Προς το περιεχόμενο

Facebook account temporarily locked.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθημερινα οταν κανω εναλλαγες στους λογαριασμους του Facebook μου βγαζει οτι κλειδωθηκε προσωρινα ο λογαριασμος και κανω identify με τα recent comments. Και καλα λεει οτι εγιναν προσπαθειες για phishing κτλ.. Ισως επειδη προσφατα αλλαξα κωδικο και οταν συνδεομαι στο κινητο εχει τον παλιο ακομα αποθηκευμενο και νομιζω οτι προσπαθει καποιος να χακαρει τον λογαριασμο. Τεσπα συνηθως εκανα το identify με τα comments, αλλα σημερα εκανα ενα λαθος στα comment και εχω μονο την επιλογη για να μου στειλουν κωδικο μεσω του κινητου. Το εχω πατησει 100 φορες, αλλα μηνυμα δεν ερχεται. Αντιθετως οταν πατησα για να αλλαξω κωδικο, το μηνυμα ηρθε κανονικα. Επισης το identify με τα comments λεει οτι ξεπερασα τον οριο μεσα στην ωρα, αλλα εχουν περασει 3 ωρες απο τοτε.. Τι γινεται, υπαρχει λυση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βοήθεια θέλω όχι παροιμίες και λοιπές βλακειές. Blocked από εμένα. Τον λογαριασμό τον χρειάζομαι άμεσα. Πως μπορω  να επικοινωνήσω με καποιο τρόπο; 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Τωρα που δοκιμασα υπηρχε και επιλογη για identify comments. Διαλεξα τα 4 δικα μου, αλλα παλι εβγαλε προβλημα. Εφαγε τελειως σκαλωμα και το θεμα ειναι οτι δεν ευθυνομαι εγω. Εστειλα e-mail, ελπιζω να το διορθωσουν εντος εβδομαδας!

Τωρα μου  εβγαλε και μια επιλογη για Upload ID. Αλλα δεν ξερω τι να ανεβασω και εαν πρεπει. Ασε που ειναι και στα Ελληνικα. Ρε τι εχω παθει ξαφνικα.

Δημοσ.

Μαλλον η κατασταση ειναι για κλαματα τελικα.. Καταφερα να μπω μεσα καθως μου εβγαλε να πατησω την ημερομηνια γεννησης, αλλαξα τον κωδικο και τον ξεχασα πανω στο αγχος μου! Τωρα νομιζω οτι ο λογαριασμος εχει αχρηστευτει.. Παταω forgot password και μου λεει να μπω στο e-mail μου αλλα δε γινεται κατι!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Μαλλον η κατασταση ειναι για κλαματα τελικα.. Καταφερα να μπω μεσα καθως μου εβγαλε να πατησω την ημερομηνια γεννησης, αλλαξα τον κωδικο και τον ξεχασα πανω στο αγχος μου! Τωρα νομιζω οτι ο λογαριασμος εχει αχρηστευτει.. Παταω forgot password και μου λεει να μπω στο e-mail μου αλλα δε γινεται κατι!

Πως τα κατάφερες έτσι βρε φίλε;Πως ξέχασες τον κωδικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου εχω και διαφορετικο κωδικο σε καθε ιστοσελιδα! Τεσπα ανεβασα την ταυτοτητα μου ως τελευταια λυση.. Αντε να δουμε. Με φακελωσε και επισημα το FB τωρα.

Ενταξει το θυμηθηκα.. Omg.. Τι επαθα.. Χρειαζομαι συμπληρωμα για καλη μνημη.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Αφου εχω και διαφορετικο κωδικο σε καθε ιστοσελιδα! Τεσπα ανεβασα την ταυτοτητα μου ως τελευταια λυση.. Αντε να δουμε. Με φακελωσε και επισημα το FB τωρα.

Ενταξει το θυμηθηκα.. Omg.. Τι επαθα.. Χρειαζομαι συμπληρωμα για καλη μνημη.

Get a life φίλος .Κάνεις λες και ξέχασες τον κωδικό απο τον λογαριασμό σου στην Ελβετία!!

Δημοσ.

Εφαγες αναφορα και block. Τετοιους τυπους σαν εσενα να μας τα πρηζουν δεν χρειαζεται το ινσομνια. Δεν εχω το facebook για να κανω χαζοτσατ λες και ειμαι κανα 20χρονο (15 φιλους εχω μονο). Αλλα για επαγγελματικη χρηση και προφανως επρεπε παση θυσια να ξεκλειδωθει ο συγκεκριμενος λογαριασμος.

Το μονο κακο ειναι οτι εχω δωσει την τατυτητα μου τωρα.. Δεν πειραζει..

Δημοσ.

Αν και όπως λες με έχεις μπλοκάρει και δεν θα το διαβάσεις αν έχεις επαγγελματικό λογαριασμό θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός και να μην ξεχνάς κωδικούς κλπ.

Ερασιτεχνική αντιμετώπιση απο έναν επαγγελματία.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.. θέλω να αναφέρω ένα θέμα το οποίο γίνεται εδώ και ένα χρόνο. Εδώ και ένα χρόνο παραβιάζουν το facebook το messenger το viber το δικό μου και της γυναίκας μου το οποίο συνέχεια παίρνουν φωτογραφίες και συζητήσεις και τη στέλνουνε σε συγγενικά πρόσωπα. Στο παρελθόν έχω σβήσει μία φορά το facebook και έχω φτιάξει καινούργιο έχουμε αλλάξει κινητά έχουμε πάρει καινούργια αριθμός τηλεφώνου καινούργιους κωδικούς αλλά συνέχεια το ίδιο πράγμα γίνεται μέχρι και χθες. Ξέρει κάποιος μία απάντηση τι μπορώ να κάνω?. Είχα κάνει και μία αίτηση στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά μου είπανε ότι δεν μπορούν να ανακατευτούν γιατί δεν υπάρχει φόνος βομβιστική ενέργεια και τα λοιπά και τα λοιπά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Miltos41 είπε

Καλησπέρα στην παρέα.. θέλω να αναφέρω ένα θέμα το οποίο γίνεται εδώ και ένα χρόνο. Εδώ και ένα χρόνο παραβιάζουν το facebook το messenger το viber το δικό μου και της γυναίκας μου το οποίο συνέχεια παίρνουν φωτογραφίες και συζητήσεις και τη στέλνουνε σε συγγενικά πρόσωπα. Στο παρελθόν έχω σβήσει μία φορά το facebook και έχω φτιάξει καινούργιο έχουμε αλλάξει κινητά έχουμε πάρει καινούργια αριθμός τηλεφώνου καινούργιους κωδικούς αλλά συνέχεια το ίδιο πράγμα γίνεται μέχρι και χθες. Ξέρει κάποιος μία απάντηση τι μπορώ να κάνω?. Είχα κάνει και μία αίτηση στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά μου είπανε ότι δεν μπορούν να ανακατευτούν γιατί δεν υπάρχει φόνος βομβιστική ενέργεια και τα λοιπά και τα λοιπά.

Ποιος επωφελείται απο όλο αυτό;Ποιος έχει πρόσβαση στις συκσευές σας; Τωρα αν βάζετε τόσο ευκολους κωδικούς.........βρίσκουν και τα κάνουν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πού οφείλεται όλο αυτό το μόνο που μπορούν και κάνουνε είναι να στέλνουν φωτογραφίες και συζητήσεις σε άτομα πέρα από τον οικογενειακό κύκλο που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Ότι αφορά με τον κωδικό βάζουμε κωδικούς το οποίο όχι απλώς είναι δύσκολη ίσα-ίσα ούτε εμείς τους θυμόμαστε τόσο δύσκολος και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...