Προς το περιεχόμενο

Obi-Wan Kenobi [ Disney+ / TV series ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νόμιζα ότι η παιδική εργασία είναι απαγορευμένη στις ΗΠΑ.

Ντροπή τους εκεί στη Disney να βάζουν εξάχρονα παιδάκια να γράφουν σενάρια και να σκηνοθετούν επεισόδια  μέρα νύχτα .

• Like 1
  • Απαντ. 629
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Σχόλια στο yt?! Από το imdb μάλλον δεν πέρασες μια βόλτα.

Καλα εδω στο imdb η παρωδια της τριτης τριλογιας τους star wars ειχε καλες βαθμολογιες.Δεν το εχω σαν μετρο,ο καθε τυχαρπαστος βαθμολογει.

Προσωπικα ειμαι αρνητικος σε οποιαδηποτε σειρα (κ οχι ταινια) εχει να κανει με τοσο σημαντικους ''κοσμους".Η υπερπροβολη των χαρακτηρων που ειναι λογικο να γινεται σε μια σειρα συνηθως τους καταστρεφει κ χανεται το ολο feeling.Ο μονος λογος που τις βλεπω ειναι σαν ντοκιμαντερ ας το πουμε,να δω με τα τωρινα μεσα πως τους προβαλεις κτλ.Οποτε εχω κ τις αντιστοιχeς προσδοκιες (χαμηλες) οποτε δυσκολα κ απογοητευομαι.Ενας απ τους λογους πχ που ο Vader ειναι τοσο μυθικη μορφη ειναι οτι πρακτικα εμφανιζεται ΕΛΑΧΙΣΤΑ.Στην original τριλογια εχει screen on time 40 κατι λεπτα,δηλαδη ενα τεταρτο!!!! ανα ταινια.To Μανδαλοριαν πετυχε τοσο γιατι ηταν κατι πολυ low profile ,το επιμεληθηκε ο μεγιστος Φαβρο κ κανεις δεν ειχε τις απαιτησεις που εχει με το Κενομπι.Eιναι σαν να λεμε Κενομπι-Vader(Ρεαλ)- Μαντο(Βυζαντας Μεγαρων)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alimentas είπε

Καλα εδω στο imdb η παρωδια της τριτης τριλογιας τους star wars ειχε καλες βαθμολογιες.Δεν το εχω σαν μετρο,ο καθε τυχαρπαστος βαθμολογει.

Εννοεί τα reviews στο imdb που δίνουν πάτο. 

Το ίδιο και το rottentomatoes, και μόλις εμφανίστηκαν βίντεο ότι είχε 50% η σειρά, εμφανίστηκε δια μαγείας μία ροή από υψηλές βαθμολογίες για να την σηκώσουν.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι καλά που ισχύει ο κινηματογραφικός κανόνας που λέει ότι, αν ανατινάξεις το κοντρόλ μιας κλειστής πόρτας αυτή ανοίγει. Γιατί ακόμα εκεί θα ήταν.
52036482_Screenshot2022-06-04191739.png.26d94a347e2044f9996f187cb824b402.png

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πάλι καλά που ισχύει ο κινηματογραφικός κανόνας που λέει ότι, αν ανατινάξεις το κοντρόλ μιας κλειστής πόρτας αυτή ανοίγει. Γιατί ακόμα εκεί θα ήταν.
52036482_Screenshot2022-06-04191739.png.26d94a347e2044f9996f187cb824b402.png

Καλά το common sense λείπει  γενικότερα στα Disney Wars

Επεξ/σία από Helionar
  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Παρολαυτα, επιβλητικη η φωνη του Earl Jones. 91 ο πστς και ακομα σου (μου) προκαλει το ιδιο δεος με την ταινια του 77 

οι κινησεις του νεου darth παντως δεν εχουν την ιδια επιβλητικότητα και ηρεμια που ειδαμε στο IV
... εδω πχ εχει αποτομα τιναγματα απο την καρεκλα , αποτομο βαδισμα ...

17 ώρες πριν, fasttam είπε

Νόμιζα ότι η παιδική εργασία είναι απαγορευμένη στις ΗΠΑ.

Ντροπή τους εκεί στη Disney να βάζουν εξάχρονα παιδάκια να γράφουν σενάρια και να σκηνοθετούν επεισόδια  μέρα νύχτα .

λογικα βαλανε τους γονεις της να κανουν τους παραγωγους ... 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Apoll είπε

Υπάρχουν 3 εκδόσεις της original τριλογίας. Η έκδοση του 1976-82, η έκδοση του 1996-7 και η έκδοση 2005-7.

Οι εκδόσεις 96-97 & 05-07 ανήκουν στην Disney (και είναι αυτές που θα βρεις στην διανομή πλέον), του 76-82 στον Λούκας όπου έχει και τα δικαιώματα στους χαρακτήρες και τα royalties. Στην πρώτη ταινία η Fox είχε τα δικαιώματα στην ταινία, ΟΧΙ όμως στους χαρακτήρες και την ιστορία. Δεν μπορούσαν να φτιάξουν άλλο Star Wars βασικά. 

Ποτέ δεν ήταν χαζός ο Λούκας. Μην ξεχνάς εξαγόρασε την Φίσερ από τα δικαιώματα της εμφάνισής της για "ένα κομμάτι ψωμί" εν αντιθέσει με τους άλλους που δεν δέχτηκαν και έβγαλαν εκατομμύρια. 

εχεις μπερδεψει τη lucasfilm με το lucas...απο τη στιγμη που πουλησε τη lucasfilms στη disney, ολα τα δικαιωματα που κατειχε περασαν στη ντισνει, δεν εχει καμια απολυτως αναμιξη στο franchise, οποτε η ντισνει με την εξαγορα της φοξ, ελεγχει ολοκληρωτικα το franchise.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2022 στις 12:25 ΠΜ, Skywalker333 είπε

Δεν εχω ακουσει οτι ο Lucas εχει κρατησει καποιο δικαιωμα, ξερω μονο οτι εχει παρει μετοχες απο την Disney για την εξαγορα και οτι περνει dividents απο εκει.

Δεν έχει divs η Disney από το 20 (από κορωνοϊό) κι έπειτα και ούτε πρόκειται να ξαναδώσει σύντομα. Σίγουρα όχι πριν την εδραίωση του Disney+ & την επιστροφή των πάρκων για τα καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, ghostrider said:

οι κινησεις του νεου darth παντως δεν εχουν την ιδια επιβλητικότητα και ηρεμια που ειδαμε στο IV
... εδω πχ εχει αποτομα τιναγματα απο την καρεκλα , αποτομο βαδισμα ...

Πέραν του γεγονότος ότι είναι άλλος ο ηθοποιός, οπότε είναι λογικό να έχει διαφορετικές κινήσεις, ο Vader που βλέπουμε εδώ είναι και νεότερος απ' αυτόν του A New Hope.

That being said, η συνολική παρουσίασή του νομίζω είναι πολύ downplayed. Ναι μεν 

Spoiler

τον έδειξε να σπάει το λαιμό του μικρού

αλλά αν κάποιος τον βλέπει για 1η φορά, δεν μπορεί να αντιληφθεί για πόσο σημαντικό χαρακτήρα μιλάμε. Στο Ep IV, με το που σκάει μύτη το καταλαβαίνεις ότι αυτός κάτι είναι, στο έβγαζε η παρουσία του.

Επεξ/σία από Kostasspil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...