Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο γραφείο αγοράσαμε 1 Gps.

Το Χειριστήριο είναι με λειτουργικό Android και έχει υποδοχή για 2 κάρτες Sim.

Κατά τή διαδικασία καταγραφής συντεταγμένων χρειάζεται σύνδεση σε Ιντερνετ.

H πρώτη λύση είναι Hotspot με Wifi , και η δεύτερη με δεδομένα .

Πέρα απο τους 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας ο έμπορος μου πρότεινε και τη συγκεκριμένη εταιρεία

https://www.intertelecom.gr/

Που δέν έχει την απαίτηση να βάζεις κάρτα κάθε 3 μήνες.

Στήν ουσία θέλω αρκετά Mb μόνο . 

Έφτιαξα 1 Πακέτο σύνδεσης Cosmote για να κάνω τη δουλειά μου προσωρινά.

Τη παραπάνω εταιρεία την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας ενημερώσει για τη κάλυψη.

Δημοσ.

Δεν θέλεις "αρκετά " αλλά "λίγα" mb μόνο. Ανάλογα τη χρήση βέβαια αλλά αν δεν κάνει κάποια άλλη χρήση εκτός από ntrip, δεν πιστεύω να ξεπεράσεις τα 20-30 mb το μήνα. 

Εγώ το έχω με μια κάρτα whatsup κ βάζω κάθε μήνα 120mb με 3 ευρώ. Τις έχω κάνει κ twin sim ώστε να μην θέλω να βάζω-βγάζω την κάρτα από το μηχανιμα. Έχω την 2ή μόνιμα σε ένα παλιό κινητό κ ανανεώνω από εκεί. 

Αν έχεις mb κ στο κινητό σου, ρώτα την εταιρία σου πόσο στοιχίζει μια 2ή κάρτα που να χρησιμοποιεί τα δεδομένα της σύνδεσης σου. Νομίζω κοστίζει γύρω στα 5 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thunderstorm είπε

Δεν θέλεις "αρκετά " αλλά "λίγα" mb μόνο. Ανάλογα τη χρήση βέβαια αλλά αν δεν κάνει κάποια άλλη χρήση εκτός από ntrip, δεν πιστεύω να ξεπεράσεις τα 20-30 mb το μήνα. 

Εγώ το έχω με μια κάρτα whatsup κ βάζω κάθε μήνα 120mb με 3 ευρώ. Τις έχω κάνει κ twin sim ώστε να μην θέλω να βάζω-βγάζω την κάρτα από το μηχανιμα. Έχω την 2ή μόνιμα σε ένα παλιό κινητό κ ανανεώνω από εκεί. 

Αν έχεις mb κ στο κινητό σου, ρώτα την εταιρία σου πόσο στοιχίζει μια 2ή κάρτα που να χρησιμοποιεί τα δεδομένα της σύνδεσης σου. Νομίζω κοστίζει γύρω στα 5 ευρώ.

Πλέον έφτιαξα νέο νούμερο . Προσωπικά ξέρω να το ενεργοποιήσω και Hotspot και τις υπόλοιπες λειτουργίες.,

Το θέμα είναι ο πατέρας . Θα του δείξω το τρόπο μόνο με τα δεδομένα . 

Άρα θα του ενεργοποιώ το πακέτο με 3€ για 120 mb.

Δημοσ.

Βρε καλως και τον κλαδο μου. Λοιπον για να εχεις υπ'οψιν το ποσα mb χρειαζεσαι να εχεις υπ'οψιν οτι η συνδεση σε ntrip για δεδομενα καταναλωνει περιπου 1mb ανα ωρα χρησης αρα ενα πακετο με 100mb το μηνα ειναι υπεραρκετο μονο εχε κατα νου στις περιοχες που δουλευεις την καλυψη του εκαστοτε παροχου.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 24/8/2019 στις 4:31 ΜΜ, Gatilaras είπε

Βρε καλως και τον κλαδο μου. Λοιπον για να εχεις υπ'οψιν το ποσα mb χρειαζεσαι να εχεις υπ'οψιν οτι η συνδεση σε ntrip για δεδομενα καταναλωνει περιπου 1mb ανα ωρα χρησης αρα ενα πακετο με 100mb το μηνα ειναι υπεραρκετο μονο εχε κατα νου στις περιοχες που δουλευεις την καλυψη του εκαστοτε παροχου.

Επανέρχομαι. Ο πατέρας μου είναι πολιτικός μηχανικός . 

Εγώ σπουδάζω πληροφορική.

Στήν αρχή είχα ενδοιασμούς εάν θα το μάθει ( στην σχολή τους (1975-1980 Δ.Π.Θ) δέν είχαν τόσο εξοικιώση με τους Η/Υ .

Ωστόσο του πήρα με Android και το έχει μάθει μια χαρά.

Όντως πολλές φορές περισσύουν και δεδομένα και πάνε χαμένα.

Εάν κάνει ηλεκτρονικά την ανανέωση δίνει και δώρο δεδομένα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Επανέρχομαι. Ο πατέρας μου είναι πολιτικός μηχανικός . 

Εγώ σπουδάζω πληροφορική.

Στήν αρχή είχα ενδοιασμούς εάν θα το μάθει ( στην σχολή τους (1975-1980 Δ.Π.Θ) δέν είχαν τόσο εξοικιώση με τους Η/Υ .

Ωστόσο του πήρα με Android και το έχει μάθει μια χαρά.

Όντως πολλές φορές περισσύουν και δεδομένα και πάνε χαμένα.

Εάν κάνει ηλεκτρονικά την ανανέωση δίνει και δώρο δεδομένα.

Καλημέρα. Ποιο σύστημα αγόρασες και σε ποια τιμή; από περιέργεια καθαρά ρωτάω. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, telis είπε

Καλημέρα. Ποιο σύστημα αγόρασες και σε ποια τιμή; από περιέργεια καθαρά ρωτάω. 

Μεταχειρισμένο το πήρα .

Ο δέκτης είναι το Stonex S9 plus v3 

Το χειριστήριο είναι κινεζικό pda.

Μου πήγε με Φ.Π.Α μαζί 3500€

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής όλα δουλεύαν μια χαρά .

Ωστσόσο τελευταία όταν θέλω να στείλω τίς εργασίες μέσω email και ανοίγω τή εφαρμογή Gmail μου βγάζει μήνυμα οτι υπάρχει πρόβλημα με τις υπηρεσίες Google Play προσωρινά.

Ενναλλακτικό τρόπο έχω βρεί τη μεταφορά δεδομενών με καλώδιο Usb 

H επόμενη λύση είναι μέσω κάποιου cloud .

Εγω τα γνωρίζω αλλά ο χρήστης κατά κύριο λόγο είχε μάθει το συγκεκριμένο τρόπο.

Έχω δοκιμάσει τή αναγκάστικη διακοπή, τη διαγραφή δεδομένων τόσο της εφρμογής Gmail αλλά και τών υπηρεσίων Google Play , όμως το πρόβλημα δέν λύθηκε .

Υπάρχει λύση για επαναφορα ; Επικοινώνησα με το κατάστημα , μου πρότεινε τους τρόπους που έγραψα αλλά και γνωριζα ήδη .

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεις να τσεκαρεις εαν ειναι ενημερωμενα τα play services ή ακομη καλυτερα κατεβασε ενα mail client app τυπου outlook κλπ και σεταρισε εκει το λογαριασμο σου.Λογικα η εφαρμογη θα βλεπει το app για e-mail.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Μπορεις να τσεκαρεις εαν ειναι ενημερωμενα τα play services ή ακομη καλυτερα κατεβασε ενα mail client app τυπου outlook κλπ και σεταρισε εκει το λογαριασμο σου.Λογικα η εφαρμογη θα βλεπει το app για e-mail.

Το έχουν φτιάξει πλέον . Ο κύριος χρήστης έχει και μια ηλικία  ( 65 ετών ) , θέλουν έναν τρόπο πλέον , τα ξεχνάνε .

Έτσι όπως είχε μάθει αρχικά , δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...