Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έσβησε το iPhone XS Max που έχω και το πήγα στο iStorm για επισκευή εντός εγγύησης όπου και μου είπαν πως αν το κινητό έχει μπει σε νερό δεν το καλύπτει η εγγύηση.

Η αδιαβροχοποίηση που έχει είναι IP68 που σημαίνει ότι είναι πλήρως αδιάβροχο και μάλιστα στην παρουσίαση που έγινε πέρυσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι άπαξ και πέσει σε πισίνα να μην ανησυχούμε. (https://youtu.be/wFTmQ27S7OQ?t=2430)

Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση που μου βγάλουν ότι ευθύνεται το νερό αν μπορώ να κάνω κάτι;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, multidanze είπε

Καλησπέρα, έσβησε το iPhone XS Max που έχω και το πήγα στο iStorm για επισκευή εντός εγγύησης όπου και μου είπαν πως αν το κινητό έχει μπει σε νερό δεν το καλύπτει η εγγύηση.

Η αδιαβροχοποίηση που έχει είναι IP68 που σημαίνει ότι είναι πλήρως αδιάβροχο και μάλιστα στην παρουσίαση που έγινε πέρυσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι άπαξ και πέσει σε πισίνα να μην ανησυχούμε. (https://youtu.be/wFTmQ27S7OQ?t=2430)

Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση που μου βγάλουν ότι ευθύνεται το νερό αν μπορώ να κάνω κάτι;

Ευθύνεται το νερό ?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, multidanze είπε

Είχα βγάλει 2-3 φωτογραφίες μέσα σε παιδική πισίνα σε βάθος 20-30εκ. 

κοιτά ειναι ip68 το οποιο αντεχει μεχρι 30 λεπτα σε καποια μετρα.

Πως μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήσουν στην πισίνα 2 ώρες ?

• Like 1
Δημοσ.

Το IP68 ορίζει 1,5μέτρο για 30λεπτά. Πως μπορώ να είμαι στο 1,5 μέτρο βάθος για 30 λεπτά; Φοράω μπουκάλες κατάδυσης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως φίλος με XS Max έπεσε στο νερό, τραβώντας βίντεο και μόλις βγήκε, του έκλεισε. Μιλάμε για δευτερόλεπτα, ίσα ίσα να βγάλει βίντεο. Όταν το έστειλε στο service του έστειλαν πίσω φωτογραφίες που έδειχναν όλο το εσωτερικό να έχει πάρει νερά. Προφανώς και δεν το κάλυψαν και λόγω του ότι ητσν στην εγγύηση, του δώσανε προσφορά για ανακατασκευασμένο στα 760 περίπου αν θυμάμαι καλά. Από τότε δεν τόλμησα ούτε να το σκεφτώ να το βάλω μέσα στο νερό το δικό μου. Μου κάνει εντύπωση που σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ακούω και για άλλο XS Max που έμπασε νερά.

Επεξ/σία από nikolasgrg
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikolasgrg είπε

Πάντως φίλος με XS Max έπεσε στο νερό, τραβώντας βίντεο και μόλις βγήκε, του έκλεισε. Μιλάμε για δευτερόλεπτα, ίσα ίσα να βγάλει βίντεο. Όταν το έστειλε στο service του έστειλαν πίσω φωτογραφίες που έδειχναν όλο το εσωτερικό να έχει πάρει νερά. Προφανώς και δεν το κάλυψαν και λόγω του ότι ητσν στην εγγύηση, του δώσανε προσφορά για ανακατασκευασμένο στα 760 περίπου αν θυμάμαι καλά. Από τότε δεν τόλμησα ούτε να το σκεφτώ να το βάλω μέσα στο νερό το δικό μου. Μου κάνει εντύπωση που σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ακούω και για άλλο XS Max που έμπασε νερά.

Βρήκα πολλές αναφορές στο internet για XS max που καταστράφηκαν από νερό και φυσικά δεν καλύφθηκαν από εγγύηση. 1200€ κινητό με IP68 και ενώ στην παρουσίαση λένε άλλα στη σελίδα της Apple λέει ότι είναι splash proof

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, multidanze είπε

Το IP68 ορίζει 1,5μέτρο για 30λεπτά. Πως μπορώ να είμαι στο 1,5 μέτρο βάθος για 30 λεπτά; Φοράω μπουκάλες κατάδυσης;

Μπορείς να το αποδείξεις αυτό? Είναι ο λόγος σου μπροστά στη APPLE , και στην καθε apple./

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexakos89 είπε

Μπορείς να το αποδείξεις αυτό? Είναι ο λόγος σου μπροστά στη APPLE , και στην καθε apple./

Φυσικά και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα γιατί κρατάνε και το καρπούζι και το μαχαίρι. Απλώς ήθελα να έχω μία άποψη και από άλλους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, multidanze είπε

Φυσικά και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα γιατί κρατάνε και το καρπούζι και το μαχαίρι. Απλώς ήθελα να έχω μία άποψη και από άλλους.

Ναι δυστυχώς έτσι είναι φίλε μου. Καλυτρα μια αδιάβροχη θήκη των 10 ευρώ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .

Κρίμα πάντως αδελφέ γιατί τα λεφτά είναι πολλά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Ναι δυστυχώς έτσι είναι φίλε μου. Καλυτρα μια αδιάβροχη θήκη των 10 ευρώ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .

Κρίμα πάντως αδελφέ γιατί τα λεφτά είναι πολλά .

Όταν βλέπεις ένα υψηλόβαθμο στέλεχος όπως ο Phil Schiller να λέει ότι "Αν τυχαίνει να είσαστε δίπλα στην πισίνα και σας πέσει το κινητό μέσα στο νερό, μην ανησυχείτε, βουτήξτε, πάρτε το, αφήστε το να στεγνώσει θα είσαστε ΟΚ" τότε καταλαβαίνεις ότι το κινητό δεν είναι απλά "splash proof".

Επεξ/σία από multidanze
Δημοσ.
Μόλις τώρα, multidanze είπε

Όταν βλέπεις ένα υψηλόβαθμο στέλεχος όπως ο Phil Schiller να λέει ότι "Αν τυχαίνει να είσαστε δίπλα στην πισίνα και σας πέσει το κινητό στην πισίνα, μην ανησυχείτε, βουτήξτε, πάρτε το, αφήστε το να στεγνώσει θα είσαστε ΟΚ" τότε καταλαβαίνεις ότι το κινητό δεν είναι απλά "splash proof".

Ακριβώς. Υπάρχει και περίπτωση που κινητό ήταν 2 μέρες στο νερό και άντεξε. 
τωρα δεν ξέρω τι γίνεται να σου πω.

και έχω διαβάσει αρκετούς που βουτάνε με αυτά και δεν παθαίνουν κάτι .

Και εσυ τι περίμενες να πει για να πουλήσει ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το 7 και μετά όλα τα κινητά τα έβαζα θάλασσα, πισίνα κτλ και δεν έπαθαν τίποτα απολύτως. Αυτό υποτίθεται ότι έχει την καλύτερη στεγανοποίηση και κάηκε στα 20εκ βάθος...

Η τραγική ειρωνία είναι ότι πρώτη φορά δεν έβαλα έξτρα πακέτο κάλυψης που δίνει η iStorm για θραύση οθόνης και νερό... 😪

Επεξ/σία από multidanze
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, multidanze είπε

Από το 7 και μετά όλα τα κινητά τα έβαζα θάλασσα, πισίνα κτλ και δεν έπαθαν τίποτα απολύτως. Αυτό υποτίθεται ότι έχει την καλύτερη σταγανοποίηση και κάηκε στα 20εκ βάθος...

Η τραγική ειρωνία είναι ότι πρώτη φορά δεν έβαλα έξτρα πακέτο κάλυψης που δίνει η iStorm για θραύση οθόνης και νερό... 😪

Τραγική ειρωνεία. Εμένα πάντως πριν δύο χρόνια μου το κάλυψαν το ρολόι που πέρασε νερό

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexakos89 είπε

Τραγική ειρωνεία. Εμένα πάντως πριν δύο χρόνια μου το κάλυψαν το ρολόι που πέρασε νερό

Το ρολόι είναι υποχρεωμένοι γιατί είναι πλήρως αδιάβροχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...