Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ο τίτλος τα λέει όλα. 

Θέλω να μου πρότεινετε μια επιτοίχια βάση monitor (κατά προτίμηση σε στυλ βραχίονα). 

Θέλω να βάλω αυτό το Monitor

Είδα την Βάση αυτή στο Amazon της Γερμανίας αλλά κάνει γύρω στα 100€ με τα μεταφορικά. 

Εγκρίνετε αυτή την βάση ή έχετε άλλη για προτίμηση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτη εδω ειναι μια αρκετα ποιοτικη επιλογη.

Δεν κανει βεβαια τα κολπα που κανει αυτη που ποσταρες,αλλα στοιχιζει και τα μισα χρηματα.

Επεξ/σία από letni
Δημοσ.
17 ώρες πριν, letni είπε

Aυτη εδω ειναι μια αρκετα ποιοτικη επιλογη.

Δεν κανει βεβαια τα κολπα που κανει αυτη που ποσταρες,αλλα στοιχιζει και τα μισα χρηματα.

Ο βραχίονας μπορεί να είναι κοντός και να βρίσκει η οθόνη στον τοίχο. Έχω στο νου μου να μπορεί να στρίβει εντελώς προς το κρεβάτι μου δεξιά από το γραφείο για ταινίες και console gaming.

Είδα και αυτή την βάση σαν δεύτερη επιλογή σε παρόμοια τιμή. Ελπίζω να κάνει και αυτή τα κόλπα που θέλω εξίσου καλά 🤣

• Moderators
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/10949836/Arctic-W1-3D.html?keyphrase=3d

Έχω και αυτή και την αντίστοιχη σε βάση γραφείου και οι 2 είναι άψογες, ότι τοίχου και να πάρεις σιγουρέψου ότι τα βύσματα που θα βάλεις έχουν πιάσει καλά και ότι αντέχουν το συνολικό βάρος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

https://www.skroutz.gr/s/10949836/Arctic-W1-3D.html?keyphrase=3d

Έχω και αυτή και την αντίστοιχη σε βάση γραφείου και οι 2 είναι άψογες, ότι τοίχου και να πάρεις σιγουρέψου ότι τα βύσματα που θα βάλεις έχουν πιάσει καλά και ότι αντέχουν το συνολικό βάρος

Γίνεται εάν μπορείς φυσικά, να στείλεις φωτογραφία με την βάση και το monitor και την θέση που ανέφερα πάνω. Εάν δεν βρίσκει η 34ρα στον τοίχο, η 29ρα δεν θα έχει θέμα.

Επίσης, πρώτη φορά ακούω τα "Ούπα" σαν "Βύσματα". Εάν είναι κακής ποιότητας, θα βάλω δικά μου...

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jimaki37 είπε

Γίνεται εάν μπορείς φυσικά, να στείλεις φωτογραφία με την βάση και το monitor και την θέση που ανέφερα πάνω. Εάν δεν βρίσκει η 34ρα στον τοίχο, η 29ρα δεν θα έχει θέμα.

Επίσης, πρώτη φορά ακούω τα "Ούπα" σαν "Βύσματα". Εάν είναι κακής ποιότητας, θα βάλω δικά μου...

Αυτή την στιγμή έχω πρόσβαση μόνο στου γραφείου θα σου στείλω εικόνα να δεις αλλά όχι αν την ανοίξεις τελείως η 34 δεν βρίσκει τοίχο,

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Αυτή την στιγμή έχω πρόσβαση μόνο στου γραφείου θα σου στείλω εικόνα να δεις αλλά όχι αν την ανοίξεις τελείως η 34 δεν βρίσκει τοίχο,

Τέλεια, όποτε μπορείς στείλε την εικόνα.

Και αυτή στο amazon ήταν καλή στα 80€ έναντι 60€ της arctic αλλά τα μεταφορικά χαλάνε την αξία της...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...