίσει να throtlarei, δε νομίζω ότι έχεις θέμα να πάθει κάτι. Έχεις παρατηρήσει να throtlarei (ρίχνει ρολόγια;)
G.Tritech Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχω την Gigabyte με τους 3 ανεμιστήρες και όχι αυτή με τα δύο,την θερμοκρασία την έχω δει και με το Hwmonitor Kai me to msi Afterburner και στα δύο ειναι στα ίδια επιπεδα. Είμαι σταθερά 79-80 βαθμούς ότι και να κάνω,ακόμα και με ένα τεστ με ανοιχτό το tower και να χτυπάει το Air condition επάνω στην κάρτα δεν άλλαξε τίποτα. Έχω παρατηρήσει όμως την ώρα που παίζω από 137fps ξαφνικά με πάει στα 40-50fps για δευτερόλεπτα όμως,το κάνει δύο τρεις φορές την ώρα. Δεν ξέρω αλλά βλέπω τους άλλους με max temp 60c και 70c το πολύ και ξενερώνω κάπως. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από G.Tritech
Deka013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Throttling...πέφτουν τα clocks λόγω υψηλής θερμοκρασίας.Ίσως έχει πρόβλημα το thermal paste.Λογικά είσαι εντός εγγύησης οπότε εγώ θα πρότεινα να μην χάσεις χρόνο και να πας για αντικατάσταση.
G.Tritech Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Αυτό θα πάρει καιρό μου φαίνεται,θα την ανοίξω να αλλάξω την πάστα μόνος μου και θα ενημερώσω, έχω αγανακτήσει.
Deka013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δεν αξίζει να το ρισκάρεις εφόσον έχεις εγγύηση.Ίσως να μην είναι καν αυτό.Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να την πας πίσω.
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 ... και μόλις έχασες την εγγύηση + την αξία μεταπώλησης γιατί δε το επιτρέπει αυτό η εταιρεία σε σχέση με άλλες.
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μην πειραζεις τιποτα οσο εισαι στην εγγυηση. Εφοσον εχει θεμα η καρτα στειλε την πισω. Ουτε το serial number που βρισκεται πανω στο ανοιγμα με το backplate αλλιως παει η εγγυηση.
outlaw star Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, G.Tritech είπε Λοιπόν έχω την Gigabyte με τους 3 ανεμιστήρες και όχι αυτή με τα δύο,την θερμοκρασία την έχω δει και με το Hwmonitor Kai me to msi Afterburner και στα δύο ειναι στα ίδια επιπεδα. Είμαι σταθερά 79-80 βαθμούς ότι και να κάνω,ακόμα και με ένα τεστ με ανοιχτό το tower και να χτυπάει το Air condition επάνω στην κάρτα δεν άλλαξε τίποτα. Έχω παρατηρήσει όμως την ώρα που παίζω από 137fps ξαφνικά με πάει στα 40-50fps για δευτερόλεπτα όμως,το κάνει δύο τρεις φορές την ώρα. Δεν ξέρω αλλά βλέπω τους άλλους με max temp 60c και 70c το πολύ και ξενερώνω κάπως. Custom curve για τα fans τελικώς έχεις φτιάξει;;;
Tolisk13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Εχω την παρακάτω κάρτα https://www.skroutz.gr/s/17352323/Gigabyte-GeForce-RTX-2060-6GB-Gaming-OC-PRO-rev-1-0-GV-N2060GAMINGOC-PRO-6GD.html και σε όλα full στο παιχνίδι War Thunder σε Full HD 144Hz,πάει μέχρι 54 βαθμούς... Εχω όμως πολύ καλό κουτί με 2 μεγάλους ανεμιστήρες και 1 μικρό. Παίζουν όλο ρόλο εκεί μέσα.. Τί κουτί έχεις και τί ψύκτρες?
G.Tritech Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Τελικά βρήκα λύση παιδιά, άνοιξα την κάρτα προσεκτικά μιας και να πω την αλήθεια τζάμπα την πήρα από ένα φιλαράκι άλλαξα την πάστα η οποία σχεδόν δεν υπήρχε μπορώ να πω και σαν αποτέλεσμά τίποτα απολύτως δεν άλλαξε τίποτα και για δοκιμή βγάζω τα πλαϊνά καπάκια του tower και βάζω έναν μεγάλο τετράγωνο ανεμιστήρα της γιαγιάς στο τέρμα και ιδού max temp 62c. Δεν με πειράζει καθόλου η εμφάνιση οπότε το αφήνω έτσι,είναι και αυτό μια λύση νομίζω για το καλοκαίρι.
outlaw star Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, G.Tritech είπε Τελικά βρήκα λύση παιδιά, άνοιξα την κάρτα προσεκτικά μιας και να πω την αλήθεια τζάμπα την πήρα από ένα φιλαράκι άλλαξα την πάστα η οποία σχεδόν δεν υπήρχε μπορώ να πω και σαν αποτέλεσμά τίποτα απολύτως δεν άλλαξε τίποτα και για δοκιμή βγάζω τα πλαϊνά καπάκια του tower και βάζω έναν μεγάλο τετράγωνο ανεμιστήρα της γιαγιάς στο τέρμα και ιδού max temp 62c. Δεν με πειράζει καθόλου η εμφάνιση οπότε το αφήνω έτσι,είναι και αυτό μια λύση νομίζω για το καλοκαίρι. screenshot or it didn't happen 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα