Vlad27 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Α οκ βγήκε το 5ο ε;; Από ότι φαίνεται θα πετάξω ακόμα 40 λεπτά ζωής στο καλάθι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Βασικά το show είναι τόσο κακό που ούτε οι γνωστοί/άγνωστοι δεν πετάχτηκαν να το υπερασπιστούν με οδοντογλυφίδες και καπάκια. 1
chill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Best Scene Ever Spoiler Και λόγω Flea θα έπρεπε στα credits να κάνανε ένα rock τραγουδάκι ξέρω γω "Dream Of Starwars-ication". Μεγάλη φλόμπα, έχω δει τρία επεισόδια αλλά χτυπάει και το supper mummy στο γέλιο που μου προσφέρει οπότε θα το συνεχίσω. Αν είχα κατεβάσει πειρατικά τα επεισόδια μέχρι την έναρξη του disney+ δεν θα έκανα ετήσια συνδρομή ως αντίδραση. Τουλάχιστον η σειρά του 1993 με την Άριελ την Γοργόνα είναι καταπληκτική και την βλέπω με την κόρη μου. Πολύ περισσότερη αγωνία να βλέπεις την Ούρσουλα να κυνηγάει την Άριελ παρά το γνωστό κυνηγητό του ομπι ουάν !!! Misa jar jar binks πως λείπεις εσύ από αυτό το έπος; BRING MISA BACK!!!! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από chill
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δεν είναι απλά το ότι το σενάριο είναι σαχλό και η κατάληξη προδιαγεγραμμένη. Είναι και η τραγική σκηνοθεσία, που έρχεται να επιβαρρύνει τα πράγματα, με τη δεδομένη δυσκολία πως όταν έχεις ρόλους για παιδιά σε μια σειρά, θέλεις αστέρια, όχι τον αμερικανό Βασιλάκη Καΐλα (που, αντικειμενικά, καλύτερα τα έλεγε...) Ειδικά σε αυτή την τραγελαφική καταδίωξη της πριγκιπέσσας, λες και το κάνουν επίτηδες. Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να σκεφτώ (πέραν της ανερυθρίαστης προχειρότητας/ανικανότητας/χαμηλού -σχετικά- προϋπολογισμού) είναι ότι προσπαθούν να τα κάνουν πιο φιλικά στις μικρότερες ηλικίες... Και πάλι, παιδιά μεγαλωμένα με τόσες παραστάσεις, video games, τηλεοπτικές σειρές, διαρκή πρόσβαση στο διαδίκτυο από την πρώτη στιγμή, είναι αδιανόητο να τα υποτιμάς με τέτοιες "σκηνές δράσης". 2
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, liakinen είπε Με απογοήτευσε και ο Ewan που διάβασε αυτό το σενάριο της πλάκας και δέχτηκε τον ρόλο (ξέρω τα λεφτά θα ήταν πολλά, είναι επαγγελματίας κτλ κτλ). Οτι ακριβώς έγινε και με τον Cavil σε Witcher μεριά που είναι και μέγας φαν των παιχνιδιών υποτίθεται, αλλά και αυτός στο τέλος τον υψηλό μισθό που πήρε κοίταξε πάνω από όλα. Κάτα τα άλλα, άλλη μια φορά που βγαίνουμε κερδισμένοι (σε σειρά Disney/marvel) όσοι περιμένουμε να τελειώσει πρώτα, να δουμε τι ρόλο βαράει,πριν βιαστούμε να την δούμε.
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο Vader σε φάση: Με κουράζεις πολύ παιδάκι, καν' στην άκρη, δεν είσαι κάτι special.🤣 Spoiler Έσπαγε πλάκα, force push χορευτικά Spoiler Γιατι δε χρησιμοποίησαν τεχνολογία de-aging στην σκηνή Anakin - Obi Wan training fight? Και πάλι ένα επεισόδιο με κάποιες διάσπαρτες καλούτσικες ιδέες.... αλλά... ΑΛΛΑ... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από 7nisiotis 2
liakinen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Οτι ακριβώς έγινε και με τον Cavil σε Witcher μεριά που είναι και μέγας φαν των παιχνιδιών υποτίθεται, αλλά και αυτός στο τέλος τον υψηλό μισθό που πήρε κοίταξε πάνω από όλα. Κάτα τα άλλα, άλλη μια φορά που βγαίνουμε κερδισμένοι (σε σειρά Disney/marvel) όσοι περιμένουμε να τελειώσει πρώτα, να δουμε τι ρόλο βαράει,πριν βιαστούμε να την δούμε. Ο Cavil ίσως βασίστηκε στο ότι η σειρά θα έχει μέλλον αν έχει τηλεθέαση (4 τουλάχιστον κύκλους) και θα αυξάνεται το μπάτζετ κτλ. Μιλάω στην αρχή όταν ήταν να υπογράψει. Τώρα την έφαγε και δεν ξέρει πως να την κάνει. Ο Ewan από την άλλη πήγαινε για μία σαιζόν με επεισόδια 35 λεπτών 6 στο σύνολο δηλαδή διάβασμα σεναρίου σε ένα απόγευμα. Για μένα δικαιολογία δεν υπάρχει. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από liakinen 1
KilliK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 ειναι ιδια περιπτωση με Star Trek, δεν τους ενδιαφερει η ποιτητα, αλλα η ποσοτητα. το brand απο μονο του θα πουλησει, και το core fanbase θα μαζευτει να παρακολουθησει τις σειρες, οσο γελοιες και να ειναι. στο τελος της ημερας,ο σκοπος να πουλησουν/διατηρησουν τις streaming συδρομες, θα εχει επιτευχθει. 1
chill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Καλά το Witcher σε σχέση με το kenobi είναι έπος. Κανεναν Native American δεν έχω δει στο kenobi και ανησυχώ. Από τον Lucas φτάσαμε την σκηνοθεσία του sw να ηγείται γυναίκα σχιστοματα με κάτι επεισόδια εδώ και εκεί στην καριέρα της because Disney=woke …..δεν βρίσκω άλλο λόγο. 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Το wokeness δυστυχώς ήρθε για να μείνει. 2
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 56 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το wokeness δυστυχώς ήρθε για να μείνει. Η μετριότητα είναι και γίνεται προεπιλογή. Σε κάθε τομέα. Το έχουμε χιλιοαναφέρει.
Tenshi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Η μετριότητα είναι και γίνεται προεπιλογή. Σε κάθε τομέα. Το έχουμε χιλιοαναφέρει. Με το συμπάθιο,άλλα η μετριότητα δέν είναι (προ)επιλογή. Είναι το άλλοθι του ανίκανου! 2
chrisde Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, chill είπε Καλά το Witcher σε σχέση με το kenobi είναι έπος. Κανεναν Native American δεν έχω δει στο kenobi και ανησυχώ. Από τον Lucas φτάσαμε την σκηνοθεσία του sw να ηγείται γυναίκα σχιστοματα με κάτι επεισόδια εδώ και εκεί στην καριέρα της because Disney=woke …..δεν βρίσκω άλλο λόγο. Την Deborah Chow δεν την λες και τυχάρπαστη. Έχει στο παλμαρέ της επεισόδια από Mandalorian, Better Call Saul, American Gods, Mr.Robot μεταξύ άλλων, δεν τα λες έτσι απλά εδώ και εκεί αυτά. Δεν θεωρώ ότι η επιλογή της έγινε με woke κριτήρια, έχει δώσει διαπιστευτήρια. Αλλά ναι, εδώ τα σκάτωσε και θεωρώ πως ήταν πισωγύρισμα για την καριέρα της. Δεν ξέρω αν το wokeness ήρθε για να μείνει (αμφιβάλω, όλα στη ζωή είναι κύκλος, θα περάσει και αυτό όπως πέρασαν τόσα άλλα) αλλά θα πρέπει τώρα στο Hollywood να αρχίζουν να κάνουν ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και να κόβουν όσους δεν κάνουν, γιατί τους χαλάει το όνομα και τους γυρνάει η ιστορία boomerang... Ως πότε θα τους φταίνε οι "τοξικοί" fans (που είναι και το κοινό τους btw και αυτοί που τα ακουμπάνε στην τελική); Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από chrisde
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Θα τελειώσει όλη αυτή η βλακεία σύντομα. Aμα κάτι τους νοιάζει πάνω από όλα είναι το χρήμα και λογικά έχουν ήδη χασούρα με τόσα flops. Το LOTR θα είναι το τελευταίο καρφί θέλω να πιστεύω.
liakinen Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Θα τελειώσει όλη αυτή η βλακεία σύντομα. Aμα κάτι τους νοιάζει πάνω από όλα είναι το χρήμα και λογικά έχουν ήδη χασούρα με τόσα flops. Το LOTR θα είναι το τελευταίο καρφί θέλω να πιστεύω. Το θέμα είναι, ήμαστε σίγουροι ότι έχουν χασούρα 🤔 Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος για αλλαγή σύντομα 😟
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα