Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Miltos41 είπε Δεν ξέρω πού οφείλεται όλο αυτό το μόνο που μπορούν και κάνουνε είναι να στέλνουν φωτογραφίες και συζητήσεις σε άτομα πέρα από τον οικογενειακό κύκλο που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Ότι αφορά με τον κωδικό βάζουμε κωδικούς το οποίο όχι απλώς είναι δύσκολη ίσα-ίσα ούτε εμείς τους θυμόμαστε τόσο δύσκολος και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Kαι πως στέλνουν συζητήσεις;Βγαζουν φωτό απο το κείμενο ; Για να σας χακάρουν το viber θα σταμάταγε απο την δικη σας συσκευή.Αν το εχουν καταχωρήσει σε λαπτοπ μπορείτε να το δείτε απο ρυθμίσεις-λογαριασμος-ταμπλετς κλπ -και να διαγράψετε απο εκεί οποια άλλη συσκευή. Αν οντως συμβαίνουν αυτά τότε κάποιος έχει φυσική πρόσβαση στις συσκευες σας.Πατάτε αποσύνδεση.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Θαύμα θαύμα 38 λεπτά πριν, Miltos41 είπε Καλησπέρα στην παρέα.. θέλω να αναφέρω ένα θέμα το οποίο γίνεται εδώ και ένα χρόνο. Εδώ και ένα χρόνο παραβιάζουν το facebook το messenger το viber το δικό μου και της γυναίκας μου το οποίο συνέχεια παίρνουν φωτογραφίες και συζητήσεις και τη στέλνουνε σε συγγενικά πρόσωπα. Στο παρελθόν έχω σβήσει μία φορά το facebook και έχω φτιάξει καινούργιο έχουμε αλλάξει κινητά έχουμε πάρει καινούργια αριθμός τηλεφώνου καινούργιους κωδικούς αλλά συνέχεια το ίδιο πράγμα γίνεται μέχρι και χθες. Ξέρει κάποιος μία απάντηση τι μπορώ να κάνω?. Είχα κάνει και μία αίτηση στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά μου είπανε ότι δεν μπορούν να ανακατευτούν γιατί δεν υπάρχει φόνος βομβιστική ενέργεια και τα λοιπά και τα λοιπά.
clampro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Γενικά, αυτό που λέω σε όλους, είναι χρησιμοποιήστε έναν password manager. Δεν χρειάζετε να θυμάστε εσείς τον κωδικό που βάλατε, τον θυμάται αυτός. Επίσης, όπου δίνεται η δυνατότητα two step authentication. Για τον φίλο που του παίρνουν στοιχεία από ιδιωτικές συζητήσεις, αν εξαιρέσουμε τη φυσική πρόσβαση στις συσκευές του, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποια εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου που έχει εγκατασταθεί σε κάποιο μηχάνημα το οποίο είναι λογκαρισμένο στους λογαριασμούς αυτούς.
Miltos41 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Τό viper τό έχω σβήσει. Περνούν της συζήτησης με φωτογραφία από τό messenger και τής φωτογραφίες. Υπάρχει πέρα από αλλαγή κωδικούς κάτι που μπορώ να κάνω
Giannismarianna Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Πιθανοτατα να ξεχασε και τον κωδικο εδω στο insomnia καιρο εχει να φανει.. Αναφορα και μπλοκ και εγω το γνωριζω καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα