Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως στην επισημη σελιδα της η apple γραφει ξεκαθαρα οτι δεν καλυπτεται στην εγγυηση τυχον βλαβη απο νερο:

https://support.apple.com/en-us/HT207043

Αναφορά σε κείμενο

Liquid damage is not covered under warranty, but you might have rights under consumer law.

https://support.apple.com/en-us/HT204104

Αναφορά σε κείμενο

Water and other liquid damage to iPhone or iPod isn't covered by warranty.

Service for the liquid damage to an iPhone or iPod isn't covered by the Apple One-Year Limited Warranty.

Το ιδιο ισχυει και για τις περισσοτερες αλλες εταιρειες. Η πιστοποιηση IP ειναι οτι εχουν ανθεκτικοτητα στο νερο, δεν σημαινει οτι σε περιπτωση προβληματος καλυπτονται απο την εγγυηση. Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 3
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαντάζεσαι να άλλαζαν κινητά λόγω νερού ; 
Πάρτι θα γινότανε.

οπως και να έχει άσχημα τα πράγματα. Κρίμα τόσα λεφτά . Ξενερα γαματα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, multidanze είπε

Το κινητό όπως το φαντάστηκα το έβγαλαν εκτός εγγύησης γιατί πήρε νερό. Μίλησα και με Apple και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Η ξενέρα είναι απίστευτη που έχω φάει με την Apple και το πως παραπληροφορούν τον κόσμο για υποτιθέμενες αδιάβροχες συσκευές... Και στην τελική δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μπροστά στο τέρας που λέγεται Apple...

Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές άλλο waterproof άλλο water resistant. Η ip68 δίδεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες είναι ελεγχόμενες. Επίσης η αδιαβροχοποιηση των συσκευών επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες και οσο παλαιώνει μια συσκευή και όσο εκτίθεται σε θερμοκρασία, υγρασία κλπ η αντοχή της ελαττωνεται. 

Μπορώ να ρίξω μια ματιά στη συσκευή σου εφόσον την παραλάβεις;  

Επεξ/σία από Zenor
  • Like 1
Δημοσ.

κινητο 1000+ ευρω και να το βαλω στο νερο επειδη λενε ντε και καλα οτι ειναι αδιαβροχο υπο προυποθεσεις ...δεν θα το τολμουσα οτι και να λενε

2 ώρες πριν, Zenor είπε

Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές άλλο waterproof άλλο water resistant. Η ip68 δίδεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες είναι ελεγχόμενες. 

αυτο ειναι και το βασικο σημειο που πρεπει να προσεχουμε

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Zenor είπε

Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές άλλο waterproof άλλο water resistant. Η ip68 δίδεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες είναι ελεγχόμενες. Επίσης η αδιαβροχοποιηση των συσκευών επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες και οσο παλαιώνει μια συσκευή και όσο εκτίθεται σε θερμοκρασία, υγρασία κλπ η αντοχή της ελαττωνεται. 

Μπορώ να ρίξω μια ματιά στη συσκευή σου εφόσον την παραλάβεις;  

Όταν ο Phill Schiller λέει στην παρουσίαση:

"They are protected from dust and liquids to even higher level now. IP68, that means it’s protected to two meters for up to 30 minutes. So if you happen to be hanging by the pool, (η εικόνα πίσω του αλλάζει και δείχνει έναν άντρα να έχει βουτήξει στην πισίνα ώστε να ανασύρει το XS που είναι στον πυθμένα της) drop your phone in the water, don’t worry. Dive down, grab it, rinse it, let it dry, you’ll be fine."

Εσύ τι πιστεύεις; Αναφέρει πουθενά ότι είναι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες; Όχι. Αναφέρει ότι πρόκειται μόνο για εργαστηριακό έλεγχο; Όχι. Τουναντίον σου λέει μην ανησυχείς! Σκάσε 1200€, ρίξτο στην πισίνα και μην ανησυχείς, θα στο βγάλουμε εκτός εγγύησης χαϊβάνι!!!

Τώρα το κινητό θα το βάλω αγγελία για ανταλλακτικά.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, multidanze είπε

"They are protected from dust and liquids to even higher level now. IP68, that means it’s protected to two meters for up to 30 minutes. So if you happen to be hanging by the pool, (η εικόνα πίσω του αλλάζει και δείχνει έναν άντρα να έχει βουτήξει στην πισίνα ώστε να ανασύρει το XS που είναι στον πυθμένα της) drop your phone in the water, don’t worry. Dive down, grab it, rinse it, let it dry, you’ll be fine."

Εσύ τι πιστεύεις; Αναφέρει πουθενά ότι είναι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες; Όχι. Αναφέρει ότι πρόκειται μόνο για εργαστηριακό έλεγχο; Όχι. Τουναντίον σου λέει μην ανησυχείς! Σκάσε 1200€, ρίξτο στην πισίνα και μην ανησυχείς, θα στο βγάλουμε εκτός εγγύησης χαϊβάνι!!!

Μιλα με την apple με mail και πες  τους τα προβληματα σου και οτι εισαι τακτικος πελατης και οτι θα σε χασουν για αυτο,

Δειξε και το αποσπασμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

Μιλα με την apple με mail και πες  τους τα προβληματα σου και οτι εισαι τακτικος πελατης και οτι θα σε χασουν για αυτο,

Δειξε και το αποσπασμα

Το έστειλα όπως το γράφω καθώς και το video της παρουσίασης στο σημείο που αναφέρεται στην αδιαβροχοποίηση. Αν και δεν περιμένω να απαντήσουν γιατί δεν συνηθίζει η Apple να αναγνωρίζει τόσο εύκολα τα προβλήματα των συσκευών της...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, multidanze είπε

Το έστειλα όπως το γράφω καθώς και το video της παρουσίασης στο σημείο που αναφέρεται στην αδιαβροχοποίηση. Αν και δεν περιμένω να απαντήσουν γιατί δεν συνηθίζει η Apple να αναγνωρίζει τόσο εύκολα τα προβλήματα των συσκευών της...

Ποτε δεν ξερεις. Καλα κανεις.

Εγω μια φορα ειχα παρει ενα coolermaster τροφοδοτικο το οποιο εβγαλε θεμα. Ειχα παει στο καταστημα και μου λενε δεν μπορουμε να το παρουμε στην εγγυηση,

Εστειλα mail στην εταιρια την ΜΑΜΑ και μου απαντησε να το πατε και θα το κανονισουμε εμεις.Αλλες εταιριες, αλλα βοηθησε που εστειλα εκει. Αν δεν ειχα στειλει θα εχανα τα λεφτα μ.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Να νιώθω τυχερος που βούτηξα το 8αρι και δεν επαθε τιποτα στη θαλασσα;

Φίλε μου έχω βάλει στη θάλασσα 7, 7 plus, 8 plus και το Χ που είχα και δεν έπαθαν τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά πρόκειται για κακή παρτίδα αλλά ρε φίλε κρίμα και ανευθυνότητα της ίδιας της εταιρίας. Αν θέλει να το κυνηγήσει μπορεί αλλά θα πάρει χρόνια και χρήμα να βρει άκρη. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Λογικά πρόκειται για κακή παρτίδα αλλά ρε φίλε κρίμα και ανευθυνότητα της ίδιας της εταιρίας. Αν θέλει να το κυνηγήσει μπορεί αλλά θα πάρει χρόνια και χρήμα να βρει άκρη. 

Να κυνηγήσεις έναν γίγαντα; Να του κάνω τι; Ντα; :P Αυτοί κάνουν ότι θέλουν...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, multidanze είπε

Φίλε μου o Phill Schiller ξέρει πολύ καλά τι λέει. Googlare και δες πως παίρνουν την ip68. Δεν σου λέει τιποτα διαφορετικό από την πραγματικότητα. Οτι η συσκευή είναι καλύτερα προστατευμένη και αν πέσει στο νερό μπορεί και να επιβιώσει. Σου είπε κανένας οτι πρόκειται για αδιάβροχο; Αυτή είναι μια λανθασμένη εντύπωση που δεν έχει να κάνει τόσο με το marketing της εταιρίας αλλά συγχώρεσε μου την έκφραση, με τη βλακεία του τελικού καταναλωτή.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή. Στείλε μου pm.  

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zenor είπε

Φίλε μου o Phill Schiller ξέρει πολύ καλά τι λέει. Googlare και δες πως παίρνουν την ip68. Δεν σου λέει τιποτα διαφορετικό από την πραγματικότητα. Οτι η συσκευή είναι καλύτερα προστατευμένη και αν πέσει στο νερό μπορεί και να επιβιώσει. Σου είπε κανένας οτι πρόκειται για αδιάβροχο; Αυτή είναι μια λανθασμένη εντύπωση που δεν έχει να κάνει τόσο με το marketing της εταιρίας αλλά συγχώρεσε μου την έκφραση, με τη βλακεία του τελικού καταναλωτή.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή. Στείλε μου pm.  

Επειδή έχω ξάδερφο που ασχολείται με πισίνες κτλ το IP68 στο εμπόριο σημαίνει ότι είναι βυθιζόμενο και πλήρως αδιάβροχο. Αν διαβάσεις τι λέει ο Phil στην αρχή: "They are protected from dust and liquids to even higher level now. IP68, that means it’s protected to two meters for up to 30 minutes. [...]"

Όταν υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας σου λέει ότι είναι προστατευμένο στα 2 μέτρα μέχρι 30 λεπτά δεν σημαίνει ότι "μπορεί" να επιβιώσει αλλά ΠΡΕΠΕΙ να επιβιώσει μέσα στα λογικά αυτά πλαίσια. Το να βυθίσεις το κινητό 20-30 εκατοστά κάτω από το νερό είναι μέσα σε αυτά που αναφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...