alexakos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, multidanze είπε Το ρολόι είναι υποχρεωμένοι γιατί είναι πλήρως αδιάβροχο. Ισχύει. Έχει και λειτουργία κολύμβηση. και είχα 4 χρόνια εγγύηση γιατί ήταν defective model. μακαρι να στο αλλάξουν
multidanze Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, alexakos89 είπε Ισχύει. Έχει και λειτουργία κολύμβηση. και είχα 4 χρόνια εγγύηση γιατί ήταν defective model. μακαρι να στο αλλάξουν Μακάρι γιατί θα με δυσκολέψει η μετάβαση σε android...
alexakos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, multidanze είπε Μακάρι γιατί θα με δυσκολέψει η μετάβαση σε android... Από ξενερα η από λεφτά ;
multidanze Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Από ξενέρα... Το καλό με την Apple είναι ότι παντού έχεις το λειτουργικό τους. Ενώ με android δεν είναι το ίδιο. Τέλος πάντων. Τι να κάνεις;
alexakos89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, multidanze είπε Από ξενέρα... Το καλό με την Apple είναι ότι παντού έχεις το λειτουργικό τους. Ενώ με android δεν είναι το ίδιο. Τέλος πάντων. Τι να κάνεις; Και θα πάρεις android και θα θες να γυρίσεις πίσω. Η νομίζεις θα βάλεις αυτά στο νερό θα πάθουν κάτι και θα σε καλύψουν ;
flyer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, multidanze είπε Καλησπέρα, έσβησε το iPhone XS Max που έχω και το πήγα στο iStorm για επισκευή εντός εγγύησης όπου και μου είπαν πως αν το κινητό έχει μπει σε νερό δεν το καλύπτει η εγγύηση. Η αδιαβροχοποίηση που έχει είναι IP68 που σημαίνει ότι είναι πλήρως αδιάβροχο και μάλιστα στην παρουσίαση που έγινε πέρυσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι άπαξ και πέσει σε πισίνα να μην ανησυχούμε. (https://youtu.be/wFTmQ27S7OQ?t=2430) Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση που μου βγάλουν ότι ευθύνεται το νερό αν μπορώ να κάνω κάτι; Εδώ τα λέει όλα. 1
multidanze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, alexakos89 είπε Και θα πάρεις android και θα θες να γυρίσεις πίσω. Η νομίζεις θα βάλεις αυτά στο νερό θα πάθουν κάτι και θα σε καλύψουν ; Η αλήθεια είναι πως ένα δίκιο το έχεις, αλλά να δώσω πάλι 1200€ για κινητό; Δεν είναι too much?
alexakos89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, multidanze είπε Η αλήθεια είναι πως ένα δίκιο το έχεις, αλλά να δώσω πάλι 1200€ για κινητό; Δεν είναι too much? Άμα σου αρέσει το iOS και η συσκευες και αν εχεις αλλα πραγματα apple ναι να τα ξαναδωσεις. Δεν είναι ανάγκη και εσύ να σκάσεις 1200. Πάρε από σκρουτζομαγαζο , κόψε τιμολόγιο., βρες από εδώ κανένα σφραγισμένο Τώρα αν έχεις μόνο κινητό μπορείς να πάρεις φθηνότερο android και να κανει τα ιδια και παραπανω πραγματα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από alexakos89
vasilllis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 To ip 68 παντως δεν ειναι για βυθιση της συσκευης για 30min. Το ξαναδιαβασα και σε αλλο thread ,που ενω το δινει η εταιρια με ip68 ,αναφερει διαφορετικα.https://en.wikipedia.org/wiki/IP_Code Ειναι για συνεχομενη βυθιση ή τουλαχιστον αν αναφερεται κατι διαφορετικο προδιαγραφες μεγαλυτερες απο ip67. Για τοσα λεφτα θα κοιταγα να βρω λυση παντως.
alexakos89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, vasilllis είπε To ip 68 παντως δεν ειναι για βυθιση της συσκευης για 30min. Το ξαναδιαβασα και σε αλλο thread ,που ενω το δινει η εταιρια με ip68 ,αναφερει διαφορετικα.https://en.wikipedia.org/wiki/IP_Code Ειναι για συνεχομενη βυθιση ή τουλαχιστον αν αναφερεται κατι διαφορετικο προδιαγραφες μεγαλυτερες απο ip67. Για τοσα λεφτα θα κοιταγα να βρω λυση παντως. Καλά τα λες εσύ αλλά The equipment is suitable for continuous immersion in water under conditions which shall be specified by the manufacturer
multidanze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Έχω τα πάντα σε Apple όποτε δεν ξέρω αν αξίζει να μεταβώ σε άλλο λειτουργικό. Ειδικά σε windows δεν πάω...
alexakos89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο το λες. Οταν εχεις συνηθισει σε ενα λειτουργικο και εχεις τα παντα εκει και εχεις φτιαξει την ζωη σου πανω σε αυτο δεν αλλαζεις τοσο ευκολα και ξερεις οτι δεν θα σε προδωσει ποτε. Εχω και windows και mac και ναι τα windows ειναι τρομερα.Αλλα σε android δεν θα πηγαινα και windows να ειχα μονο. Προσωπικη μ αποψη.Επισης τα airpods και το apple watch τα εχω ερωτευτει. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από alexakos89
CheOnWeb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 13 hours ago, multidanze said: Η αλήθεια είναι πως ένα δίκιο το έχεις, αλλά να δώσω πάλι 1200€ για κινητό; Δεν είναι too much? Δεν πας και μια βόλτα από iSystem ή Document? Φρόντισε, πάνω στην κουβέντα περί κόστους/επιλογών κλπ, να τους πεις με τρόπο ότι «δεν θα ήθελα να πάω σε μια φθηνή λύση Android γιατί όλες μου οι συσκευές είναι Apple», μηπώς κάποιος σε υπολογίσει ως πιθανό πελάτη και σε βοηθήσει, αν έχει (που συνήθως έχει) τρόπο. Αν βρεις αδιέξοδο, ρώτα, «μήπως να ρωτήσετε το αφεντικό αν μπορεί να κάτι κάτι να με βοηθήσει;» Στις 2 εταιρείες που ανέφερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το αφεντικό να είναι δίπλα και να ακούει ή τέλος πάντων να είναι εύκολη η πρόσβαση σ’ αυτόν/ήν, ο οποίος/α σκέφτεται λίγο διαφορετικά απ’ τον υπάλληλό του, πόσω μάλλον απ’ τον υπάλληλο του iStorm. Το γενικότερο ύφος σου πρέπει να είναι θαρραλέο, όχι κλαψιάρικο, όχι απαιτητικό και με ένα στυλ που να υπονοεί «βοηθήστε με και δεν θα χάσετε».
multidanze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ciyo είπε 2019 εχουμε, ξεκολα το μυυαλο σου, τα windows 10 πετανε...οπως και το adroid πλεον σπερνει...τα χρονια που η apple ειχε με διαφορα καλυτερο λειτουργικο εχουν περασει για παντα βαλε τις επαφες σου στο google contacts, και αλλαξε το icloud σε dropbox ή g-drive ή onedrive. Φίλε μου είσαι εκτός θέματος... 19 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δεν πας και μια βόλτα από iSystem ή Document? Φρόντισε, πάνω στην κουβέντα περί κόστους/επιλογών κλπ, να τους πεις με τρόπο ότι «δεν θα ήθελα να πάω σε μια φθηνή λύση Android γιατί όλες μου οι συσκευές είναι Apple», μηπώς κάποιος σε υπολογίσει ως πιθανό πελάτη και σε βοηθήσει, αν έχει (που συνήθως έχει) τρόπο. Αν βρεις αδιέξοδο, ρώτα, «μήπως να ρωτήσετε το αφεντικό αν μπορεί να κάτι κάτι να με βοηθήσει;» Στις 2 εταιρείες που ανέφερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το αφεντικό να είναι δίπλα και να ακούει ή τέλος πάντων να είναι εύκολη η πρόσβαση σ’ αυτόν/ήν, ο οποίος/α σκέφτεται λίγο διαφορετικά απ’ τον υπάλληλό του, πόσω μάλλον απ’ τον υπάλληλο του iStorm. Το γενικότερο ύφος σου πρέπει να είναι θαρραλέο, όχι κλαψιάρικο, όχι απαιτητικό και με ένα στυλ που να υπονοεί «βοηθήστε με και δεν θα χάσετε». Φίλε μου στο iStorm κάνω τζίρο πάνω από 3000€/χρόνο τα τελευταία 8 χρόνια. Εκτός αυτού δεν έχει στη Θεσσαλονίκη iSystem κτλ... 1
multidanze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Το κινητό όπως το φαντάστηκα το έβγαλαν εκτός εγγύησης γιατί πήρε νερό. Μίλησα και με Apple και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Η ξενέρα είναι απίστευτη που έχω φάει με την Apple και το πως παραπληροφορούν τον κόσμο για υποτιθέμενες αδιάβροχες συσκευές... Και στην τελική δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μπροστά στο τέρας που λέγεται Apple...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα