Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :400-450€

Χρήση υπολογιστή : Σερφαρισμα πολλες σελιδες,kodi, μοθσικη κτλ οχι παιχνιδια.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.προς το παρων οχι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθηνα.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Αν βγαινει απο ενα εχει καλως αλλιως και απο διαφορετικα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?αν το στηνουν αυτοι οκ αλλιως το κανω και εγω.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .θελω dualboot καποια διανομη linux  και δεκαρια τα οποια θα τα περασω ο ιδιος οποτε δεν χρειαζεται. το μονο που υπαρχει ηδη ειναι ενας ssd ο evo 980 500 gb και δυο απλοι ο ενας 1tb και 600 gb αντιστοιχα.ειμαι ασχετος απο κομματια και επιλογες για στησιμο και γιαυτο θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EGW4321 είπε

Καλησπέρα.

Με λιγότερα από 400€, είσαι έτοιμος.

Από priveshop.gr - κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κουμπώσεις τον ssd & τον hdd που ήδη έχεις.

priveshop_gr.png.3773eb6f4c4f7151df474608a90d3427.png

• Like 1
Δημοσ.

θα ηθελα και εναν ssd 500gb μεσα στην συνθεση μηπως κανω την εγκατασταση των λειτουργικων σε ξεχωριστους δισκους. ευχαριστω πολυ για την προταση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα.μια ερωτηση εχω αφου πηρα το pc απο την συνθεση  που μου προτεινε ο @jeandoumpier πρεπει να ενεργοποιησω κατι στις μνημες για την μεγιστη αποδοση τους;;αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Την συχνότητα των Ram την ανεβάζεις μέσα από το bios της μητρικής.

Η κάθε μητρική έχει διαφορετικό bios οπότε κοίτα να ψάξεις έναν οδηγό για την συγκεκριμένη.

Δες το βίντεο και θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την συχνότητα.

Είναι αρκετά εύκολη διαδικασία οπότε δεν πρόκειται να σε βασανίσει.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GamerPix είπε

Καλησπέρα.

Την συχνότητα των Ram την ανεβάζεις μέσα από το bios της μητρικής.

Η κάθε μητρική έχει διαφορετικό bios οπότε κοίτα να ψάξεις έναν οδηγό για την συγκεκριμένη.

Δες το βίντεο και θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την συχνότητα.

Είναι αρκετά εύκολη διαδικασία οπότε δεν πρόκειται να σε βασανίσει.

ευχαριστω πολυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...