Προς το περιεχόμενο

Obi-Wan Kenobi [ Disney+ / TV series ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakinen είπε

Το θέμα είναι, ήμαστε σίγουροι ότι έχουν χασούρα 🤔 

Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος για αλλαγή σύντομα 😟

Δεν μπορώ να ξέρω, το βλέπω λογικά και αυτό γιατί μιλάμε για τα μεγαλύτερα franchises που υπάρχουν, με τα μεγαλύτερα fanbase. Στην τελική άμα εξαιρέσουμε το Arcane, υπάρχει κάτι άλλο woke που είναι παρα πολύ καλο?

Μπορεί να βγάζουν τα λεφτά τους, αλλα δεν νομίζω ότι βγάζουν αυτά που θα ήθελαν. Αυτό το push λογικά το πληρώνουν.

Μέχρι στιγμής δεν λειτουργεί, αντίθετος. Φαντάζομαι θέλει ακόμα ένα βήμα για να γίνει το μπαμ και το LOTR πιστεύω θα το κάνει.

Anyways, είναι ντροπή να έχεις τέτοιου είδους universe και να δίνεις τόσο κακό content. ’μα ήταν πολύ καλο, ακόμα και με woke crap έξυπνα implemented, πιστεύω κανένας δεν θα είχε θέμα, βλέπε Arcane. Imho as always. :)

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 629
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Arcane δεν το έχω δει αλλά διάβασα καλά λόγια και λέω να το τιμήσω. Με το παιχνίδι που δεν έχω ασχοληθεί ούτε Sec θα έχω κάποιο θέμα ή θα το ευχαριστηθώ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σιχαμενη Disney προωθεί με λύσσα Prequel νοσταλγία και TV series εκμεταλλευόμενη μέχρι αηδιας το έργο του Λούκας στοχεύοντας γενιές που μεγάλωσαν περισσότερο με τα Prequels (σαν τη δικιά μου) ούτως ώστε να τους κερδίσει ως πελάτες ( μιας και πλάθονται γνώμες πιο άνετα ανάλογα με το τι είναι κοινωνικά τρεντ εκείνη τη περίοδο) με όραμα να έχει έτοιμο πελατολόγιο όταν θα το πετάξει σαν κουφάρι, αφού το αφαιμαξε πλήρως φυσικά, και να φτιάξει εντελώς νέους χαρακτήρες (χωρίς να χρειάζεται να έχει επαφές με το πριν) εφόσον έχει προετοιμαστεί το έδαφος και έχει μοσχοθρεψει το ζομπι αυτό κοινό. Φαίνεται ότι σιχαίνεται που το κάνει αυτό, ειδικά στην σειρά αυτή είναι πλέον οφθαλμοφανές - γιατί αναγκάστηκε να δημιουργήσει τόσα έργα μετά τη ΠΑΠΑΡΑ με τις τελευταίες 2 τραγικές ταινίες εκμεταλλευόμενη "έργα άλλων εποχών" εξού και πετάει πινελιες δικές της όπου δεν έχουν ουσιαστικό σκοπό - απλά και μόνο προετοιμάζουν το έδαφος για το "πιο εύπεπτο" μετά. 

Σε κάθε επεισόδιο είμαστε σε φάση χμμ σχετικά οκ ή καλό, αλλά... ΑΛΛΑ. 

Όταν θα έχεις συνηθίσει τη μετριότητα και θα είναι η μοναδική σου επιλογή θα τη βαπτίσεις τελειότητα (και θα μας δίνεις χρήματα). Στο τέλος δε θα μπορείς και να το αντιληφθείς κιόλας. Εμείς αυτό θέλουμε. - Disney 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Η σιχαμενη Disney προωθεί με λύσσα Prequel νοσταλγία και TV series εκμεταλλευόμενη μέχρι αηδιας το έργο του Λούκας στοχεύοντας γενιές που μεγάλωσαν περισσότερο με τα Prequels (σαν τη δικιά μου) ούτως ώστε να τους κερδίσει ως πελάτες ( μιας και πλάθονται γνώμες πιο άνετα ανάλογα με το τι είναι κοινωνικά τρεντ εκείνη τη περίοδο) με όραμα να έχει έτοιμο πελατολόγιο όταν θα το πετάξει σαν κουφάρι, αφού το αφαιμαξε πλήρως φυσικά, και να φτιάξει εντελώς νέους χαρακτήρες (χωρίς να χρειάζεται να έχει επαφές με το πριν) εφόσον έχει προετοιμαστεί το έδαφος και έχει μοσχοθρεψει το ζομπι αυτό κοινό. Φαίνεται ότι σιχαίνεται που το κάνει αυτό, ειδικά στην σειρά αυτή είναι πλέον οφθαλμοφανές - γιατί αναγκάστηκε να δημιουργήσει τόσα έργα μετά τη ΠΑΠΑΡΑ με τις τελευταίες 2 τραγικές ταινίες εκμεταλλευόμενη "έργα άλλων εποχών" εξού και πετάει πινελιες δικές της όπου δεν έχουν ουσιαστικό σκοπό - απλά και μόνο προετοιμάζουν το έδαφος για το "πιο εύπεπτο" μετά. 

Σε κάθε επεισόδιο είμαστε σε φάση χμμ σχετικά οκ ή καλό, αλλά... ΑΛΛΑ. 

Όταν θα έχεις συνηθίσει τη μετριότητα και θα είναι η μοναδική σου επιλογή θα τη βαπτίσεις τελειότητα (και θα μας δίνεις χρήματα). Στο τέλος δε θα μπορείς και να το αντιληφθείς κιόλας. Εμείς αυτό θέλουμε. - Disney 

Πολύ σωστό το σκεπτικό σου συγχαρητήρια από εμένα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakinen είπε

Το Arcane δεν το έχω δει αλλά διάβασα καλά λόγια και λέω να το τιμήσω. Με το παιχνίδι που δεν έχω ασχοληθεί ούτε Sec θα έχω κάποιο θέμα ή θα το ευχαριστηθώ; 

Έχω απαντήσει σχετικά στο thread του. ;)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πραγματικά στενάχωρο για μένα ως παιδί που μεγάλωσα με Star Wars (1.2.3) και εκτίμησα πολύ στα 20 μου τα παλιά Original (4. 5. 6. ) και το όραμα του Λούκας όταν τα είδα όλα μαζί σε "μαραθώνιο" εκείνο το καλοκαίρι του 2015 ( χωρίς να γνωρίζω ότι έρχεται σύντομα το 7 )

Τη σειρά αυτή τη περίμενα χρόνια, προσπάθησα να μη πέσω σε πολλές αναφορές πριν δω το οτιδήποτε κι  όταν ξεκίνησα το πρώτο επεισόδιο ήμουν πραγματικά συγκινημένος από το εισαγωγικό, την αποκάλυψη του τίτλου 'Obi Wan Kenobi'. Εδώ είμαστε! Από κει και πέρα έχουμε δυστυχώς ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι μια χαμένη ευκαιρία. Οι βασικοί χαρακτήρες είναι εκεί, οι ηθοποιοί έχουν όρεξη (με εξαιρέσεις), υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες σκηνές, ιδέες, σημεία αλλά λείπει αυτό το κάτι. Ηθελε περισσότερη προσοχή στο σενάριο ή επιπλέον άτομα να βοηθήσουν στην συγγραφή του ώστε να προσφέρει μια μίξη των παλιών 6 ταινιών σε αισθητική. Δεν είναι τυχαίο που υπήρχαν δημιουργικές διαφορές και αναταράξεις. Μια ακουγόταν για ταινία, μια για σειρά, μετά έγιναν αλλαγές στον αριθμό και διάρκεια των επεισοδίων. 

Αφήνει μια γλυκόπικρη θα λέγαμε αίσθηση και σκέφτεσαι αν έκαναν αυτό κι αυτό το απλό πράγμα ίσως μιλούσαμε για το απαραίτητο επικό κλείσιμο αυτών των χαρακτήρων που δε θα ξαναδουμε πλεον.  

Spoiler

Θυμίζει λίγο το πώς ένιωσα στη 8η σεζόν του GoT από ένα σημείο και μετά. 

Από τη μια λες " εδώ βρήκαν να κάνουν μ@λακιες;! ". Τουλάχιστον στο Book of Boba Fett δεν φαινόταν τόσο πολύ ο όποιος αυτός πειραματισμός ή λαθάκια - καθώς δεν ήταν τέτοιου βεληνεκούς ο χαρακτήρας - και δε με πείραξε,  πέρασα ευχάριστα με εξαίρεση το επεισόδιο με τα Βέσπα μηχανάκια 😝

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Θυμίζει λίγο το πώς ένιωσα στη 8η σεζόν του GoT από ένα σημείο και μετά.

Μακάρι όλες οι τωρινές σειρές να είχαν μονο μια κάκιστη season με ελάχιστο political crapness.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μακάρι όλες οι τωρινές σειρές να είχαν μονο μια κάκιστη season με ελάχιστο political crapness.

Spoiler

Θέλω να πω οτι χαλάει την όποια καλή ροή και όρεξη είχες για να δεις τα μετέπειτα πρότζεκτς. Εκεί τους στοίχισε οτι ηθελαν να κουκουλώσουν στα γρήγορα τόσα διαφορετικά μονοπάτια κι ενώ ο δημιουργός (Μάρτιν) τους ειχε πει οτι υπάρχει υλικό για άλλες 3 σεζόν αυτοί τον έγραψαν στα αποτέτοια τους και χάλασαν ότι καλό είχαν χτίσει τόσες σεζόν πίσω, στιγμάτισαν στην τελική ακόμη και την καριέρα τους και κανένας δε μιλάει για το GoT και το hype για το prequel είναι μικρότερο του αναμενόμενου. Ας πούμε τώρα ανακοινώθηκε sequel με τον Jon Snow. Ο χαρακτήρας που παρακολουθούσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (*μαζί με Τύριον ), με ωραία εξέλιξη -μέχρι ενός βαθμού γκουχ γκουχ 7-8- που πλέον με αυτά που έγιναν αντί να χαρώ σκέφτηκα " ΩΩΩΩχχχ ωωωχχ φ$Κ "

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chrisde είπε

Την Deborah Chow δεν την λες και τυχάρπαστη. Έχει στο παλμαρέ της επεισόδια από Mandalorian, Better Call Saul, American Gods, Mr.Robot μεταξύ άλλων, δεν τα λες έτσι απλά εδώ και εκεί αυτά. Δεν θεωρώ ότι η επιλογή της έγινε με woke κριτήρια, έχει δώσει διαπιστευτήρια. Αλλά ναι, εδώ τα σκάτωσε και θεωρώ πως ήταν πισωγύρισμα για την καριέρα της. Δεν ξέρω αν το wokeness ήρθε για να μείνει (αμφιβάλω, όλα στη ζωή είναι κύκλος, θα περάσει και αυτό όπως πέρασαν τόσα άλλα) αλλά θα πρέπει τώρα στο Hollywood να αρχίζουν να κάνουν ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και να κόβουν όσους δεν κάνουν, γιατί τους χαλάει το όνομα και τους γυρνάει η ιστορία boomerang... Ως πότε θα τους φταίνε οι "τοξικοί" fans (που είναι και το κοινό τους btw και αυτοί που τα ακουμπάνε στην τελική);

Αν είδα καλά στο imdb έχει ένα επεισόδιο εδώ, ένα επεισόδιο εκεί και ένα επεισόδιο παραπέρα. 

Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της, το signature της είναι το obi Wan.... Και από αυτό που βλέπω δεν θέλω να ξαναδώ δουλειά της ακόμα και αν ήταν άντρας καυκάσιος  ξανθός γαλανομάτης. 

Είμαστε δέσμιοι του woke το οποίο προμοταρει η disney, είτε με την μαύρη blue ferry του Πινόκιο είτε με την λατινα Αριελ. Δυστυχώς. Μου έχει δώσει όλα τα φόντα η εταιρία να κρίνω πως δεν πήρε την δουλειά αξιοκρατικά. Το δε αποτέλεσμα με δικαιώνει για τα ανωτέρω. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Η disney δυστυχώς (εκτός όλων των άλλων) έχει πάθει netflix. Την ενδιαφέρει η ποσότητα για να έχει υλικό να συναγωνιστεί το netflix και τις άλλες streaming υπηρεσίες για αυτό και μοιράζει το σίγουρα όχι απεριόριστο budget, όσο κολοσσός και να ναι, σε πολλά projects με σφιχτά timelines ώστε να έχει κάτι να δείξει. Netflix θα λέτε και θα κλαίτε...:P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου άρεσε γενικά το επεισόδιο, κυρίως λόγω Vader.

Spoiler

Τρελή δύναμη ο Vader. Έπαιζε απλά με την Reva, την είχε άνετα και με το ένα χέρι. Αυτό έλειπε να το έκαναν διαφορετικά. Της έδωσε το lightsaber μπας και κάνει τίποτα εναντίον του αλλά @@.  Ήθελε λίγο challenge ο Vader αλλά ήταν υπερβολικά εύκολο.

Θέλω να δω Obi vs Vader αν και από θέμα skills/force ο Vader πιστεύω έχει το πάνω χέρι. Θα πρέπει να παίξει με το μυαλό του ο Obi.

Εκεί που σταμάτησε το πλοίο στον αέρα και μετά που τσάκισε τις πόρτες με force ήταν γαμάτο. Επίσης ήταν ωραίο που έδειχναν flashbacks μεταξύ τους. Αν και σε κάτι σκηνές που έκαναν training μου φάνηκε κάπως διαφορετικό το πρόσωπο του Obi. Stunt double ίσως.

Βέβαια υπήρχαν και κάτι κουλά. Π.χ. όταν μπήκαν μέσα 300 stormtroopers και ήταν στα 2 μέτρα ο Obi και δεν τον πέτυχε κανείς. Οκ έκανε deflect αλλά και πάλι. Επίσης μου φάνηκε ότι μερικοί κωλοβάραγαν. Νταξ no big deal.

Ελπίζω το τελευταίο επεισόδιο να είναι καλύτερο και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...