Προς το περιεχόμενο

Obi-Wan Kenobi [ Disney+ / TV series ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 629
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kirileman είπε
Spoiler

Η άλλη γιατί χόρευε break dance γύρω από τον Vader; Προσπαθούσε να τον πεθάνει από τα γέλια; Τι σκατά είδα πάλι;

ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ;;;;  που βάραγε στον αέρα;

Ας δούμε λίγο fan film για να ξεπλύνουμε τα μάτια μας:

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, kirileman said:

Ρε, μήπως είναι παρωδία; Σαν το matrix 4;

Spoiler

Ξαναβάλε να δεις πως ούρλιαζε η Reva όταν έδινε εντολές στους Stormtroopers, πιο παρωδία "αυστηρότητας και δέους" δεν υπάρχει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DeareN είπε

Για πείτε ρε παίδες, το Mandalorian δε το βάζω καν σε σύγκριση το θεωρώ αριστούργημα, σε σχέση με το Bobba Fett το θεωρείτε μέχρι στιγμής καλύτερο ή χειρότερο? Γιατί και του Fett η ιστορία μου άρεσε και ελπίζω να μου αρέσει και αυτή.

Το Mando είναι αριστούργημα συγκριτικά με ότι άλλο SW η Disney έχει ξεράσει από τότε που πήρε τα δικαιώματα. Το Bobba δεν το είδα γιατί κανένας που ξέρω δεν μου είπα καλά λόγια, οποτε είπα να μην σπαστώ. Οποτε δεν ξέρω άμα το Bobba σου προσβάλει την νοημοσύνη κάθε 5 λεπτά όπως αυτή εδώ η γραμμένη από δίχρονο παπάρια. Αν ναι τότε δες το άφοβα.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Thresh είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ξαναβάλε να δεις πως ούρλιαζε η Reva όταν έδινε εντολές στους Stormtroopers, πιο παρωδία "αυστηρότητας και δέους" δεν υπάρχει...

Καλύτερα να βάλω Σασμό να ξαναδω τη γιαγιά Ειρήνη να κλαίει για χιλιοστή φορά πάνω από το μνήμα του Πετρή.

Δημοσ.

Μόλις είδα τα 3 πρώτα επεισόδια..

Βασικά δεν ξέρω αν έχω  το κουράγιο καν να σχολιάσω αυτά που είδα.

Spoiler

Τι να πω για το υπέρτατο fail στο δεύτερο επεισόδιο με το κυνηγητό της Leia που πέρναγε δίπλα τους ένα κοριτσάκι που τρέχει λες και φοραει pumpers? Για τον πιο ίσως αντιπαθητικό χαρακτήρα δίχως απόλυτο νόημα την reva?  Πόσο δύσκολο είναι ρε γαμωτο συτη η Disney να φτιάξει ένα ωραίο δυναμικό γυναικείο χαρακτήρα. Καθάρισε λέμε ολοκληρο grand inquisitor ετσι για πλάκα.

Το ότι η inquisitors είναι χωρίς τα helmet τους γιατί αν δεν δείχνουμε το diversity στους inquisitors που αλλού θα το δείξουμε έχουμε τον άλλον με το τηγάνι στο κεφάλι την απομίμηση του Raiden από το mortal kombat.

Ρε καραμητρο που πας με ολόκληρο Darth Vader  χωρίς το imperial march?   Εξω από εδώ θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε. 

Σχετικά καλός Vader  στο 3 επεισόδιο οκ ενταξει μας τον δείχνει παντοδύναμο ουτε που προσπαθεί στην μάχη με τον obi αν και ο obi είναι για να τον κλαίνε οι ρέγγες μεχρο στιγμής. Βέβαια ολόκληρος Vader δεν μπορούσε να διωξει την φωτιά με την force

Ουφ τα έβγαλα και δεν ηρέμησα η αληθεια ειναι γιατί τωρα περίμενα από μικρό παιδί αυτό το πράγμα αλλά δυστυχώς Disney είναι αυτή. Εδώ θα ημαστε να τα λεμε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μετά και την θέαση του πέμπτου που δεν έχω καν το κουράγιο να σχολιάσω, το μόνο που αξίζει και θα μείνει στην ιστορία γιατί το τέλος δυστυχώς είναι κοντά, είναι η τέλεια φωνή του James Earl Jones στα 91 του. Απλά respect στον κύριο

image.png.44d04a080a1d1bd6d757e02085dc1403.png

Με απογοήτευσε και ο Ewan που διάβασε αυτό το σενάριο της πλάκας και δέχτηκε τον ρόλο (ξέρω τα λεφτά θα ήταν πολλά, είναι επαγγελματίας κτλ κτλ).

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

2 ώρες πριν, liakinen είπε

είναι η τέλεια φωνή του James Earl Jones στα 91 του. Απλά respect στον κύριο

ΑΙ assisted λένε πολλοί.

By the way, δεν έχω γεράσει τόσο ώστε να μην βλέπω, μάλλον το προσέξατε κι εσείς.

Spoiler

spacer.png

Lightsaber prop blooper, οεο. :P

Edit: Spoilers και είναι από τις 3 Ιουνίου, but still fun. ^_^

Spoiler

• Like 1
Δημοσ.

Battle of blackwater σκηνικό; 

Θα κάνει την ανατροπή; Θα ξυπνήσει ο ΟΒΙ και θα είναι όλα ένα όνειρο ωσάν σειρά του Χριστόφορου;

Δημοσ.

Πρέπει να προσπαθούν με κάθε νέο κεφάλαιο (ανεξάρτητα χρονολογικής περιόδου που αναφέρεται) να φαίνονται τα προηγούμενα ως αριστουργήματα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Τα 7-8-9 έκαναν τα 1-2-3 να φαντάζουν έπη.

Αυτό τώρα, σε κάνει να συμπαθείς (οκ, να μη σιχαίνεσαι) τα 7-8-9.

Το R1 ξέφυγε από τον κανόνα (προσωπική άποψη).

Φοβάμαι για τη συνέχεια...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...