thanasis00 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σεναριακά για μένα η σειρά ήταν Spoiler ΦΛΟΜΠΑ Είχε υπέροχη φωτογραφία, αρκετό μεμοραμπίλια γενικά, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, αλλά έπασχε αρκετά στα σημεία: Spoiler 1. Τα κυνηγητά με τη Leia, δηλαδή κάπου ένα έλεος, 10χρονο που δε ξέρει να τρέχει και δε μπορούν να το τσακώσουν με τη μία... 2. Όπως ο Darth Vader έσβησε τις φλόγες και πέταξε τον Obi Wan στην άκρη, αντίστοιχα μετά δε θα μπορούσε να τον σηκώσει πάνω από τις φλόγες για να τον φέρει πίσω; 3. Οκ, γνωστό οι stormtroopers ότι είναι άστοχοι, αλλά το παράκαναν... 4. Το τρέξιμο του Obi Wan με το ορμητικό νερό, τουλάχιστον αστείο... Και είναι κι άλλα σίγουρα που δε μου έρχονται τώρα, αλλά έκαναν έντονη την αίσθηση της προχειρότητας και της βιαστικότητας... Και που να μην ήμουν φαν δηλαδή τι θα του έσερνα... Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από thanasis00
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Πρώτη φορα το σκέφτομαι να δώσω ένα άσσο στο IMDB, όχι γιατί το αξίζει, ένα 3 θα έλεγα, αλλα γιατί το παραξήλωσαν με τα ψεύτικα δεκαρια.
privateer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 18 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Πρώτη φορα το σκέφτομαι να δώσω ένα άσσο στο IMDB, όχι γιατί το αξίζει, ένα 3 θα έλεγα, αλλα γιατί το παραξήλωσαν με τα ψεύτικα δεκαρια. Ειδα και το 5ο. Γενικα ειναι μετρια προς κακη σειρα. Εβαλα μετά τα 2 επεισοδια με μανταλοριαν απο bobba fett και συνηρθα καπως 😂 1
liakinen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Αλήθεια το περιμένατε τόσο κακό; Εγώ πάντως όχι. 5
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakinen είπε Αλήθεια το περιμένατε τόσο κακό; Εγώ πάντως όχι. Πριν το trailer όχι. Μετά το trailer ίσως. Μα θέλει προσπάθεια να φέρεις iconic characters από ένα τεράστιο universe και να αποφασίσεις να το γράψεις με τα πόδια σου. Ειδικά όταν μετά το τελευταίο trilogy ο πήχης είναι πάτο. Είναι λες και ξόδεψαν όλο το budget σε Grogu κουκλάκια. Προφανώς και δεν είναι θέμα χρημάτων, βάση ότι έχω δει υποθέτω ότι θέλουν να κάνουν τα Star Wars δικά τους, όχι μονο στα χαρτιά, αλλα και στο τι εστί Star Wars. Διότι άμα προσέξεις το μοναδικό content που έχει ελάχιστες επιρροές Disney είναι το Mando και αυτό φαντάζομαι επειδή οι showrunners είναι μεγάλα ονόματα οποτε δεν είναι εύκολα κατευθυνόμενοι. Υπό άλλες συνθήκες θα είχα χαλαστεί απίστευτα με την σειρά, αλλα μετά την τελευταία τριλογία το πέπλο της μαγείας των Star Wars έχει εξαφανιστεί και κάθε χρόνο χάνω ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, που μάλλον αυτό θέλουν, να στείλουν τους παλιούς fans και να φέρουν καινούργιους που είναι ok με κακό content αρκεί να είναι political correct, ασχέτως άμα οι παλιοί fans είναι ο κύριος λόγος που υπάρχει Star Wars. Θα αποφύγω παραιτέρω χαρακτηρισμούς, αλλα θα επανέλθω μετά το τελευταίο επεισόδιο. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 5
Diinekis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, liakinen είπε Αλήθεια το περιμένατε τόσο κακό; Εγώ πάντως όχι. Τόσο χάλι όχι. Σα κακόγουστο αστείο είναι. Πρέπει να το δεις για να πιστέψεις τι έβγαλαν (όπως το Matrix IV πχ). Τη βδομάδα πριν βγει έκατσε η σκέψη "ώπα θα ξαναδούμε όπου νάναι Ewan/Hayden" και hype-αρίστικα μόνο γι'αυτό. Ήλπιζα και για λίγο Padme/Qui Gon ή και άλλους. Τον Qui Gon ειδικά δε πρέπει να τον δείξει;... 'Η μπορεί να ακουστεί η AI φωνή του και να πέσουν τίτλοι τέλους; Μέτρια πράγματα και mini-άρμεγμα περίμενα πάντως από τη mini-σειρά. Με 5/6 στο τευτέρι λέω μακάρι να ήταν μέτρια... 1
liakinen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Τόσο χάλι όχι. Σα κακόγουστο αστείο είναι. Πρέπει να το δεις για να πιστέψεις τι έβγαλαν (όπως το Matrix IV πχ). Τη βδομάδα πριν βγει έκατσε η σκέψη "ώπα θα ξαναδούμε όπου νάναι Ewan/Hayden" και hype-αρίστικα μόνο γι'αυτό. Ήλπιζα και για λίγο Padme/Qui Gon ή και άλλους. Τον Qui Gon ειδικά δε πρέπει να τον δείξει;... 'Η μπορεί να ακουστεί η AI φωνή του και να πέσουν τίτλοι τέλους; Μέτρια πράγματα και mini-άρμεγμα περίμενα πάντως από τη mini-σειρά. Με 5/6 στο τευτέρι λέω μακάρι να ήταν μέτρια... Άσε και την προηγούμενη εβδομάδα μάζεψα όσο θάρρος είχα και είδα το νέο Matrix 🤢 Δεν έχω λόγια 🤮 2
Diinekis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε μετά την τελευταία τριλογία το πέπλο της μαγείας των Star Wars έχει εξαφανιστεί και κάθε χρόνο χάνω ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Άσε και την προηγούμενη εβδομάδα μάζεψα όσο θάρρος είχα και είδα το νέο Matrix 🤢 Δεν έχω λόγια 🤮 Ήρωας! 💪 Δε πίστευες στα μάτια σου ε;...
liakinen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Ήρωας! 💪 Δε πίστευες στα μάτια σου ε;... Εμ δεν πίστευα 😄 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε μετά την τελευταία τριλογία το πέπλο της μαγείας των Star Wars έχει εξαφανιστεί και κάθε χρόνο χάνω ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον Αυτό... Δυστυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που του αρέσουν όλα αυτά. Εδώ έβαλαν σε group σατιρική edited φωτογραφία 40 year old Padawan με τον Hayden και από κάτω να γκρινιάζουν ότι βρίζουνε τον Hayden (?!) πάλι και πως με τίποτα δεν χαίρονται και άλλα τέτοια. Γενικά, αν πεις ότι δεν σου αρέσει κάτι στα μεγάλα fansites, θα στην πέσουν να σε φάνε. Μετά όμως, εμείς είμαστε οι τοξικοί. 3
john_dr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Matrix IV. Είχα ξεχάσει την ύπαρξή της. Την έχω δει, αλλά έχω ξεχάσει ότι υπάρχει. Το 5ο επεισόδιο προσπαθεί να είναι Star Wars. Αλλά οι βλακείες βλακείες. Spoiler Κάθεται βαράει την πόρτα με τις ώρες και μετά απλά την κόβει με το lightsaber. Γιατί δεν το έβγαζες εξ αρχής κοπέλα μου και έβαλες τα καημένα τα στρατιωτάκια να βαράνε την πόρτα με το λειζεράκι; Εκεί στο political correct σύμπαν σας, επιτρέπονται τα καψώνια; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από john_dr 1
Glikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Για μένα το καλύτερο επεισόδιο το 5ο λόγω Vader. Spoiler Είχε και το περισσότερο screen time σε σχέση με τα προηγούμενα. Είναι απόλαυση να τον βλέπεις να δίνει πόνο. Στο duel με την Reva αλλά και με το πλοίο. Βέβαια θα μπορούσε να ήταν καλύτερο overall αλλά οκ. Δεν πιστεύω θα δικαιωθούμε πάντως με την σειρά, όσο καλό (?) και αν είναι το 6ο. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από Glikos 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Οι χορογραφίες πάντως είναι επιεικώς μέτριες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα