baiosss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, ciyo είπε επειδη ξεκίνησε σαν budget king και τωρα πουλαει σε τιμες samsung και premium λες και δεν ειναι κινεζια Και η Huawei έτσι δεν ξεκίνησε; Και σε τι είναι κινεζια με την κακή έννοια της λέξης; Στην καλύτερη υποστήριξη που προσφέρει μετά τα Pixels, στο service της που είναι καλύτερο και από τα εγχώρια, η στις πολύ ποιοτικές συσκευές που προσφέρει και είναι μερικά επίπεδα πιο πάνω από κάτι άλλες; (Ονόματα δε λέμε) 2
awhite Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Η νέα γενιά αγοράζει ~7 ίντσες κινητά και την βγάζει μια χαρά, που θα βάλει 55άρα τηλεόραση όταν μένει σε ένα δωμάτιο 3x4 ; Όταν βγάλουν κάτι για το υπόλοιπου 80% των καταναλωτών (και λίγο μπορεί να λέω) να το θεωρήσω είδηση.
EuphangeL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, ciyo είπε επειδη ξεκίνησε σαν budget king και τωρα πουλαει σε τιμες samsung και premium λες και δεν ειναι κινεζια Ενδεικτικά έχεις πρώτη της χρονιά με τις πρώτες της τιμές και τελευταία χρονιά με τις τελευταίες τιμές της;
sm4rt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, ciyo είπε επειδη ξεκίνησε σαν budget king και τωρα πουλαει σε τιμες samsung και premium λες και δεν ειναι κινεζια Εγώ θα μιλήσω τελειως αντικειμενικα, ειχα παρει το oneplus 1 275€, πολυ καλη τιμη με βαση αυτα που προσεφερε τοτε, ωστοσο θα ελεγα πως με ειχε απογοητευσει το touch του. Μετα ειχα παρει διαφορες ναυαρχιδες στα χερια μου xiaomi mi5, meizu pro 5, galaxy s7 ωσπου εφτασα στο oneplus 5 ξανα, παιδια χωρις υπερβολη ενθουσιαστηκα απολα πλην της καμερας που ηταν απλα καλη. Μετα πηρα το oneplus 6T, εξισου αψογο σε ολα, ταχυτητα, κολληματα, ανοιγμα εφαρμογων, κρασαρισματα μηδεν, καλύτερη σαφως κάμερα απο το 5αρι, ολα απλα τελεια, μετα απο 4 μήνες ειπα να παω σε s10+ το οποιο το χω 5 μήνες τώρα. Ειναί πολύ καλό αλλα δε με εντυπωσιαζει τοσο, εχει καλύτερη οθόνη και κάμερα απο το 6Τ, αλλά έχει φαει κανα δυο κρασαρίσματα, έχει θεματάκια με το wifi, τρώει κάποια freeze και το δακτυλικο και το face recogn μαλακιζεται αρκετα. Ομως είναι πιο εντυπωσιακο απο το 6Τ σαν κατασκευη με το νικελ που έχει, χωρίς να έχω δει απο κοντα το oneplus 7 με τα 90hz και τη full screen. Να τονίσω οτι δεν εχω παρει ποτε iphone οποτε δε ξερω τι παιζει σε συγκριση με αυτο. Tο s10+ ξεκίνησε απο 1040€ το oneplus 7 pro απο 750€ και το 6Τ απο 630€, 400€ κάτω για ένα κινητό που για τη δική μου αρκετά έντονη χρήση ήταν πιο stable. Ειλικρινα αυτο που θεωρώ οτί πλήρωσα στο s10+ ειναι το brand που προφανώς και αυτό αξίζει αρκετα δε το λέω αρνητικά. Ομως αν κάποιον δε τον ενδιαφέρει το brand τοτε θα έπρεπε να διαλέξει oneplus ανετα. Εκτός αν περιμένει 5-6 μήνες να πέσει η τιμή, όπως τώρα που το s10+ εχει φτασει στα 650€
baiosss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sm4rt είπε Εγώ θα μιλήσω τελειως αντικειμενικα, ειχα παρει το oneplus 1 275€, πολυ καλη τιμη με βαση αυτα που προσεφερε τοτε, ωστοσο θα ελεγα πως με ειχε απογοητευσει το touch του. Μετα ειχα παρει διαφορες ναυαρχιδες στα χερια μου xiaomi mi5, meizu pro 5, galaxy s7 ωσπου εφτασα στο oneplus 5 ξανα, παιδια χωρις υπερβολη ενθουσιαστηκα απολα πλην της καμερας που ηταν απλα καλη. Μετα πηρα το oneplus 6T, εξισου αψογο σε ολα, ταχυτητα, κολληματα, ανοιγμα εφαρμογων, κρασαρισματα μηδεν, καλύτερη σαφως κάμερα απο το 5αρι, ολα απλα τελεια, μετα απο 4 μήνες ειπα να παω σε s10+ το οποιο το χω 5 μήνες τώρα. Ειναί πολύ καλό αλλα δε με εντυπωσιαζει τοσο, εχει καλύτερη οθόνη και κάμερα απο το 6Τ, αλλά έχει φαει κανα δυο κρασαρίσματα, έχει θεματάκια με το wifi, τρώει κάποια freeze και το δακτυλικο και το face recogn μαλακιζεται αρκετα. Ομως είναι πιο εντυπωσιακο απο το 6Τ σαν κατασκευη με το νικελ που έχει, χωρίς να έχω δει απο κοντα το oneplus 7 με τα 90hz και τη full screen. Να τονίσω οτι δεν εχω παρει ποτε iphone οποτε δε ξερω τι παιζει σε συγκριση με αυτο. Tο s10+ ξεκίνησε απο 1040€ το oneplus 7 pro απο 750€ και το 6Τ απο 630€, 400€ κάτω για ένα κινητό που για τη δική μου αρκετά έντονη χρήση ήταν πιο stable. Ειλικρινα αυτο που θεωρώ οτί πλήρωσα στο s10+ ειναι το brand που προφανώς και αυτό αξίζει αρκετα δε το λέω αρνητικά. Ομως αν κάποιον δε τον ενδιαφέρει το brand τοτε θα έπρεπε να διαλέξει oneplus ανετα. Εκτός αν περιμένει 5-6 μήνες να πέσει η τιμή, όπως τώρα που το s10+ εχει φτασει στα 650€ Οι οθόνες και το touch ήταν πάντα ένα πρόβλημα στα OnePlus. Υπήρχε ένα σχετικό touch latency στα περισσότερα μοντέλα της, μέχρι πρόσφατα. Συν το γεγονός ότι οι amoled οθόνες που χρησιμοποιούσε η εταιρεία, ήταν πάντα 2 και 3 γενιές πίσω από αυτές της Samsung. Για αυτό φυσικά και οι τιμές τους ήταν χαμηλές. Τώρα με το 7 Pro τουλάχιστον, η OnePlus ανέβασε πολύ υψηλότερα τον πήχη. Και η οθόνη είναι πλέον οθόνη κανονικής ναυαρχίδας, χωρίς προβλήματα στο touch, καταπληκτικά χρώματα και γωνίες θέασης, συν τα 90Hz που είναι άλλο να το λες και άλλο να το δουλεύεις. Και στα 60Hz βέβαια πάλι smooth είναι. Ηχεία stereo με πολύ καλή ποιότητα ήχου, δόνηση επίσης ένα μελανό σημείο που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα της και την βελτίωσε πολύ στο 7 Pro, κάμερα ισάξια με τις top ναυαρχίδες της αγοράς και όχι απλά καλή όπως πριν και γενικά μια συσκευή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ναυαρχίδες του χιλιαρικου και των 1400 ευρώ. Εκτός ίσως από κάνα δυο πραγματακια που λείπουν και δεν είναι απαραίτητα σε όλους. Καλά για λογισμικό δεν μιλάω. Ίσως ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω στο Android στρατόπεδο και με υποστήριξη που δεν προσφέρει κανείς άλλος, εκτός των Pixels και το κατώτερο smartphone της Essential PH-1. On topic τωρα, εάν ενδιαφερόμουν ποτέ για smart TV της OnePlus, προσωπικά θα περίμενα κάποια χρόνια ακόμα μέχρι να βγάλει κάτι καλύτερο και πιο τελειοποιημένο. Και πιο πολύ θα την έπαιρνα για την καλή συνεργασία που θα είχε με το αντίστοιχο OnePlus smartphone. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από baiosss
sm4rt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, baiosss είπε Οι οθόνες και το touch ήταν πάντα ένα πρόβλημα στα OnePlus. Υπήρχε ένα σχετικό touch latency στα περισσότερα μοντέλα της, μέχρι πρόσφατα. Συν το γεγονός ότι οι amoled οθόνες που χρησιμοποιούσε η εταιρεία, ήταν πάντα 2 και 3 γενιές πίσω από αυτές της Samsung. Για αυτό φυσικά και οι τιμές τους ήταν χαμηλές. Τώρα με το 7 Pro τουλάχιστον, η OnePlus ανέβασε πολύ υψηλότερα τον πήχη. Και η οθόνη είναι πλέον οθόνη κανονικής ναυαρχίδας, χωρίς προβλήματα στο touch, καταπληκτικά χρώματα και γωνίες θέασης, συν τα 90Hz που είναι άλλο να το λες και άλλο να το δουλεύεις. Και στα 60Hz βέβαια πάλι smooth είναι. Ηχεία stereo με πολύ καλή ποιότητα ήχου, δόνηση επίσης ένα μελανό σημείο που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα της και την βελτίωσε πολύ στο 7 Pro, κάμερα ισάξια με τις top ναυαρχίδες της αγοράς και όχι απλά καλή όπως πριν και γενικά μια συσκευή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ναυαρχίδες του χιλιαρικου και των 1400 ευρώ. Εκτός ίσως από κάνα δυο πραγματακια που λείπουν και δεν είναι απαραίτητα σε όλους. Καλά για λογισμικό δεν μιλάω. Ίσως ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω στο Android στρατόπεδο και με υποστήριξη που δεν προσφέρει κανείς άλλος, εκτός των Pixels και το κατώτερο smartphone της Essential PH-1. On topic τωρα, εάν ενδιαφερόμουν ποτέ για smart TV της OnePlus, προσωπικά θα περίμενα κάποια χρόνια ακόμα μέχρι να βγάλει κάτι καλύτερο και πιο τελειοποιημένο. Και πιο πολύ θα την έπαιρνα για την καλή συνεργασία που θα είχε με το αντίστοιχο OnePlus smartphone. Το χει κάποιο καταστημα live εδω Ελλαδα αυτο το κινητο?
baiosss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, sm4rt είπε Το χει κάποιο καταστημα live εδω Ελλαδα αυτο το κινητο? Η wind το έφερε υποτίθεται επίσημα αλλά 150 ευρώ ακριβότερο. Δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις σε αυτούς μιας και δεν έχω πατήσει σε κατάστημα wind εδώ και πολλά χρόνια.
yanyul Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Παιδιά, θεωρώ ότι να αγοράζεις την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας ένα καινούριο μοντέλο από μία εταιρία που ποτέ δεν έχει ξανασχοληθεί με τηλεοράσεις, είναι το λιγότερο βλακεία. Σίγουρα θα βγουν κάποιες παιδικές αρρώστιες, κάποια προβληματάκια, τα οποία τα αποφεύγεις μόνο με εμπειρία. Περιμένεις κάνα χρόνο, βλέπεις πόσο καλή είναι η συσκευή, αν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και μετά αν θέλεις, την αγοράζεις. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες συσκευές. Θυμάστε που είχε βγει ένα ακριβό μοντέλο της Samsung που είχε πρόβλημα με την μπαταρία της; Μετά από κάποιο διάστημα αφού είδαν τι πρόβλημα υπάρχει, το είχαν λύσει. Και μιλάμε για Samsung, όχι για μια εταιρία που πριν 5 χρόνια δεν την ήξερε ούτε στην Κίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα