liakinen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 40 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα μαζί με τους τίτλους τέλους το 5 😕
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Cringefest ή μόνο εγώ? 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ep. VI - The Disney Strikes Back Spoiler Ήθελαν περισσότερο make-up στην μονομαχία, είναι με τα ρούχα από episode II και φαίνεται ότι είναι πολύ μεγαλύτεροι. Grand Inquisitor Reva. Μα φυσικά. Ευτυχώς που υπάρχει η Tala για να δίνει τα life lessons στον Obi-Wan. Τι ξέρει αυτός από πολέμους; Ένας απλός στρατηγός στους Clone Wars ήταν. Η μεγάλη αποκάλυψη που όλοι ξέραμε. Οh...wow, και τώρα μας λέει ότι θέλει και εκδίκηση. REVA IS A GOOD PERSON, SEE? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ JEDI ΣΑΝ INQUISITOR - DISNEY. Mega-sigh. Tala's hand to hand 'combat' always wins vs Stormtrooper armor. Και πέθανε και σαν ηρωίδα με τον Kenobi να φωνάζει λες και την ήξερε χρόνια. 'You're not bringing him to me. I'm bringing him to you". Γιατί είμαι πολύ άχρηστος Reva για να κάνω κάτι. Φάε εσύ τον Vader. Δεν έχω δει τον Vader να περπατάει τόσο γρήγορα ποτέ. Στην τουαλέτα πάει; Α, έτσι απλά κόβουμε τους ιούς από τα μηχανήματα. Τι, δεν είναι ιός; Και γιατί ήταν κόκκινα τα μάτια σαν corrupt--nevermind, this show makes no sense anyways. Sit. The F___. Down. Μα ναι, είχαμε 2 transports και το δεύτερο κρυβόταν τοση ώρα λίγο πιο εκεί χωρίς να το βλέπουμε στην άλλη σκηνή...What...How...Να πάω στο /r/StarWars να λένε άλλο ένα 10/10 και ό,τι καλύτερο έχουν δει ποτέ; Όπως προείπα, θα ήταν πολύ καλύτερη η μονομαχία αν δεν φαινόταν η ηλικία τους τόσο. Α, τώρα πάλι κάνει καλά την Reva με Force push και τέτοια, αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει το 2ο transport πριν λίγο...Περίμενε να κάνει cooldown η Force bar. Επίσης, Vader...DODGING... XD Ok, και λέγαμε αν τελικά θα ζούσε ο GI, αφού πρέπει να εμφανιστεί στο SW: Rebels. O Obi-Wan δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό ούτε στο στόμα του, ούτε στην τσέπη του. Oh, shit. Μην μας κάνετε αλήθεια και αυτό το leak... Ε οκ, τι περιμένουμε. Όλοι της Original Trilogy ήταν αποτυχίες στο τέλος. - Disney. Κρίμα για όσους περίμεναν hyped το show. Edit: Ωραίο comment από αλλού: Spoiler Αναφορά σε κείμενο Imagine if each episode of Obi Wan contained flashbacks of him teaching different lessons to Anakin, and then showing how each one applied to each different episode... Tell a story taking place now, yet also fleshing out some moments between them... ya know, really flesh out the relationship between the two of them... But then there wouldn't be room for Reva. 2 2
Kostasspil Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Φτωχό κι αδύναμο το plot twist ο Θεός να το κάνει 1
Diinekis21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Πόσο γρήγορα το ωωωωω Spoiler έγινε ωω να σου γα-ργαλήσω; Κρίμα. 1
Diinekis21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, liakinen είπε 40 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα μαζί με τους τίτλους τέλους το 5 😕
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Πόσο γρήγορα το ωωωωω Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου έγινε ωω να σου γα-ργαλήσω; Κρίμα. Έτσι για να θυμηθoύμε πώς ήταν και ακουγόταν στο Ep. II. Spoiler
majnun Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 To show ειναι τραγικό και το λέω μπορώντας να αντέξω τα prequels. Αλλά το παρόν thread είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει τόσα χρόνια στο insomnia. Οπότε άξιζε να βγει τόσο π@#@ιά, για να γελάω εδώ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Jfc, ούτε αν επιζήσεις το Event Horizon δεν βλέπετε. Είδα 2-3 video από αυτούς για να ξεχαστώ λίγο. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλά τέτοιο fight δεν είδαμε ούτε στην 2η τριλογία.. 1
DeareN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Πφφφ, περιμένω να βγουν όλα τα επισόδεια για να το πιάσω και έχω ξενερώσει με αυτά που διαβάζω... Για πείτε ρε παίδες, το Mandalorian δε το βάζω καν σε σύγκριση το θεωρώ αριστούργημα, σε σχέση με το Bobba Fett το θεωρείτε μέχρι στιγμής καλύτερο ή χειρότερο? Γιατί και του Fett η ιστορία μου άρεσε και ελπίζω να μου αρέσει και αυτή.
kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Spoiler Η άλλη γιατί χόρευε break dance γύρω από τον Vader; Προσπαθούσε να τον πεθάνει από τα γέλια; Τι σκατά είδα πάλι;
tsoukalasKaminia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 πράγματα μου κάνουν εντύπωση. Το ένα είναι που δεν σέβονται τους φαν και είναι σαν να τους βρίζουν σχεδόν. Και το δεύτερο, είναι τόσο ανίκανοι να βγάλουν ένα καλό σενάριο? Για φαντασία μιλάμε και το θεωρώ πιο εύκολο να πατήσουν στο παρελθόν που είναι επιστημονική φαντασία.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα