CheOnWeb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 hour ago, fotisman78 said: εχει usb σαν του φορτιστη android σε usb 2.0 Μήπως παραείναι παλιός, μικρός και αργός για να ασχοληθείς άλλο; (Εφόσον δεν είναι θέμα MBP φυσικά). 1
atheatos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Αν και συμφωνω με το Che, αν θες να προσπαθησεις υπαρχει η λυση του Υ. https://www.skroutz.gr/s/3196100/DeLock-2x-USB-A-male-USB-A-female-65306.html Αλλα πρεπει να συνδεσεις το δευτερο USB σε ενα φορτιστή.
CheOnWeb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 39 minutes ago, atheatos said: Αν και συμφωνω με το Che, αν θες να προσπαθησεις υπαρχει η λυση του Υ. https://www.skroutz.gr/s/3196100/DeLock-2x-USB-A-male-USB-A-female-65306.html Αλλα πρεπει να συνδεσεις το δευτερο USB σε ενα φορτιστή. Αν κατάλαβα καλά, ο δίσκος είναι mini usb. Θα του έκανε κάτι τέτοιο; https://www.e-photoshop.gr/usb2.0-2xa-5pin-mini-1m.html Φορτιστή εννοείς τον κλασικό που έχουμε για τα τηλέφωνα, έτσι;
atheatos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αν κατάλαβα καλά, ο δίσκος είναι mini usb. Θα του έκανε κάτι τέτοιο; https://www.e-photoshop.gr/usb2.0-2xa-5pin-mini-1m.html Φορτιστή εννοείς τον κλασικό που έχουμε για τα τηλέφωνα, έτσι; Σωστα μονο που καταλαβα οτι εχει micro usb.
CheOnWeb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 minute ago, atheatos said: Σωστα μονο που καταλαβα οτι εχει micro usb. Μπορεί να είναι και micro. Δεν ξέρω από Android.phones
fotisman78 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 τελικα ηταν θεμα usb adapter. Αγορασα ενα σετ της aukey, εκανα και μια νεα διαμορφωση και ολα καλα τωρα!!!
SpectralQ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Στις 31/8/2019 στις 1:52 ΜΜ, fotisman78 είπε τελικα ηταν θεμα usb adapter. Αγορασα ενα σετ της aukey, εκανα και μια νεα διαμορφωση και ολα καλα τωρα!!! Με ποιά άλλα hub/adaptors είχατε επιτυχυμένη σύνδεση εξωτερικού δίσκου USB-3; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Εξωτερικός δίσκος ExFat (καινούργιος) που τον αναγνωρίζει μια χαρά το παλίο iMac αλλά όταν τον συνδέω με αντάπτορα στο Macbook ενώ παίρνει ρεύμα δεν φαίνεται όυτε στο disk utility ούτε πουθενά. Ο αντάπτορας λειτουργεί κανονικά με στικάκια αλλά όποιον εξωτερικό δίσκο και να έχω συνδέσει δεν τον διαβάζει το Macbook (έχω και άλλον NTFS + Paragon αλλά τίποτα). Πριν πάω σε λύση hub, που ελπίζω να δουλέψει, αναρωτιόμουν μήπως το θέμα είναι ότι οτι ο σκληρός δεν παίρνει αρκετή τροφοδοσία και μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης;
fotisman78 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, SpectralQ είπε Με ποιά άλλα hub/adaptors είχατε επιτυχυμένη σύνδεση εξωτερικού δίσκου USB-3; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Εξωτερικός δίσκος ExFat (καινούργιος) που τον αναγνωρίζει μια χαρά το παλίο iMac αλλά όταν τον συνδέω με αντάπτορα στο Macbook ενώ παίρνει ρεύμα δεν φαίνεται όυτε στο disk utility ούτε πουθενά. Ο αντάπτορας λειτουργεί κανονικά με στικάκια αλλά όποιον εξωτερικό δίσκο και να έχω συνδέσει δεν τον διαβάζει το Macbook (έχω και άλλον NTFS + Paragon αλλά τίποτα). Πριν πάω σε λύση hub, που ελπίζω να δουλέψει, αναρωτιόμουν μήπως το θέμα είναι ότι οτι ο σκληρός δεν παίρνει αρκετή τροφοδοσία και μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; ετσι ακριβως γινοταν και με μενα...κανονικα ρευμα (αναβε)αλλα δεν φαινοταν πουθενα...παρε αυτη την μαρκα που εγραψα...αν θες στειλε μου π.μ. να σου πω απο που!!εμενα εστρωσε αμεσως...
george664 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Στις 24/8/2019 στις 9:38 ΠΜ, CheOnWeb είπε Στο Disk Utility, τον βλέπεις; Για σας το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω αλλα εμενα φαινετε μετα τι κανω ? Δεν τον βλεπει στην επιφανεια εργασιας οπως τους αλλους ......
CheOnWeb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 10 minutes ago, george664 said: Για σας το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω αλλα εμενα φαινετε μετα τι κανω ? Δεν τον βλεπει στην επιφανεια εργασιας οπως τους αλλους ...... Έχεις δοκιμάσει να κάνεις mount απ' το Disk Utility? Άλλους δίσκους τους βλέπεις στο desktop?
atheatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τότε μένει μέσω εντολών στο τέρμιναλ να κανείς mount. Ο δίσκος έχει αρχεία που χρειάζεσαι μέσα? Καλό είναι να γίνει ένα backup γιατί ίσως να χρειάζεται φορματ. ΥΓ. Πως τον εμφανίζει το diskutil list?Με τι όνομα? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από atheatos
Podilatis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω iMac 21.5 mid 2014 έβαλα ένα έβαλα SSD έκανα clean install MacOS Big Sur ενώ όλα πήγαν καλά άνοιξε το μηχάνημα έχω ένα θέμα δεν βλέπει ότι εξωτερικό δίσκο και αν βάλω μου βγάζει αυτό: Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από Podilatis13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα