Προς το περιεχόμενο

Obi-Wan Kenobi [ Disney+ / TV series ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Glikos είπε

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι σε επίπεδο Mandalorian και θα έχει επιτυχία. Μακάρι να μείνουν στους βασικούς χαρακτήρες και όχι σε τριτοδεύτερους.

Και εννοείται να μην το κάνουν woke.

Μακάρι, περιμένω να δω καλο Jedi content από εποχές prequel, ειδικά με το CGI τώρα, είδαμε πως είναι στο Mando. Είναι τρελό που τα trailers από το mmo είναι ότι καλύτερο έχουμε δει. Επίσης το woke δεν το καταλαβαίνω σε αυτό το universe, υπάρχουν όλα τα races και οι γυναίκες jedi/sith είναι ήδη badass, ποσο πιο εύκολο δηλαδή?! Anyways μακάρι!

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Απαντ. 629
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το φοβάμαι ότι θα γίνει πιο πολύ Book of Boba Fett, παρά Mandalorian.
Όπως στο Book όλα τα έκανε η Fennec και ο Boba...μπάνιο. :P

Και για να μην παρεξηγηθώ (πάμε κάμποσο off-topic):

Spoiler

γουστάρω πολύ την Ming-Na, ήταν και στο Agents of SHIELD αυτή που έδερνε κόσμο, αλλά ήταν ο ρόλος και η φήμη της εκεί, ενώ στο BOBF, έπρεπε ο Boba με τόσα χρόνια εμπειρίας να μην είναι τόσο...άχρηστος.

Αnyways, θα δείξει...αλλά Disney είναι αυτή...

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε

Εγώ το φοβάμαι ότι θα γίνει πιο πολύ Book of Boba Fett, παρά Mandalorian.
Όπως στο Book όλα τα έκανε η Fennec και ο Boba...μπάνιο.

Ξενέρα αν το πάνε έτσι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επίσης το woke δεν το καταλαβαίνω σε αυτό το universe, υπάρχουν όλα τα races και οι γυναίκες jedi/sith είναι ήδη badass, ποσο πιο εύκολο δηλαδή?!

Admiral Holdo wants to have a word with you

• Like 1
Δημοσ.

το καστ ειναι καλο γενικοτερα, και ο edgerton ειναι καλος και ο friend ειναι καλος. ακομα και ο ασιατης απο το fast and furious. Και αν εχει και darth maul(crimson dawn era) οπως αφηνει να εννοηθει το τρειλερ, το σκηνικο με τους inquisitors ειναι εξαιρετικο setup για μια ιστορια με καλους villains και αρκετα σκοτεινο δραμα αφου ουσιαστικα θα μιλαμε για τη γενοκτονια των jedi.

το ολο premise φαινεται καλο που δυσκολα θα το σκατωσουν. αλλα πρεπει να το δουμε και στην πραξη.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως έχω μπλέξει τα μπούτια μου και δεν είμαι σίγουρος αλλά αν έπαιζε δε θα μπορούσε να βρεθούν λόγω της εμφάνισης του στο Rebels;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Η αλήθεια είναι πως έχω μπλέξει τα μπούτια μου και δεν είμαι σίγουρος αλλά αν έπαιζε δε θα μπορούσε να βρεθούν λόγω της εμφάνισης του στο Rebels;

θα μπορουσε να παιζει και να μη βρεθουν.

• Moderators
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Αν λες για την τελική τους μονομαχία στο Rebels, τότε θα έπρεπε να είχαμε και cameo του Ezra στην σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...