Στράτος Κοντογιάννης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι κάπου στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου να πάρω καινούριο κινητό. Έρχομαι από Nokia 7 plus και αναρωτιέμαι αν αξίζει το Samsung galaxy s10e στα 478€ που το βρήκα τώρα στο Σκρούτζ. Μπορεί κάποιος από προσωπική εμπειρία να μου πει την άποψή του; Λόγω του exynos που έχει στην Ευρώπη δεν ακούω και τα καλύτερα από άποψη μπαταρίας ισχύει; Επίσης υπάρχει περίπτωση (επειδή είναι καινούργιο το τηλέφωνο) να πέσει η τιμή του στο black Friday; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μισο λεπτο να μυρισουμε τα νυχια μας αν θα πεσει η τιμη του στο black friday.... Το εχουμε πει 100φορες.Ανοιγουμε θεματα μονο οταν προκειται για αμεση αγορα. Το πως θα ειναι η αγορα και τι θα μπει σε εκπτωση σε 4μηνες δεν γινεται να το γνωριζουμε. Πηγαινε σε ενα πωλητη μιας αλυσιδας και πες του''ηθελα να ρωτησω αν το s10e θα πεσει στο black friday και ποσο''. Η απαντηση που θα παρεις ειναι''που θες να ξερω ανθρωπε μου?''. 1
Στράτος Κοντογιάννης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σίγουρα μπορείς να απαντήσεις με πιο ωραίο τρόπο. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις πτώσεις των τιμών και τι γίνεται στο black Friday, και το σημαντικότερο είναι (όπως λέει και ο τίτλος) αν αξίζει το τηλέφωνο! Εσύ απλά ήθελες να κράξεις απ' ότι φαίνεται και έχασες το νόημα... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις! Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από Στράτος Κοντογιάννης
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Στράτος Κοντογιάννης είπε Σίγουρα μπορείς να απαντήσεις με πιο ωραίο τρόπο. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις πτώσεις των τιμών και τι γίνεται στο black Friday, και το σημαντικότερο είναι (όπως λέει και ο τίτλος) αν αξίζει το τηλέφωνο! Εσύ απλά ήθελες να κράξεις απ' ότι φαίνεται και έχασες το νόημα... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις! Εισαι 1χρονο απο οτι βλεπω στο forum σχεδον,αρα οχι δεν εισαι καινουργιος. Παρολα αυτα εστω οτι δεν γνωριζεις τι παιζει με τις τιμες και ρωτας για τωρα,αν δεν γνωριζουμε καποια βασικα πραγματα για τις απαιτησεις και το budget σου,πως ακριβως περιμενεις να σου απαντησουμε με σιγουρια? Αξιζει σε σχεση με τι αλλο και μεχρι ποια χρηματα? Επειδη εγω εχασα το νοημα κατα τα αλλα. Και επειδη σου κακοφαινονται ολα αυτα που λεω,δες για παραδειγμα πως ειναι ο σωστος τροπος για να ρωτησει καποιος για αγορα κινητου Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από Fulgore
Στράτος Κοντογιάννης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Ναι σωστό το ότι είμαι ένα χρόνο τώρα αλλά το είχα κάνει μόνο για μια ερώτηση και δεν ασχολήθηκα ξανά! Ας το πάμε από την αρχή λοιπόν! Έχω 500€ σκέφτομαι να πάρω ένα τηλέφωνο το οποίο να έχει όλο το πακέτο μπαταρία, επεξεργαστή, κάμερες και τα λοιπά. Ξέρω ότι το s10e είναι μια πολύ ικανή συσκευή, αλλά ακούω ότι έχει προβλήματα με την μπαταρία του λόγω του exynos CPU. Θέλω να ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το ποσό και αν όντως έχει θέμα η μπαταρία. Όσο για το black Friday δε γνωρίζω και πολλά και θεώρησα ότι κάποιος που το έχει ψάξει λίγο το θέμα θα ήξερε κάτι παραπάνω από εμένα για τις πτώσεις των τιμών (π.χ. πόσο έπεσαν το s9 και το s8 στα αντίστοιχα black Friday) και να κάνω μια υπόθεση έτσι ώστε να έχω ένα λόγω να περιμένω και να μη βιαστώ! Ευχαριστώ!
xgol Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Κανενα προβλημα με τη μπαταρία. Προχωρα αφοβα. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Στράτος Κοντογιάννης είπε Ναι σωστό το ότι είμαι ένα χρόνο τώρα αλλά το είχα κάνει μόνο για μια ερώτηση και δεν ασχολήθηκα ξανά! Ας το πάμε από την αρχή λοιπόν! Έχω 500€ σκέφτομαι να πάρω ένα τηλέφωνο το οποίο να έχει όλο το πακέτο μπαταρία, επεξεργαστή, κάμερες και τα λοιπά. Ξέρω ότι το s10e είναι μια πολύ ικανή συσκευή, αλλά ακούω ότι έχει προβλήματα με την μπαταρία του λόγω του exynos CPU. Θέλω να ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το ποσό και αν όντως έχει θέμα η μπαταρία. Τα λεφτα του τα αξιζει αλλα οχι για την αυτονομια που εχει η οποια ειναι μια χαρα για compact συσκευη.Μαλιστα συμφωνα με το Gsmarena το S10e εχει καλυτερη αυτονομια απο το απλο S10. Αν σε ενδιαφερει η αυτονομια,ο επεξεργαστης και οι καμερες τοτε προφανως η καλυτερη προταση ειναι το Mate20pro με τεραστια διαφορα. 1 1
xgol Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, Fulgore είπε Τα λεφτα του τα αξιζει αλλα οχι για την αυτονομια που εχει η οποια ειναι μια χαρα για compact συσκευη.Μαλιστα συμφωνα με το Gsmarena το S10e εχει καλυτερη αυτονομια απο το απλο S10. Αν σε ενδιαφερει η αυτονομια,ο επεξεργαστης και οι καμερες τοτε προφανως η καλυτερη προταση ειναι το Mate20pro με τεραστια διαφορα. Ο επεξεργαστής του mate20 με την αναλυση του mate20 υπερτερούν δηλαδη? Link υπάρχει?
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, xgol είπε Ο επεξεργαστής του mate20 με την αναλυση του mate20 υπερτερούν δηλαδη? Link υπάρχει? Τι εννοεις αν ο επεξεργαστης του mate20pro με την αναλυση του αν υπερτερουν? Εχει αναλυση μεγαλυτερη απο το S10e και ο επεξεργαστης του σε απολυτα νουμερα μπορει να ειναι ενα 10% πισω ξερω γω,αλλα ο μεσος χρηστης δεν θα το καταλαβει αυτο. Εγω εγραψα πιο πανω οτι το mate20pro καλυπτει περισσοτερο ολο το πακετο που κοιταζει ο αλλος.
xgol Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Τι εννοεις αν ο επεξεργαστης του mate20pro με την αναλυση του αν υπερτερουν? Εχει αναλυση μεγαλυτερη απο το S10e και ο επεξεργαστης του σε απολυτα νουμερα μπορει να ειναι ενα 10% πισω ξερω γω,αλλα ο μεσος χρηστης δεν θα το καταλαβει αυτο. Εγω εγραψα πιο πανω οτι το mate20pro καλυπτει περισσοτερο ολο το πακετο που κοιταζει ο αλλος. Μπορεις να ξαναδιαβασεις τι εγραψες για τον επεξεργαστή συγκεκριμένα? 1
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/8/2019 στις 12:57 ΠΜ, Στράτος Κοντογιάννης είπε σκέφτομαι να πάρω ένα τηλέφωνο το οποίο να έχει όλο το πακέτο μπαταρία, επεξεργαστή, κάμερες και τα λοιπά. Θέλω να ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το ποσό και αν όντως έχει θέμα η μπαταρία. Οταν ο αλλος σου μιλαει για ολο το πακετο και τονιζει την μπαταρια,που ακριβως κολλαει ο επεξεργαστης συγκεκριμενα? Βλεπουμε τι γραφει/ζηταει ο αλλος? Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Fulgore 1
duende Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 εχει τις επιδοσεις των αδερφων μοντελων αλλα σε πιο μικρες διαστασεις και χωρις κυρτη οθονη (που ειναι πονοκεφαλος για πολλους). για μενα το καλυτερο "compact" κινητο στην αγορα αυτη τη στιγμη 1
mpeliaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Πάρε mate 20 pro για μένα. Και θα σου μείνουν και ρέστα. Το έχω μια βδομάδα και έχω πάθει πλάκα. Για μένα ή πας σε s10+και τα σκας η πας σε κάτι άλλο. Προσωπική άποψη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα